e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 23:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 339 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16 17 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2009 - 21:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Duben 2009 - 16:25
Příspěvky: 58
Prečo si myslíš, že win vidí len NTFS, to máš zlé informácie. Samozrejme, že vidí aj FAT (16, 32). A čo sa týka 32 GB, tak FAT32 taký limit vo Win nemá. Takýto limit sa vyskytoval iba v inštalačnom procese Windows. Nie v samotnom Win.[/quote]
TO:BoKo.
Kdyby jsi četl netvrdím že OS Windows vidí jen NFTS.Jinak doporučuji najet na stránky ACRONIS,který je zde doporučován a tam najdeš odpovědi na všechny Tvoje dobré informace.

:book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2009 - 22:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2009 - 21:13
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: Octagon 918HD
BoKo napsal:
zizi napsal:
EmbreOnyx napsal:
Nic o tom, ze by ho mel naformatovany na NTFS nepise tak nevim kde beres tu jistotu, pokud jsi nekdy kupoval disk tak snad vis, ze neni naformatovany vubec, pouze pokud kupujes disk rovnou v ramecku tak uz byva naformatovany aby byl pripraven rovnou k praci kdyz ho instaluje BFU, to co jsem mu psal je jen na overeni zda ho dobre detekuji windows + dalsi postup co s tim.


Postup máš OK.Ale jedno je jisté,jestli PC nevidí disk tak je patrně špatná nebo neuplná instalace.Windows vidí jen NFTS.Shodou okolností mám SAMSUNG taky ačkoliv ne tak velký.

:_Disk je ve výchozím nastavení naformátován na souborový systém FAT 32.
.-Pokud byl souborový systém změněn na systém který není OS WINDOWS rozpoznán,disková jednotka se nezobrazí.Pak je potřeba disk naformátovat na systém NFTS nebo FAT.32.
.-OS Windows mají omezení při formátování souborového systému FAT 32
na kapacitu 32GB !!!!!
.-Proto platí nwformátovat HD utilitou které se zde nacházejí.
.-Tato utilita se nechá stáhnout z ofiko stránek SAMSUNG.Doporučuji sám jsem použil vše OK.
.-HOOVG.

:book:


Prečo si myslíš, že win vidí len NTFS, to máš zlé informácie. Samozrejme, že vidí aj FAT (16, 32). A čo sa týka 32 GB, tak FAT32 taký limit vo Win nemá. Takýto limit sa vyskytoval iba v inštalačnom procese Windows. Nie v samotnom Win.


Jn, souhlas s "BoKo"
-nevim, kde si videl, ze by win nezobrazoval oddily s FAT32 (to mas nejake Win 3.11 ?? ;) )
-a to ze ve winech jde zformatovat disk na FAT32 s omezenim 32 GB je taky blbost :), jedine omezeni je na velikost 1 souboru a to 4 GB max, takze tam treba nehodis ISO soubor o vetsi velikosti...
-a nebo jsme te mozna vsichni spatne pochopili, ale napsal si to tak mno :x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2009 - 23:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Září 2008 - 20:15
Příspěvky: 232
To suez:

Už jsi zkoušel naformátovat velký disk na Fat32 ve Windows?

_________________
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2009 - 1:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2009 - 21:13
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: Octagon 918HD
Aldo napsal:
To suez:

Už jsi zkoušel naformátovat velký disk na Fat32 ve Windows?

Nj omlouvam se.. Mam ted sytem Windows 7 a tam i ve Vistach to myslim fici pres spravce disku bez problemu..
Neuvedomil sem si, ze mnoho uzivatelu ma jeste Windows XP a podobne rady starsich systemu.
Ale teoreticky by FAT32 mel bezet az na 2TB oddilu...

edit: Tak mi to nedalo a vyzkousel sem ve Windows 7 naformatovat disk 80 GB s 1 oddilem 80 GB na FAT32.. Bohuzel pro me :) to taky nejde, vytvori to pouze exFAT... takze timto se omlouvam za moji mystifikaci. Dlouho sem nic takoveho nepotreboval delat, tak sem to mel jako jasnou vec, ze to jde :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2009 - 11:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Září 2008 - 20:15
Příspěvky: 232
O.K., stane se občas každému.

_________________
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2009 - 19:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 394
Octagon me prestal videt nahravky na discu, ukazuje prazdny seznam. Po pripojeni k PC tam vsechny nahravky jsou. I ten list str. Me klepne...

EventName.str je najednou prazdny. Da se to nejak zpatky vygenerovat?

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2009 - 22:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
sporty napsal:
Octagon me prestal videt nahravky na discu, ukazuje prazdny seznam. Po pripojeni k PC tam vsechny nahravky jsou. I ten list str. Me klepne...

EventName.str je najednou prazdny. Da se to nejak zpatky vygenerovat?

Je možné že si disk odpojil nevhodne -treba Octagon vypnúť diaľk. apotom sieť. Nahrať by to malo ísť:
1. ulož nahrávky na PC
2. disk skús naformátovať príjmimačom /vyčistiť/
3. ak je disk čistý cez PVR8918 posli na disk Octagonu - musíš poznať a zadať Apid a Vpid - takto mi to chodí

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2009 - 22:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 394
mam tam nahravky asi 300 GB, ty Apid a Vpid jsou u vsech nahravek stejny? Do PC to ted nemuzu zkopirovat, nemam tolik volnyho mista zitra musim koupit novy disc (uz zase). Myslis, ze ten PVR8918 vytvori automaticky novy filelist?

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2009 - 2:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Leden 2007 - 13:45
Příspěvky: 293
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 10 krát
Ne Videopid a Audiopid je u každého kanálu unikátní.

_________________
VU+ Solo4K a VTI 11, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2009 - 17:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 325
Přes víkend jste mě pomáhali naformátovat nový HDD,bezúspěšně.Samozrřejmě,že jsem dal na vaše rady a vyzkoušel vše.Včera jsem si ho přivezl naformátovaný od prodejce.Chyba byla v rámečku,který byl vadný.Nyní vše pracuje perfektně.Ještě jednou vám děkuji za ochotu. :smoke:

_________________
AB IPbox 99 HD DVB-S2/DVB-T+HDD Samsung 1Tb+100 parabola na motoru.
Linuxový začátečník.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2009 - 11:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Září 2008 - 20:15
Příspěvky: 232
Jeden dotaz:

Když nahraji film, který má o něco více než 4 GB, tak se utvoří na disku dva soubory. Jeden bez extenze, druhý s extenzí *.tsm0. Přetáhnu do PC, upravím. Jak to mám pak dostat zpět aby šel přečíst v OCTAGONu? Pokud je to film jenž má méně než 4 GB, tak OCTAGON zapíše pouze jeden soubor a tím po úpravě v PC přepíši původní soubor a vše funguje.

_________________
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 16:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Duben 2009 - 10:23
Příspěvky: 256
Mam prosbu, najde se nekdo ochotny s rychlym pripojenim a nahraje mi cca minutu zaznamu z myzen.tv s primym zaberem z blizka na more? Potrebuji se predem domluvit abych nahraval to same. Na male uhlopricce jsem to tak nevnimal, ale ted se mi zda to more primo desne komprimovane, pripadne staci omrknout a napsat jen poznatek, ne mam super obraz, ano komprimace je hodne videt. Potrebuju eliminovat pripadnou chybu nekde v nastaveni TV/SAT.

_________________
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 17:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Všetko sa dá nastaviť tak aby TV a aj sat.prijímač mal aj v SD podaní kvalitný obraz a v HD super.Nepíšeš aké máš prepojenie TV a sat.prijímač.Používaš Skart kábel-Fuj, to zahoď ako ďaleko vládzeš.To je tak na CRT obrazovky,ale nie na LCD resp-Plazma.Tam musíš prepojiť prijímač cez HDMI čo najkvalitnejší, alebo cez Komponent,ale tam audio musíš ťahať zvlášť a potom je obraz brilatný,

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Naposledy upravil(a) vlado.ucho dne 21.Prosinec 2009 - 17:55, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 17:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Duben 2009 - 10:23
Příspěvky: 256
Vlado dikiy za reakci, ale snad si staci precist muj podpis, ze mam propojeno s HDMI je snad jasne...

_________________
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 18:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Prepáč,ale neskoro som zaregistroval ten podpis,čítal som len otázku a hneď sa ti snažil odpovedať,lebo ten problém sa vyskytuje dosť často a to špatným nastavením a pripojením tak kábla s TV.Pokiaľ ma pamäť neklame, ja mám tiež Samsumg, ale 82 cm a zistil som, že mám tri HDMI vstupy,kde po pripojení jedného,druhého,alebo tretieho,vstupu si treba urobiť nastavenia obrazu zvlášť.Schválne skús, si to a sám uvidíš ako sa ti nastavenia zmenia a čo sa dá s tým robiť.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 18:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Duben 2009 - 10:23
Příspěvky: 256
Jasny v pohode, s temi ruznymi nastavenimi vstupu jsem obeznamen, jen se mi opravdu nechce verit, ze to HD vysilani na zminovanem kanale stoji za velky kulovy, nebo mam chybu v necem jinem... Mas myzen.tv? Vazne bych ocenil nekoho kdo je ochoten hodit na web kousicek nahravky.

_________________
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 18:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Určite myzen nemám,lebo ani neviem na ktorom satelite sa vysiela.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 18:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Listopad 2008 - 17:13
Příspěvky: 123
vlado.ucho napsal:
Prepáč,ale neskoro som zaregistroval ten podpis,čítal som len otázku a hneď sa ti snažil odpovedať,lebo ten problém sa vyskytuje dosť často a to špatným nastavením a pripojením tak kábla s TV.Pokiaľ ma pamäť neklame, ja mám tiež Samsumg, ale 82 cm a zistil som, že mám tri HDMI vstupy,kde po pripojení jedného,druhého,alebo tretieho,vstupu si treba urobiť nastavenia obrazu zvlášť.Schválne skús, si to a sám uvidíš ako sa ti nastavenia zmenia a čo sa dá s tým robiť.



Který typ Samsungu má takovéto nastavení aby si ti pamatovalo veškerá nastavení na každém HDMI zvlášť a také se to tak uložilo,bylo použitelné a jak se ta funkce v menu jmenuje.To mě docela zajímá.
Navíc pokud budu mít př.na HDMI 1 připojen SAT a přepnu na jiný program než jsem si nastavil tak můžu začít nastavovat znovu,protože každý vysílá jinak.Na polských stránkách měli k dispozici hodnoty nastavení u Samsungu zlatý střed a ten naprosto vyhovuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 19:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Duben 2009 - 10:23
Příspěvky: 256
TV mam dva dny takze jsem nejak neresil, kazdopadne to neni zadna funkce v menu, prepnes na jiny vstup, nastavis co potrebujes, uklada se to samo, pri prepnuti na dalsi vstup tam mas nastaveni zase jen pro nej.

_________________
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Octagon SF-918 HD : HDD
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2009 - 19:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Listopad 2007 - 18:32
Příspěvky: 11
EmbreOnyx napsal:
Mam prosbu, najde se nekdo ochotny s rychlym pripojenim a nahraje mi cca minutu zaznamu z myzen.tv s primym zaberem z blizka na more? Potrebuji se predem domluvit abych nahraval to same. Na male uhlopricce jsem to tak nevnimal, ale ted se mi zda to more primo desne komprimovane, pripadne staci omrknout a napsat jen poznatek, ne mam super obraz, ano komprimace je hodne videt. Potrebuju eliminovat pripadnou chybu nekde v nastaveni TV/SAT.


Dám Ti do súkr. správ odkaz na ftp. Nahral som kúsok z MyZen.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 339 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16 17 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk