AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Nelze nahrát setting DM800
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=91&t=74293
Stránka 1 z 1

Autor:  mamanek [ 03.Červenec 2019 - 12:26 ]
Předmět příspěvku:  Nelze nahrát setting DM800

Dobrý den,DM800 origo ,po přehrání firmware/release 3.2.4/,továrko atd..no vytáhl jsem ho po cca 1/2 roce a chtěl vyzkoušet,než půjde a...nejsem schopen do něj nahrát setting,ani můj dřívější ani jakýkoliv stáhnutý z netu,jediné co se zobrazí je seznam všech kanálů,celé ty roky bez problémů jsem ho krmil./Dreamboxedit poslední i starší verze/
V hlášení dreamboxeditu ....Reload of satellites.xml failed, mode 3 not supported by your box.
Reload of blacklist failed, mode 4 not supported by your box,což bych neviděl na takovou chybu.
Ještě...,vytvořil jsem vlastní setting v satelitu,nahrál do PC a zpět do DM800 a nefunkční.Ještě mi zbyl Formuler S4,ten bez problémů s jakýmkoliv settingem/mým,stáhnutým/
Už nevím co vyzkoušet,poradíte?

Autor:  AwayFromKeyboard [ 10.Červenec 2019 - 13:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nelze nahrát setting DM800

Ahoj.

Skus nahrat dodatocne zvlast subor "satellites.xml" cez FTP pripojenie. Bohuzial neviem kde presne patri tento subor v pripade originalneho firmwaru Dreambox. Tusim sa ten adresar odlisuje od OE based Enigma2 systemov, mozno sa mylim, hm. Mala by to byt ale niektora z nasledujucich zloziek:

/etc/tuxbox (na vsetkych Enigma2 bezne pouizvana pre satellites.xml)
/etc/enigma2 (cital som ze aj v tejto zlozke v pripade niektorych Enigma2 moze byt umiestneny satellites.xml)
/var/etc (tato zlozka je casto v novych systemoch deklarovana ako symbolicky link - odkaz na novu zlozku)

Alebo vyskusaj experiment :) - nahraj subor "satellites.xml" zo svojho zalohovaneho settingu do vsetkych uvedenych troch zloziek a restartuj Enigmu. Mozno to pomoze.

Autor:  chocholousek [ 10.Červenec 2019 - 13:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nelze nahrát setting DM800

mamanek napsal:
Už nevím co vyzkoušet,poradíte?


klidne tam nahrn cely setting rucne pres FTP, do sravnych adresaru! a pak pres telnet zadej tohle a musi to zabrat
Kód:
wget -q -O /dev/null 'http://127.0.0.1/web/servicelistreload?mode=0'


p.s. paklize je v DM dostatek mista to snad mas...

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/