AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Setting S-300
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=90&t=10822
Stránka 1 z 1

Autor:  accid [ 22.Listopad 2008 - 22:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

Seting pre motor ......troška upravený 5.12.2008.....preskenované dalšie družice.....rozsah 42E-30W...

Autor:  005jon [ 01.Prosinec 2009 - 0:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

Astra 23,5°E zmeny frekvencií programov NOVA Sport, Nova, Nova Cinema a Disney Channel, ...

usals
28.2°E
23.5°E
19.2°E
16°E
13°E
10°E
9°E
5°E
1°E
4°W
8°W
12.5°W
15°W
22°W
30°W

Autor:  vamo6929 [ 28.Prosinec 2009 - 21:14 ]
Předmět příspěvku:  setting S300 53E-5W

Aktuálny,upravený setting,len fta+funkčné kodované,fav sky c..i ,music a všetky ruské programy.pripájam keys doplnené o akt. biss kody.

Autor:  vador [ 06.Březen 2010 - 12:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

setting pre S-300 PLATINUM ASTRA19,2+23,5 ale len programy SKYLIK

Autor:  ppp.sro [ 17.Květen 2010 - 20:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

17.05.2010

Pre SHOWBOX - S300 Platinum

SKYLINK 23,5East + NL

SKYLINK 23,5 East + NL+ Kabel +Gital

Keď vypadne CIGI , máte to tu pripravené .Je to komplet Skylink s Multi balíkom , CS Filma HBO. Poprípade si to upravte ako potrebujete .Poradie je od SK---STV1,STV 2, STV3..............

Autor:  005jon [ 17.Srpen 2010 - 18:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

S-300 astra 23.5°E
SKYLINK & CS link

Autor:  jemelda [ 07.Listopad 2010 - 8:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

jak udělat svůj setting, abych nemusel pokaždé, když mě přístroj zamrzne opětovně řadit programy ?? dík dejv

Autor:  kubik1977 [ 11.Listopad 2010 - 12:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

jemelda napsal:
jak udělat svůj setting, abych nemusel pokaždé, když mě přístroj zamrzne opětovně řadit programy ?? dík dejv



1, VLOZ USB DO PRIJIMACA
2, STLAC MENU v USB SPRAVCA si daj POVISENIE S/W
3, potom stlac MODRE TLACITKO /otvori sa ti tabulka/
4, pod cislom 2 mas napisane KANAL a stlac OK

TO JE VSETKO

Autor:  jemelda [ 12.Listopad 2010 - 0:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

dík ! :thankyou:

Autor:  milius [ 08.Leden 2011 - 23:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

Setting A3+A1+Hellas,23,5-Skylink SK+CZ+Multi,19,2-free+TNT Sat+ORF+AustriaSat,39-Bulsat

Autor:  marian.sk [ 23.Leden 2011 - 19:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

Pridávam setting 60E-30W,Skylink,funkčný Bulsat

Autor:  ROCCO [ 05.Únor 2012 - 1:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

S-300 Astra 23.5°E SKYLINK

Autor:  Mafox [ 27.Červenec 2012 - 21:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

Čau, může někdo prosím nahrát aktuální Setting na Skylink. Stačí neplacené programy. Něco jsem našel, ale po vypnutí stb, píše kodovaný kanál :( Když nahraji znovu, tak kanály jedou opět jen do vypnutí stb. FW mám nejnovější.

Autor:  hombree [ 04.Únor 2015 - 15:44 ]
Předmět příspěvku:  2015: Setting S-300

Aktuálny seting len SkyLink 23,5 - 04.02.2015

Autor:  porast [ 19.Únor 2016 - 10:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Setting S-300

Zdravim
Nenasiel by sa aktualny setting pre Skylink, posledna aktualizacia je tu z pred roka :(
dakujem

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/