e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Říjen 2017 - 23:30

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do sekce DOWNLOAD nepatří žádné dotazy.
Máme tady i sekci na diskutování.
Dotaz bude přesunut nebo smazán bez upozornění !!!



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2008 - 22:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 9:55
Příspěvky: 43
Místo/Bydliště: Slovenská republika
Seting pre motor ......troška upravený 5.12.2008.....preskenované dalšie družice.....rozsah 42E-30W...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2009 - 0:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 707
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 15 krát
Astra 23,5°E zmeny frekvencií programov NOVA Sport, Nova, Nova Cinema a Disney Channel, ...

usals
28.2°E
23.5°E
19.2°E
16°E
13°E
10°E
9°E
5°E
1°E
4°W
8°W
12.5°W
15°W
22°W
30°W


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: setting S300 53E-5W
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2009 - 21:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 189
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 4 krát
Aktuálny,upravený setting,len fta+funkčné kodované,fav sky c..i ,music a všetky ruské programy.pripájam keys doplnené o akt. biss kody.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-43W(strom zrezali),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Octagon SF 4008 4K UHD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,SCAN KING HF discone,RTL-SDR


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2010 - 12:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 352
Místo/Bydliště: rajón Trnava
setting pre S-300 PLATINUM ASTRA19,2+23,5 ale len programy SKYLIK


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IP Box 9000HD, VU+ Solo /BH/ a VU+ Solo2 /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2010 - 20:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Únor 2010 - 10:49
Příspěvky: 215
17.05.2010

Pre SHOWBOX - S300 Platinum

SKYLINK 23,5East + NL

SKYLINK 23,5 East + NL+ Kabel +Gital

Keď vypadne CIGI , máte to tu pripravené .Je to komplet Skylink s Multi balíkom , CS Filma HBO. Poprípade si to upravte ako potrebujete .Poradie je od SK---STV1,STV 2, STV3..............


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2010 - 18:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 707
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 15 krát
S-300 astra 23.5°E
SKYLINK & CS link


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2010 - 8:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Srpen 2010 - 22:39
Příspěvky: 11
jak udělat svůj setting, abych nemusel pokaždé, když mě přístroj zamrzne opětovně řadit programy ?? dík dejv


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2010 - 12:49 
jemelda napsal:
jak udělat svůj setting, abych nemusel pokaždé, když mě přístroj zamrzne opětovně řadit programy ?? dík dejv



1, VLOZ USB DO PRIJIMACA
2, STLAC MENU v USB SPRAVCA si daj POVISENIE S/W
3, potom stlac MODRE TLACITKO /otvori sa ti tabulka/
4, pod cislom 2 mas napisane KANAL a stlac OK

TO JE VSETKO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2010 - 0:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Srpen 2010 - 22:39
Příspěvky: 11
dík ! :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2011 - 23:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 506
Místo/Bydliště: Pod strechou
Poděkováno: 9 krát
Setting A3+A1+Hellas,23,5-Skylink SK+CZ+Multi,19,2-free+TNT Sat+ORF+AustriaSat,39-Bulsat


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
BOX1:Docasne nelinux
BOX2:VU+UNO 4K...1xDVB-S2 Twin Tuner...Oscam 11359 static...VTI v11.0.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2011 - 19:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2007 - 18:39
Příspěvky: 2
Pridávam setting 60E-30W,Skylink,funkčný Bulsat


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2012 - 1:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2006 - 12:33
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: VU+DUO2
Poděkoval: 9 krát
S-300 Astra 23.5°E SKYLINK


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+DUO2,VU SOLO SE V2,VU ZERO,motor DiSEqC DG-380S Speedy+Gibertini 100Al,rozsah 80E-45W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2012 - 21:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Červenec 2012 - 20:21
Příspěvky: 1
Čau, může někdo prosím nahrát aktuální Setting na Skylink. Stačí neplacené programy. Něco jsem našel, ale po vypnutí stb, píše kodovaný kanál :( Když nahraji znovu, tak kanály jedou opět jen do vypnutí stb. FW mám nejnovější.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: 2015: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2015 - 15:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Listopad 2006 - 8:54
Příspěvky: 3
satelitni prijimac: IP BOX, ARIVA200HD, ShowBox S
Aktuálny seting len SkyLink 23,5 - 04.02.2015


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Setting S-300
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2016 - 10:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2010 - 14:24
Příspěvky: 4
Zdravim
Nenasiel by sa aktualny setting pre Skylink, posledna aktualizacia je tu z pred roka :(
dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk