e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2019 - 3:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 16:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
Zdravím . doma mam AB IPBox 91 hd na ktery jsem dneska nainstaloval image sifteam extréme edition 1.5 a potřeboval bych poradit ohledně zprovoznění jako klient přes siť.včera sat fungoval ještě z nějakým starším softem a ted mě nefunguje z tím novým softem,prosím tedy o radu co a jak nainstalovat . všem děkuju


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 17:42 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2007 - 15:12
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: gigablue ue 4k,Formuler1
Místo/Bydliště: topoľčany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Da sa to v oscame zaleži na čom ti beži server ak na Cccam Priložený subor daj do keys a uprav si v oscam server svoje ip adresy a hesla.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
GigaBlue UHD UE 4K,DM 800HD Se ,Formuler F1,IP Box 91HD,+nejaký sat.šrot.Paraboly dve,LNB 5ks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 19:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
jj server běží na cccam,tu složku dat keys a ta keys by měla byt kde přesně nikde ju nemužu najit :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 19:48 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2007 - 15:12
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: gigablue ue 4k,Formuler1
Místo/Bydliště: topoľčany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
vo var.

_________________
GigaBlue UHD UE 4K,DM 800HD Se ,Formuler F1,IP Box 91HD,+nejaký sat.šrot.Paraboly dve,LNB 5ks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 19:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
ve var není mam ju tan přidat a nakopirovat soubory ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 20:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2007 - 15:12
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: gigablue ue 4k,Formuler1
Místo/Bydliště: topoľčany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Dávno som tam ten img nemal možne že umiestnenie je niekde inde.Stiahni z internetovej podpory /pluginy/zelené "conf oscam".Najdi subory keys alebo config a prekopiruj tam čo som Ti poslal.A ešte raz pohladaj Keys alebo config.

_________________
GigaBlue UHD UE 4K,DM 800HD Se ,Formuler F1,IP Box 91HD,+nejaký sat.šrot.Paraboly dve,LNB 5ks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 21:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
v te internetove podpoře ty pluginy oscam atd vubec nejsou a tu složku keys taky nemužu najit už jsem to nakopiroval snad všude nevim co dal vidim to tak že se budu dneska divat tak max na ČT 24 :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 21:32 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2007 - 15:12
Příspěvky: 381
satelitni prijimac: gigablue ue 4k,Formuler1
Místo/Bydliště: topoľčany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
čo si pamätam tak zložku sifteam som odstranil.Nebolo to bohvie čo odporučam ti prepaliť box na Nebula V3 flesh verzia "stiahneš tu na fore".Tam je podpora a potom použi ten moj subor.
Nech sa darí.Za hodinku to máš.

_________________
GigaBlue UHD UE 4K,DM 800HD Se ,Formuler F1,IP Box 91HD,+nejaký sat.šrot.Paraboly dve,LNB 5ks


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 21:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1173
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 109 krát
Ak nemá nainštalovaný oscam-tak samotné konfigi mu nepomôžu.

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 21:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
tak jak teda nainstalovat ten oscam ? nebo mam to teda přehrat na tu nebulu v3 ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 21:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 401
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
mozno nema ani emulator nainstalovany :D

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 22:00 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 401
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
kofola56 napsal:
tak jak teda nainstalovat ten oscam ? nebo mam to teda přehrat na tu nebulu v3 ?

a vies si ho aj nastavit?

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2015 - 22:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
nejspiš nemam nic nainstalovaneho jen jsem nahodil novy soft protože ze starym box přestal fungovat .takže nic nebudu mět nainstalovane.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 1:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9440
Poděkoval: 52 krát
Poděkováno: 113 krát
Tak zkus laskavě kouknout do sekce pro tvůj box a zkus si tam najít odpověď. Máš tam OScam vč. popisu. Tvůj dotaz tam patří taky, ne sem.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 12:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
tak nahodil jsem tam nebulu v3 a sekl jsem se hned na začatku kde se vybírají vstupy,samo se to přepina a na ok to vubec nereaguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 13:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
ok zkusím nahodit tu hyperion 5.1 akorát potřebuji poradit jak to instalovat je to usb verze ja zatim umim jenom flash verzi (.img) :-) jinak všem moc děkuju za ochotu a čas ale už mě z toho přijímače hrabe :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 14:10 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2008 - 22:30
Příspěvky: 401
Místo/Bydliště: okr.Poprad
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 8 krát
zacni najprv tu:
viewtopic.php?f=88&t=12414

_________________
SkyStar2 , Vu+ zero
@95,motor SM3UNI,@57E-31,5W,
@140,motor Optibox 3800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 18:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
tak všem děkuju za rady ale stale nevim jak dal,dneska jsem na tom stravil cely den a furt nic du hodit na střechu antenu :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 19:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 10:55
Příspěvky: 1173
Místo/Bydliště: PREŠOV
Poděkoval: 108 krát
Poděkováno: 109 krát
Čo je dál?Kde si došiel?Čo si sa dočítal a čo pochopil a čo nie.Čo ovládaš ohľadom inštalácie image.Čo ovládaš okolo inštalacie oscamu a jeho nastavenia.Ak sa nerozpíšeš-tak ťažko sa radí keď bude z teba treba ťahať infa.Ty to potrebuješ-tak sa pýtaj ty bez ohľadu na to,že možno padne odpoveď hľadaj-všetko to tu je.Toľko vydržíś-sú to len prázdne slová,ale niekto z nás ti určite poradí doviesť to do uspokojivého konca.

_________________
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox nastavení jako klient
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 22:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2013 - 19:11
Příspěvky: 26
tak borci trocha jsem si z tim pohrál a podařilo se mě nainstalovat mgcam emulator a aj se rozjel,druha věc je jestli mě přístupy pujdou aj přes ten mgcam protože před tím jsem měl nainstalovány oscam a přístupy jsem zadával do oscam.server :-)

jestli by to teda šlo přes ten mgcam tak bych prosil o radu kde a jak zadat udaje od poskytovatele.
na nějakých strankach jsem se něco dočetl ale furt mam tmu tak nevím.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk