e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Červen 2019 - 16:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2014 - 19:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Srpen 2014 - 14:31
Příspěvky: 2
Nazdrar, chalani mohol by niekto konecne spravit navod na instalaciu akejkolvek E2 alebo ineho image na flash 9000hd. Nemam uz naladu citat milion stran ako sa robi toto ci ono ... lebo mam pocit ze su to len same 50 stranove omacky onicom a o vsetkom.... rad by som aj pozeral telku a nie zakladal nekonecny citatelsky kruzok ab-fora. Dikes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2014 - 17:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
:arrow: viewtopic.php?f=88&t=12414

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2014 - 14:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Srpen 2014 - 14:31
Příspěvky: 2
joj ked tento navod som opakoval aspon 50x ja by som potreboval image po ktorom mi nenapise PANIC aleblo EPIC FAIL a podobne ... image kde bezia pluginy alebo sa ich da stiahnut bez hlasky PANIC a nekonecneho restartovania boxu. Jeden den mi ide image od PGI na dalsi den ten isty image ani nenabootuje ... som z toho nestastny ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2014 - 0:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Mnohí z nás sú naopak neštaštní, že niekto zase žiada 50 stranovú omáčku, ktorá je tu už 100x napísaná. Okrem toho to píšeš takým tónom, že mám skoro výčitky svedomia, že si nevieš rozchodiť cca 8 rokov starý box.

Ale aby som ťa upokojil, doteraz ten 8 rokov starý box používam v obývačke. (Hyperion V4).
Aj keď sa SAT technikou neživím, mal som a mám v ruke takmer všetko, čo teraz frčí. Napriek tomu je IP9000 stále použíteľný box.

Takže postup je nasledovný (hovorím iba o E2, PGI ma nezaujíma):
1. Nainštaluješ do flash posledný image, ktorý tam bolo možné nainštalovať. Myslím, že to bola PKT NEBULA V3
2. Nainštaluješ multiboot, ktorý podporuje tvoju situáciu (USB, HDD ...)
3. Rozbalíš na príslušné médium PKT Hyperion V4 a spustíš ho.

To je všetko. Ako jednotlivé kroky urobiť je tu naozaj napísané veľa krát.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2014 - 7:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 625
Mne sa v susedovom boxe osvedčil HDMU, s PKT som mal trochu problém s mountnutím sieťového disku.
Čítaj tu:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=59387


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2014 - 10:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3229
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
jaoco napsal:
Mne sa v susedovom boxe osvedčil HDMU, s PKT som mal trochu problém s mountnutím sieťového disku.
Čítaj tu:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=59387


no a ja som do tohoto topolcanskeho křápku jednemu zufalemu kamosovi narval neutrino a box poskocil minimalne o triedu vyssie...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 20:41 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 836
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Neutrino je pouzitelne len pre jeden tuner DVB-S2 a tuner DVB-T nevidi vobec.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 20:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3229
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
hamham napsal:
Neutrino je pouzitelne len pre jeden tuner DVB-S2 a tuner DVB-T nevidi vobec.


dam vediet az mi pride pod ruku.. broblem bude najskor len v driveroch


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 22:30 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 836
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Problem bude v podpore konkretneho prijimaca. Ak teda hovorime o BPANTHER . Kedze primarne je toto image pre 910-ku, tak funguje len jeden tuner. Funguje aj na 9000-ke na 91-ke uz nie. Verzie image su oznacene aj multituner, ale to plati asi len pre FORTIS. Kedysi som si robil rozsiahly preklad pre neutrino, ale skoncil som s tym prave kvoli tunerom. No musim povedat, ze znamemu som do 910-ky kedysi nainstaloval toto neutrino a nevie si ho vynachvalit. Predtym mal DGS a PKT. Podobne ako neutrino je na tom aj nemecky plateny hybrid TITAN, do ktoreho AAF akosi pustil, momentane kazdy den vychadzaju nove image . Ale za cenu 25€...

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: navod na instalaciu flash 9000HD
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2014 - 23:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3229
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
hamham napsal:
Problem bude v podpore konkretneho prijimaca. Ak teda hovorime o BPANTHER . Kedze primarne je toto image pre 910-ku, tak funguje len jeden tuner. Funguje aj na 9000-ke na 91-ke uz nie. Verzie image su oznacene aj multituner, ale to plati asi len pre FORTIS. Kedysi som si robil rozsiahly preklad pre neutrino, ale skoncil som s tym prave kvoli tunerom. No musim povedat, ze znamemu som do 910-ky kedysi nainstaloval toto neutrino a nevie si ho vynachvalit. Predtym mal DGS a PKT. Podobne ako neutrino je na tom aj nemecky plateny hybrid TITAN, do ktoreho AAF akosi pustil, momentane kazdy den vychadzaju nove image . Ale za cenu 25€...


jo bp panter je aktualizovany co mesiac.. v kathreine chodi, praskol som ho do openboxu s7 s twinom a chodi tiez.. na motore vsak neutrino ma svoje muchy, ale pri diseq 1.1 a 8 tuneroch co mam tiez na predajni, clovece jak vino prepina - rychlejsie jak dm800se


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk