e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Květen 2019 - 11:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IPBOX 910 HD - samozapínání + tuner
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2014 - 9:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Říjen 2009 - 11:28
Příspěvky: 8
Zdravím,

obracím se na vás s prosbou ohledně tohoto BOXu. V minulém týdnu se mi tento BOX začal sám zapínat. Po vypnutí se do minuty automaticky sám pustí (vždy, když poskočí minuta) - a dále se mi současně začal na předním panelu zobrazovat indikátor červených hodin (viz. obrázek v příloze). Zkoušel jsem pohledat veškerá nastavení, ale bez úspechu.
Druhý dotaz bych směřoval na tuner tohoto BOXu. Mám v něm tuner SHARP, ale tak nějako jsem se dočetl, že se dělal ještě s alternativou CONEXANT - přemýšlel jsem, zda-li v případě výměny za konexant může dojít k rapidnímu zlepšení signálu? A jestli ano, zda-li nevíte o nějakém obchodě, kde by se popř. dal ten CONEXANT pořídit? BOX jinako funguje docela dobře. V současné době v něm používám - E2 - Tideglo (SatBox Team)

Děkuji za pomoc.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2014 - 13:33 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 836
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Nemas nejaky zabudnuty casovac nahodou zapnuty? A k tomu tuneru v novsich E2 je to jedno aky tuner tam mas. Jednoduchsie bude asi dat novsie image ako zohnat ten tuner...

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2014 - 9:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Říjen 2009 - 11:28
Příspěvky: 8
Díky za info. Nicméně jsem projel komplet nastavení (+ i v pluginách jsem koukal, zda-li tam něco není) a nic. :-(
A ten tuner jsem řešil hlavně z toho důvodu, že je prý i citlivější, tudíž by neměl mít takové problémy se signálem jako ten SHARP. Jinak BOX je, co do softu, stabilní... :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 8:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Říjen 2009 - 11:28
Příspěvky: 8
Tak nakonec vyřešeno. Dal jsem do toho PKT Hyperion v4 a po prvním restartu ledka zmizela. I chod tuneru se zdá býti lepší. :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk