e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Březen 2019 - 8:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 10:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červen 2008 - 10:02
Příspěvky: 11
Zdravim, na nete a aj tu som nasiel novy firmware (teda, myslim, ze sa jedna o firmware) pre obstarozny IPBOX 9000 HD. Konkretne:
HDMU_11856_E2_ipbox9000_211_git_5571_nodebug_mix_USB.tar.gz
alebo
HDMU_11842.tar.gz

Ani v jednom pripade sa ale nejedna o img. Prosim o radu ako to nainstalovat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 15:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2010 - 2:31
Příspěvky: 6
Zdravím,sú to image pre inštaláciu na usb kľúč.Návod je tu na fóre.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červen 2008 - 10:02
Příspěvky: 11
fearko napsal:
Zdravím,sú to image pre inštaláciu na usb kľúč.Návod je tu na fóre.



Dovolim si oponovat, image je jeden subor, toto je zbaleny cely adresar - mne to pripomina kompletny korenovy adresar Linuxu.
Tak ci tak po premenovani na usb_update.img to nefunguje.
Kde presne na tomto fore najdem odpoved ako nainstalovat toto - podla teba image?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 20:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 621
Tu máš návod:

viewtopic.php?f=85&t=22227


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 20:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červen 2008 - 10:02
Příspěvky: 11
jaoco napsal:



Mile od teba - ale nevsimol si si co som napisal - nie je to IMAGE!! a premenovanie na usb_update.img nic neriesi - instalacia nefunguje / nefunguje ani cez webovu stranku prijimaca ani cez ftp / telnet.

Keby to bolo tak ako v navode nepytal by som sa.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 20:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 621
Všimol, čítaj - je to image z USB cez Multiboot. Pôvodné vo FLASH ti tam zostane.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2014 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červen 2008 - 10:02
Příspěvky: 11
jaoco napsal:
Všimol, čítaj - je to image z USB cez Multiboot. Pôvodné vo FLASH ti tam zostane.


Ok ospravedlnujem sa skusim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2014 - 16:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Září 2008 - 12:52
Příspěvky: 135
satelitni prijimac: AB IPBOX 9000HD-DVBS2 -320HDD
Poděkoval: 7 krát
Ahoj vsichni nevi nekdo jake je prihlasovaci jmeno a heslo

_________________
Vu+Solo 4K VTI,IPBox 9000HD,2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116,hdd 320GB,flash Vodka 10,usb Enigma2 Hyperion V4 ,Motor SG-2100-23.5E,19E,13E,0.8W
IPBox 9000HD,hdd 640GB,flash Vodka 10,usb Hyperion 4,5
1x IPBox 200S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2014 - 16:34 
root
HDMU


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2014 - 16:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Září 2008 - 12:52
Příspěvky: 135
satelitni prijimac: AB IPBOX 9000HD-DVBS2 -320HDD
Poděkoval: 7 krát
Diky funguje-ale nějak se nevede s konfiguraci tuneru na A mam motor a na B DiSegc A/B/C/D (A-0,8-B-13,C-19,2,D-23,5)ani za nic to tam nemohu dostat motor mam nastavenej -netočí,disegc se da nastavit jen hotbird a astra 19,2 -je tam tež automatické nastavení ale nic nejde zas jen ten hotbird a astra 19,2 ma s tim někdo skušenost nikdy předtím nebyl problem

_________________
Vu+Solo 4K VTI,IPBox 9000HD,2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116,hdd 320GB,flash Vodka 10,usb Enigma2 Hyperion V4 ,Motor SG-2100-23.5E,19E,13E,0.8W
IPBox 9000HD,hdd 640GB,flash Vodka 10,usb Hyperion 4,5
1x IPBox 200S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2014 - 16:52 
Vraz si tam svoj satellites.xml, reboot E2 a mas tam vsetko co obsahuje.
Je to E2 ze vsim vsudy. Funguje vsetko ako treba v ramci SH4 CPU.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2014 - 16:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Září 2008 - 12:52
Příspěvky: 135
satelitni prijimac: AB IPBOX 9000HD-DVBS2 -320HDD
Poděkoval: 7 krát
Dik uz blbnu zapominam na restart super uz to jde zatim se to jevi dobre uvidim

_________________
Vu+Solo 4K VTI,IPBox 9000HD,2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116,hdd 320GB,flash Vodka 10,usb Enigma2 Hyperion V4 ,Motor SG-2100-23.5E,19E,13E,0.8W
IPBox 9000HD,hdd 640GB,flash Vodka 10,usb Hyperion 4,5
1x IPBox 200S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2014 - 17:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Září 2008 - 12:52
Příspěvky: 135
satelitni prijimac: AB IPBOX 9000HD-DVBS2 -320HDD
Poděkoval: 7 krát
při rychlejším přepínání se to sekne-jednou přepne podruhe už ne pomůže jen restart

_________________
Vu+Solo 4K VTI,IPBox 9000HD,2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116,hdd 320GB,flash Vodka 10,usb Enigma2 Hyperion V4 ,Motor SG-2100-23.5E,19E,13E,0.8W
IPBox 9000HD,hdd 640GB,flash Vodka 10,usb Hyperion 4,5
1x IPBox 200S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2014 - 1:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2009 - 22:50
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: AB IPBox 9000 HD
Zdravím,
nainstaloval jsem image HDMU_12369_E2_ipbox9000_215_git_2864_nodebug_mix_USB.tar.gz. Používám cardsharing a potřeboval bych poradit, kam vložit složku s nastavením pro dekódování kanálů a jaký emulátor můžu použít. Soubory mám uzpůsobeny pro mgcamd.
Moc děkuji za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2014 - 3:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Udaje vloz do souboru newcamd.list

Potrebujes znat: IP adresu (DNS), port, jmeno, heslo, a DES Key (vetsinou je defaultni, ale nemusi byt).

Soubor newcamd.list najdes pravdepodobne ve VAR/KEYS a nebo VAR/TUXBOX/CONFIG.

Editaci provedes v PC treba v poznamkovem bloku, nebo PSPad Editoru. Prenos souboru ze satelitu do PC provedes pomoci TotalCommanderu.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2014 - 20:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2009 - 22:50
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: AB IPBox 9000 HD
No jo, jenže to je právě ten problém. VAR/TUXBOX/CONFIG tato image nemá. Má VAR/Keys, tam soubor newcamd.list mám, správně nastavený taky, a stejně nejedu:-(. Jedou mi jenom nekódované programy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2014 - 3:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3185
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
k.o.h.u.t. napsal:
Editaci provedes v PC treba v poznamkovem bloku...


tak takuto kravinu mozes radit tym mrožom v Irelande..
Kua kto to videl editovat linux subor Win editorom!!!! . Uz si sa kukal na taky vytvor potom cez vi ? skus a uvidis ake kraviny budes mat na konci kazdeho riadku, prinajlepsom sa ti to aj rozbehne, ale po case moze dojst az ku padu mgcamd-u


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 16:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Září 2013 - 16:11
Příspěvky: 58
Ahojda, za boha se mi nedaří dostat firmware do boxu, ani Enigmu, ani originální firmware, zkoušel jsem čtyři USB klíče i stařičký 512 Mb čtyři roky, naformátoval jsem na FAT32 dal IMG od tud, zkoušel jsem to jak přes přijímač, tak pomocí vypnutého přijímače držet zapínací tlačítko a zapnout zadním hlavním tlačítkem, vždy to po chvíli napíše USB UPGRADE, ale dál se nic neděje, prosím o radu, mám tam originál firmware. Díky Vám za každou radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 836
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Skus cez PC s usb kablom a programom flashtool.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 9000 HD novy firmware
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2014 - 21:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Září 2013 - 16:11
Příspěvky: 58
hamham napsal:
Skus cez PC s usb kablom a programom flashtool.

Kabel si koupím a myslíš, že tam dostanu i Enigmu?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk