e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2019 - 3:00

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2015 - 14:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Ja som 0.Akym sposob sa dostanem do ipbox 9000hd. Mam nebulu3,e2,chcel som sa opytat ako to mam spojazdnit.Cize chcem spojazdnit ice kartu.Akym sotfeom mam ist.Moment ako nahrat vsetko.Niekdo mi povecte ako s tymi,akym sposobom ich nahrat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2015 - 17:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 772
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Skus zavitat sem a potom si pozri vlakno tu a skus trosku hladat aj sam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2015 - 18:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Však ak dám origo img,tak sa spojím cez FTP s ipBoxom.Ako nahram E2 NEBULA v3,nejde sa spojit.Myslím že ten gboxok od hamham pre E2PKT by mal ist nahrat ako adon alebo?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2015 - 21:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Skontroluj si novu IP adresu boxu . Mozno mas nespravne meno a heslo, vtedy nezobrazi na ftp ziadne adresare a subory .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2015 - 21:19 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 836
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
jano1904 napsal:
Však ak dám origo img,tak sa spojím cez FTP s ipBoxom.Ako nahram E2 NEBULA v3,nejde sa spojit.Myslím že ten gboxok od hamham pre E2PKT by mal ist nahrat ako adon alebo?


Vsak tam je napisany presny postup kde co dat a ako ho spustit. Dal som si namahu a do flash som dal Nebulu V3 a s gboxom to ide na prvy krat...

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2015 - 15:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Prepáč hamham.Ako dostanem do ipečka ten tvoj program?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2015 - 16:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Vsak tam je napisany presny postup kde co dat a ako ho spustit. Dal som si namahu a do flash som dal Nebulu V3 a s gboxom to ide na prvy krat...
Ved mi povedz kde je ten presny postup so spojenim POCITAC BOX.
dakujem.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2015 - 16:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Inak to napišem.Dá sa do origo img,ked ho napalim,vložit karta ICE aby mi fungovala?Ak nie prosím čo dalej.DAKUJEM.Iba toto potrebujem.ipbox9000HD.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2015 - 17:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 33 krát
Čistě jen pod originál image určitě ne. Musíš mit vždy nainstalovaný nějaký cardserver a k tomu příslušný sofcam.
Můžeš použít OSCam s dvbapi, nebo OSCam s MGcamd, případně Newcs s Mgcamd.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2015 - 17:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2009 - 23:17
Příspěvky: 86
Místo/Bydliště: Trnava
Poděkoval: 1 krát
Pozri sem :
viewtopic.php?f=85&t=54321&p=615881#p615881

_________________
VU+ SOLO SE V2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2015 - 23:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Prosim Vás.Ešte raz.Cez aky program to čo píšete mám nahodit.Napísal som že som 0 v tom.Prepáčte.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2015 - 0:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Leden 2008 - 12:29
Příspěvky: 154
Ja stale píšem o 9000 covke. neviem či to ide aj s 91čkou.Jasne sa pytam ICE kartu rozbehnem ako?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2015 - 19:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2009 - 23:17
Příspěvky: 86
Místo/Bydliště: Trnava
Poděkoval: 1 krát
9000 predpokladam je ovela silnejsi stroj oproti 91. Daj si Nebula v3 image pre 9000ku, alebo iny Enigma2 image. Postup je v podstate rovanky ako na 91, ale je potrebne spravit zmeny v konfigurakoch a oscam si potiahni z netu. Pravdaze bez zakladnych sietovych a linuxovych znalosti moc nespravis. Tiez ako sa fleshuje na 9000ke netusim.

_________________
VU+ SOLO SE V2


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk