e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 12:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 0:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2007 - 23:36
Příspěvky: 19
Po nahrátí firmwaru PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image do Ipboxu mi nabehne jen boot pak wait a pak jen pkt a dál už se nic neděje. co stím? Zkusil sem to asi desetkrát pořád to stejné
Nahrávám tam flash verzi přez USB.
díky za radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 2:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Taky jsem s tím zápasil. Nevím zda máš stejný problém, ale ja měl přijímač zapojený přes SCART. Pomohlo mi, když sem jej připojil přes HDMI kabel, udělal nastavení a nakonec změnil vystup na SCART.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 7:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2007 - 23:36
Příspěvky: 19
Vyskoušel jsem všechny výstupy a na žádném není signál. Standartně mám připojeno přez HDMI tam tma a na Scartu taky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 10:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Zkus to jako ja, u me to pomohlo a vse jede jak ma a image je fakt dobrej (pouzivam jej na sledovani tv a jsem pouze klient)

1. nahrej do toho image od DGS, konkretne verzi 11834, http://download.abcom.sk/index.php?&dir ... 1HD_Images a pristroj mej pripojeny jen pres HDMI.

2. pak tam nahrej tu Nebulu v3, nezapomeň tam mít připojenej jen HDMI.

Vse slape jak ma :)

Pak to je přehodíš na SCART.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Naposledy upravil(a) k.o.h.u.t. dne 07.Listopad 2012 - 14:43, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 10:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2007 - 23:36
Příspěvky: 19
Díky za radu. Vyzkouším to dnes odpoledne a dám vědět jak to dopadlo. snad to bude fungovat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 11:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Měl bych být online, tak se ozvi.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 15:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Prosinec 2007 - 21:33
Příspěvky: 89
Ak mozem poradit jednoducho,staci nainstalovat potrebny boot od pkt a tak uz len pritlacit prislusne tlacidlo.Prikladam link viewtopic.php?f=88&t=48641


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2012 - 16:26 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
k.o.h.u.t. napsal:
Zkus to jako ja, u me to pomohlo a vse jede jak ma a image je fakt dobrej (pouzivam jej na sledovani tv a jsem pouze klient)

1. nahrej do toho image od DGS, konkretne verzi 11834, http://download.abcom.sk/index.php?&dir ... 1HD_Images a pristroj mej pripojeny jen pres HDMI.

2. pak tam nahrej tu Nebulu v3, nezapomeň tam mít připojenej jen HDMI.

Vse slape jak ma :)

Pak to je přehodíš na SCART.



toto bol tusim moj pripad (tento postup), ale dopadol som podobne ako "blafikenot"

len este upresnim, ze som to chcel mat vo flash (nie na USB - takze som sa aj snazil pouzil image pre flash)



momentalne tam mam AAF image - uvidim co to da ...

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2012 - 16:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2007 - 23:36
Příspěvky: 19
Takže děkuji všem za rady. bohužel nic nefungovalo a po dlouhém prohledávání interetu jsem našel jednoduchý fígl jak to zprovoznit.

Stačí nainstalovat a pokud máte černou obrazovku a na boxu text pkt, dlouze zmáčknětě číslici devět na ovladačí a vše se rozběhne jak má. toď vše a funguje to super.

Ještě jednou všem moc děkuji za pomoc.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2012 - 21:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červenec 2007 - 8:34
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: DM8000, Cryp. 400mini, DM7020
Ahojte
Mne ani to stlacenie 9 na dialkovom nepomohlo, stale tma a na displey PKT. Uz neviem co urobit


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2012 - 22:53 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
mne zas naopak - po preflesovani z AAF na PKT mi to tentokrat hned nabehlo (netrebalo ani to dialkove)

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2012 - 22:56 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
blafikenot napsal:
funguje to super.



prosim ta - ako mas nadstaveny OScam - resp. konkretne DVBAPI ?

totiz takto mi to zatial nefunguje:
[dvbapi]
enabled = 1
boxtype = ipbox




OScam hlasi:
dvbapi: ERROR: ioctl(CA_SET_DESCR): Invalid argument

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2012 - 0:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Červenec 2007 - 8:34
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: DM8000, Cryp. 400mini, DM7020
Ahojte
Takze pomohlo mi ze som najprv flashol AAF a potom Nebula a uz to ide. Zaujimave
:Yahoo!:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2012 - 2:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
takze najskor DuckBox (pri nabehu IPbox-u, resp. pri nabehu image som taketo nieco zbadal)

[dvbapi]
enabled = 1
boxtype = duckbox




ja som este musel do suboru "oscam.dvbapi" dat aj nejake to "P" (ako prio),
lebo inac mi to dokazalo zblbnut (asi dvbapi) - musel som potom vzdy restartnut EMU (teda oscam)


P: 0D02
P: 0D05
P: 0D96
P: 0D97

P: 0100:003311:189D ### beIN Sport1 HD
P: 0100:003311:189E ### beIN Sport2 HD
P: 0100:003311:24E2 ### Disney Cinemagic HD
P: 0100:003311:196A ### OSC MAX HD
P: 0100:003311:197B ### M6 Music HD

P: 0500
P: 0100

P: 0963
P: 09CD

P: 1880
P: 1802

P: 1830
P: 1843
P: 1702

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Naposledy upravil(a) pobox dne 16.Březen 2013 - 13:44, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2012 - 20:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
no tak u mna predsa len stale problem :-(

priblizne po 15-tich (mozno po 20-tich) prepnutiach medzi stanicami mi zacne blbnut nieco okolo DVBAPI

2012/11/09 18:50:58 6055A8 c dvbapi: New program number: 13F1 (0D03:13F1 unknown) [pmt_list_management 3]
2012/11/09 18:50:58 6055A8 c dvbapi: ERROR: Can't open device /dev/dvb/adapter0/demux0 (errno=24 Too many open files)
2012/11/09 18:50:58 6055A8 c dvbapi: ERROR: Could not start demux filter (errno=9 Bad file descriptor)


dokonca ked potom prepnem hoc aj na nekodovanu stanicu - ani ta uz nenabehne

ked restartujem EMU (teda oscam 7885) tak sa to znova rozbehne (znovu tak na nejakych 15-20 prepnuti medzi stanicami)

[dvbapi]
enabled = 1
boxtype = duckbox

nejak ma uz nic nenapada, ze co dalej ?

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Naposledy upravil(a) pobox dne 10.Listopad 2012 - 12:41, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2012 - 1:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Prosinec 2007 - 21:33
Příspěvky: 89
[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = ufs910
user = ipBox
pmt_mode = 0
request_mode = 0


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2012 - 12:14 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
marc7 napsal:
[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = ufs910
user = ipBox
pmt_mode = 0
request_mode = 0



to som uz skusal - nepomohlo :-(

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Listopad 2012 - 12:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
takze zda sa, ze problem bol nakoniec v type pouzitej binarky - SH4 AMINO !


teraz tam mam SH4 QBOXHD (ver 7885) a uz je to OK

http://download.oscam.cc/index.php?&dir ... sh4-qboxhd


[dvbapi]
enabled = 1
boxtype = duckbox

user = dvbapi

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 18:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2009 - 23:17
Příspěvky: 86
Místo/Bydliště: Trnava
Poděkoval: 1 krát
pobox: link uz pravdaze nie je funkcny ...

_________________
VU+ SOLO SE V2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2015 - 9:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 31.Prosinec 2006 - 17:11
Příspěvky: 383
satelitni prijimac: HDbox9105+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
nuz ano - asi uz nie je funkcny - link je uz takmer 3 roky stary

ale je tam asi aj tak este jeden problem - SK (a si aj CZ) IP-cky su vraj na strane "download.oscam.cc" blokovane

skus to napr. cez:
http://anonymouse.org/anonwww.html

teda napr:
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www. ... d.oscam.cc
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www. ... sh4-qboxhd

_________________
HDbox 9105+ & Hyperion 4 - skin PKT Silver HD (advanced conf) - video output 720p
DM500 HD & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk