e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Listopad 2017 - 6:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2011 - 14:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Březen 2009 - 21:05
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: IP BOX 910
Zdravím všechny, mám prosbu, jaký EMU a jak mám dostat do své 910. Koupil jsem si ICE kartu a nainstaloval SIF team a teť se už měsic pokouším to rozchodit. Manželka už ze mě šílí a já zní. Chci jen základní programy nic víc. Ja vím, že to už na foru někde asi je, ale jsem asi blbej a potřebuji to polopaticky. Díky moc za postup s odkazy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2011 - 18:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2007 - 20:51
Příspěvky: 31
strasne moc se pripojuji k zadosti
Mam 9000HD i jako card server pro IPBox 200S. Zkousel sem rozchodit Oscam-mgcamd ale to je zatim nad moje sily to nakonfigurovat, byt jen aby to jelo se starou kartou. Doted jedu na poslednim Newcs1.67_mgcamd1.37 ktery vysel jesta jako instalacni balicek. Je to casem proverena konfigurace a nastaveni ktere nez sem tenkrat dal dohromady za pomoci tohoto fora zabralo fakt moc casu. Posledni verze newcs1.71 co by mnely s ICE-kou fungovat vysel jako binarka newcs.mips a .ppc zkusil sem jimy postupne nahradit ve var/bin/newcs-1.67 (protoze nevim ktery z nich) ale nejelo to, nevim no.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2011 - 18:15 
Aby ste sa netrapili, pre IP boxy HD potrebujete newcs SH4 a ten nebol patchnuty pre ICE.
Obratte svoju pozornost na OSCAM. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2011 - 20:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Březen 2009 - 21:05
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: IP BOX 910
Díky Alfsvk za odpověď, ale OSCAM je nad moje schopnosti. Jsem obyčejnej uživatel, OSCAM a jeho úpravy to nedávám (už jsem to zkoušel). Koupil bych si třeby i dekódovací modul, ale nevím jakej, abych nekoupil nějakou blbost a hlavně jak to rozchodit (na pěnězích už nezaleží). Diky za odpověď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2011 - 21:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Newcs 1.70 sh4 - ICE aj s emm .

:arrow: download/file.php?id=42160

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2011 - 17:54 
IP 9000, test newcs 1.70 SH4 na PGI 1.2 OK.

Kód:
Version: 1.70, compiled Aug 14 2011 12:00:57
Using /var/keys/newcs.xml as config.

Kód:
[ 17:46:09 ] [ Newcamd ] ECM -> user (OK) [CAID 0D96] [Prov 00000004] [SID 13B4]
[ 17:46:19 ] [ Newcamd ] ECM -> user (OK) [CAID 0D96] [Prov 00000004] [SID 13B4]
[ 17:46:29 ] [ Newcamd ] ECM -> user (OK) [CAID 0D96] [Prov 00000004] [SID 13B4]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2011 - 18:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
To funguje aj na nocturno enigme. Honza tam napisal fajn driver na citacku, ecm time nejak 60ms - cez prazdniny som to testoval , len som to zalozil.... Na druhej strane -nik to nepytal . Problem je len na Fortis prijimacoch , tie maju driver od korejcov a je viac prihnuty na Mcas . V ipboxoch ide (mam aj 910 aj 9900) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2011 - 17:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2007 - 20:51
Příspěvky: 31
revis napsal:
Newcs 1.70 sh4 - ICE aj s emm .

:arrow: download/file.php?id=42160

Velky dik, uz sem hodil do boxu. Zitra vemu kartu do prodejny do nejakyho prijimace aby prisly zapisy a moc doufam ze to doma pojede, jeste jednou diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2011 - 18:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
ak mas klienta mgcamd 1.37 , tak zapisy ti prejdu aj v boxe. pre sh4 robil D2MAC patch.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2011 - 12:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Březen 2009 - 21:05
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: IP BOX 910
Ahoj díky, za odpovědi, ale pořád to nejede. Prosím našel by se někdo kdo by napsal přesný postup instalalace, nevím jestli to dělám dobře.
Nainstaloval jsem SifTeam-0.7.0-r13791. Připojil přes FTP. Tak teť prosím jak instalovat Newcs 1.70 sh4 a popř klienta mgcamd 1.37 (kde ho stáhnout aby šel nainstalovat).
Myslím, že by to ocenilo hodně majitelů 910 tek.
Předem moc děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2011 - 14:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Duben 2008 - 20:37
Příspěvky: 112
satelitni prijimac: IP Box 910 HD
Místo/Bydliště: Valašské Meziříčí
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
U firmwaru na bázi DGS bys to měl instalovat přes Webif, to znamená přes webové rozhraní boxu a ne pře FTP.

Ale pro ICE kartu doporučuji spíše oscam a oscam mi nejlépe běží na E2, takže nejlépe udělat multiboot a na USB flešku nainstalovat Enigmu, fleška musí mít do 2GB jinak nenabootuje E2, se vším bych pomohl, když tak napiš na skypa - klubru.

_________________
•PBox 910HD•PGI 1.3.0 flash•Enigma2 usb PKT 1.3.633/sdb1•Enigma2 usb PKT Nebula/sdb2•
•HDD 2.5" interní Samsung HM320JI 320GB•
•Motor SG-2100•
•ASUS RT-N16 Tomato•


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2011 - 19:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
reseni je zcela trivialni. nainstalovat starsi verzi a prepsat binarku, kdyz je zrovna newcs a mgcamd vypnuty .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2011 - 13:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Prosinec 2007 - 22:21
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: ABIPbox 9000 HD,GI 8300, DM500
Moze niekdo vysvetlit ako sa ma instalovat Newcs 1.70 sh4,dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Image - SiF team a ICE karta
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2011 - 17:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2007 - 20:51
Příspěvky: 31
zakko napsal:
Moze niekdo vysvetlit ako sa ma instalovat Newcs 1.70 sh4,dik

Instalace bude asi trochu rozdilna podle aktualni tve image v boxu, muzu napsat pro sifteam ktery pouzivam.
Soubor z prilohy: mgcamd-1.33_newcs-1.67.tar.gz nakopirovat pres ftp do boxu adresar VAR/TMP, nebo jen tmp. Pak na dalk.ovladaci zelene tlacitko pro panel sifteam, cervene tlacitko (Packages), zlute (manual) a vybrat prave ten soubor mgcamd-1.33_newcs-1.67.tar.gz ktery nainstaluje newcs1.67 a mgcamd1.33.
Po nainstalovani se znovu pripojit pres ftp na box a v adresari var/bin/ prepsat puvodni soubory: mgcamd-1.33 a newcs-1.67 temi z prilohy a dulezite po prepsani jim nastavit atribut na 755, restart a mohlo by to bezet.

Mne to v teto konfiguraci bezelo do vcerejska, dnes nechce dekodovat zadny kanal skylink, netusim proc. Uz to vypadalo ze to pojede, tyden to bezelo, dokonce tam prisly i ty zapisy kdyz sem si predplatil nejaky balik a ted zas utrum fakt uz nevim co stim.
Zkusil sem podle navodu hodit na flasku enigmu2, ale ve chvily kdy po startu drzim na dalk. ovladaci 1 a zapnu sitovy spinac zustane na displeji jen booting a nic. Po znovuzapnuti nabehne sifteam v boxu jak ma ale enigma2 z flasky proste ne. Je to magie proste. Pokud nekoho neco napadne proc to mohlo prestat jet byl bych rad, hlavne rodina.Diky


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk