e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 21:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2010 - 22:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2008 - 13:25
Příspěvky: 37
Tak sice jsem neprisel nato kam to nahrat, ale vsiml jsem si ve start mgcamd, ze tato image mg1.35 uz obsahuje....sdileni celkem v poho, jen oproti kathrein mi pripada prepinani pomalejsi....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2010 - 17:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Září 2010 - 21:07
Příspěvky: 154
Prosim o pomoc. Zprovoznil jsem na AB99 PKT images. Mam tam MgCamd 1.35 a ani zaboha se nemuzu nakonektit na server. Ovsem na starym AB 250 mne to jede v pohode. Nemuze to taky byt o tom, ze v tom imagesy je zapnuty rirewall, ktery v menu neni editovatelny ?? Neaktivuje se jeste nejaka sluzba?

Muj newcamd.list vypada takhle:
CWS = IP adresa 15000 user passw 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = IP adresa 15001 user passw 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
CWS = 127.0.0.1 10001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = 127.0.0.1 11001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan radegast
CWS_KEEPALIVE = 300
CWS_INCOMING_PORT = 21000
CWS = 127.0.0.1 10001 ipbox ipbox 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Co pripadne jeste editovat a kde?? Potrebuji pouze rozjet connect, zadny sdileni apod. Diky moc za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2010 - 17:32 
Pozri ci mas v mg_cfg spravny typ boxu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2010 - 18:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Září 2010 - 21:07
Příspěvky: 154
alfsvk napsal:
Pozri ci mas v mg_cfg spravny typ boxu

Mam tam: B: { 11 } Mam box AB99HD. Jestli jsem se docetl spravne, tak by tam mela byt tahle hodnota...?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2010 - 21:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Máš tam ešte malú chybu - 2x CWS riadok s portom 10001. To tam nesmie byť. Neviem, čo je pre teba dôležité, ale asi tie riadky s portami 1500x. Ak nemáš v boxe kartu, ostatné odremuj alebo zmaž.
Inak moja krátka skúsenosť s mgcamd na ip99HD je zatiaľ zlá. Po niekoľkých rýchlych prepnutiach začne spomaľovať, až prestane dekódovať celkom. Nemal som čas ešte pozerať logy, meniť verzie ..., ale teraz som to pre istotu skúsil ešte raz s jedným cws riadkom na newcs server po LAN a naozaj to tak je.
Použi OSCAM, funguje lepšie.
P.S. táto diskusia nepatrí do tohto vlákna, ak chceš pokračovať, založ novú tému o fórum vyššie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2010 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Září 2010 - 21:07
Příspěvky: 154
slavo napsal:
Máš tam ešte malú chybu - 2x CWS riadok s portom 10001. To tam nesmie byť. Neviem, čo je pre teba dôležité, ale asi tie riadky s portami 1500x. Ak nemáš v boxe kartu, ostatné odremuj alebo zmaž.
Inak moja krátka skúsenosť s mgcamd na ip99HD je zatiaľ zlá. Po niekoľkých rýchlych prepnutiach začne spomaľovať, až prestane dekódovať celkom. Nemal som čas ešte pozerať logy, meniť verzie ..., ale teraz som to pre istotu skúsil ešte raz s jedným cws riadkom na newcs server po LAN a naozaj to tak je.
Použi OSCAM, funguje lepšie.
P.S. táto diskusia nepatrí do tohto vlákna, ak chceš pokračovať, založ novú tému o fórum vyššie.

Zkousel jsem ty lokalni CSW radky zcela odmazat nebo tam nechat pouze jeden a stejne nic. ok, zkusim zalozit tema, snad nekdo navede.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2011 - 12:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2010 - 14:51
Příspěvky: 227
uz je sice toto vlakno starsie ale spytam sa. precital som si to cele a s mgcamd moc skusenosti nemam (skor s oscamom) spravne som pochopil ze DIGITAL+ a HD+ baliky sa na mgcamd nedaju spojazdnit? vstko mi ide super okrem tychto dvoch uvedenych providerov. najvaiac ma stve ten DIGITAL+ koli futbalu. je teda nejaky moznost ako to ma mgcamd spojazdnit? dik za reakcie a rady :wink:

_________________
DM800HD klon - Image OpenPLI
13E + 19,2E + 23,5E + 28,2E
Amiko Alien SHD 8900 (uz je posunuty svokrovi) - PKT GM990 E2 NEBULA v3 - Skin: Silver HD
Oscam 6241


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk