e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2017 - 9:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 10:00 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
Skúšal už niekto v IPBoxe HD tento EMU? Aké sú prvé poznatky?

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 10:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
http://www.ump2002.net/index.php?direct ... tory=EMUs&


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 10:18 
Nejako tam nie je co skusat, vymenis bin, premenujes podla povodneho, atrib. na 755, a jedes. Skusil som na PKT, no problem.. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 10:22 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
alfsvk napsal:
Nejako tam nie je co skusat, vymenis bin, premenujes podla povodneho, atrib. na 755, a jedes. Skusil som na PKT, no problem.. :D

Ako funguje share z CCcam serveru a súčasne z Newcs serveru? Nerobí to neplechu, nemrzne....? Ako číta karty?

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 10:29 
Pockame na odozvu, snad sa najde dobrovolnik.. /ccCam a ine svinstva NEDRZIM, only mgcamd+ newcs/ :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 10:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
alfsvk napsal:
Pockame na odozvu, snad sa najde dobrovolnik.. /ccCam a ine svinstva NEDRZIM, only mgcamd+ newcs/ :D

Poď na ICQ ak môžeš, moje číslo mám v podpise.

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Září 2007 - 13:27
Příspěvky: 163
satelitni prijimac: Opticum 4100TSCXE Plus
Místo/Bydliště: PV
Poděkováno: 1 krát
Nejsem doma, takze nevyzkousim, ale pry emulace bez pridanych klicu bezi ART, JSC a BIS :) cccam pry ma bezet jen do verze 2.1.1, ale psali, ze i na 2.1.2 bez problemu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2008 - 17:28
Příspěvky: 58
Poděkoval: 1 krát
alfsvk napsal:
Pockame na odozvu, snad sa najde dobrovolnik.. /ccCam a ine svinstva NEDRZIM, only mgcamd+ newcs/ :D


ja bych potestoval, ale kam presne to nakopirovat do e2 PKT? Co se tyce cccam.list to je jasny, se zbytkem mam malej problem

_________________
DM 8000 , HDD 1 TB , NAS Synology 2 TB , Diablo WiFi 2.3, Aston 2.19, Technomate 6900 Combo Super, ,,Dedecek,, Humax CRCI 5500, Antena Maximum Multifocus E85 31,5E - 5w , KONCIM s IP Box 9000 HD - NAVZDY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Březen 2008 - 11:31
Příspěvky: 676
Mohl by mi někdo poradit,kde a co zkopírovat,nějak se v tom nevyznám.
Je tam mgcamd mips,old,arm,azbox,ppc,sh4,peer.cfg a jiné.Mám PKT 7.5.1,kde to přesně nakopírovat a co z toho?jestli celý ten adresář a co se má přejmenovat?9000HD.Je to i pro klasický img,nebo jen pro E2?
Předem děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:40 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
Ivoles napsal:
Mohl by mi někdo poradit,kde a co zkopírovat,nějak se v tom nevyznám.
Je tam mgcamd mips,old,arm,azbox,ppc,sh4,peer.cfg a jiné.Mám PKT 7.5.1,kde to přesně nakopírovat a co z toho?jestli celý ten adresář a co se má přejmenovat?9000HD.Je to i pro klasický img,nebo jen pro E2?
Předem děkuji.

Zober len sh4, ten je pre IPBox, nakopči ho tam, kde máš iné EMU bin, verím že to funguje aj na klasických img.
Najlešie asi bude keď si do boxu priamo z netu stiahneš nejaký Mgcamd a on sa uloží tam kde má byť. Potom nájsť bin súbor a configy. Súbory z Mgcamd1.35 premenuj na tie čo sú v boxe a prekopíruj to.
Ešte raz, ide o súbory:
mgcamd.sh4
mg_cfg
newcamd.list.example
cccamd.list.example

Možeš pridať aj replace, ignore, prioity.list a peer.cfg.
V súbore mg_cfg treba upraviť na G: { 33 } aby išiel newcamd aj CCcam client.
Samozrejme tú príponu example zmazať.

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
verzia pre IPbox HD je ta s koncovkou *.sh
premenovat na mgcamd -bez koncovky. podla aktualneho nazvu binarky upravit aj start script.
osobitnu pozornost treba venovat mg_cfg.

Povolenie klientskej casti pre CCcam a Newcamd server sa nastavuje parametrom G - konkretne ako :
Kód:
# network mode, use summ for several clients
#    00 no network (default)
#    01 newcamd netclient
#    02 radegast netclient
#    04 camd3 netclient
#    08 gbox netclient
#    32   cccamd netclient, card list saved as /tmp/cccamd.info
#       (ECM only, supported server version up to 2.1.1, later not work)
G: { 33 }

Dalsim parametrom je typ boxu. Pre sh4 su dve verzia.
enigma2 image je typ boxu ako 11 :
Kód:
# box type
# 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
# 01 dbox2
# 02 dreambox
# 03 triple-dragon
# 04 relook
# 05 openbox
# 06 dreambox/mips
# 08 stapi/kathrein
# 09 stapi/ipbox
# 11 stapi/openbox
# 12 Fortis
B: { 11 }

a pre klasický image (DGS, PGI Vyzion etc..)
Kód:
# box type
# 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
# 01 dbox2
# 02 dreambox
# 03 triple-dragon
# 04 relook
# 05 openbox
# 06 dreambox/mips
# 08 stapi/kathrein
# 09 stapi/ipbox
# 11 stapi/openbox
# 12 Fortis
B: { 12 }


dalsm novy parametrom je :
Kód:
# map all 180x nagra caids to 1801
# default is 01
F: { 01 }

PS: tie typy boxov sa mi nezdaju - rozhodne som pre sh4 musel pouzit nepublikovany typ - 12 . Takze treba odskusat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:54 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
Nestačí autodetect?

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:55 
Nie... na IP HD nefunguje :(
na E2 treba typ 11!


Naposledy upravil(a) alfsvk dne 21.Leden 2010 - 11:56, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
ak to dokaze mgcamd, nech sa trapi. Treba vyskusat. Autodetect pouzivam len v DM a IPbox SD - tam funguje.
Neviem kto bol autorom to mg_cfg ,ale ja naprikald pouzivam pre qbox typ 09 a ten autor priradil k STAPI /IPbox, pritom IPbox pouziva dvbapi. Tazko povedat, treba skusat .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 11:59 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
Fajn, dôležité je, že ste sa k tomu dopátrali a pastli to sem. :good:

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 12:04 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
Ešte jedna vec ma zaujíma. Funguje aj share softcam.key zo serveru tak ako pri CCcam clientovi? Zdá sa mi že som o tom niečo čítal.

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 12:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
este sem prilepim SoftCam.Key .
ide na tom vsetko co treba a je daklarovane pre tuto verziu mgcamd-u.
Na pozicii Hotbird doporucujem naladit TP 12692/Horizontal s povolenym Hladanim siete (NIT)- doladi aj ostatne support programy daneho providera
Pozor na UPC - share z CCCam servera - treba do priority.list zadat 0D 02 , inak bude mrznut a mal som uz aj panic.....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 12:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
mgcamd pri povolenom klientovi CCcamu zapisuje karty zo servera v /tmp/cccam.info
treba sa pozriet tam. Ja som tam videl len skutocne karty,ale na servery nebol vobec SoftCam.Key, tak neviem posudit.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 12:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 9:21
Příspěvky: 323
Revis, testuješ to E2 alebo klasica?

_________________
DM700; 2 x DM800HD klon; IPBox200; IPBox910HD
******** ;) ešte sme stále frajeri ;) ********
ICQ 563 123 279


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: MgCamd 1.35 sh4 diskusia
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2010 - 12:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
ked panic- tak klasika.
enigma je halt

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk