e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 7:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2009 - 19:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
IPBOX nahrava na NFS Server (via epia +1.2GHz Celeron+Ubuntu) hur nez na NFS Server (Asus+Oleg) :unknown:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2009 - 20:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3668
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 4 krát
musel by jsi mit ten NFS server napojeny primo na Ipbox, aby jsi to mohl posoudit. Urcite to mas za routrem nebo switchem.
Proc napr. na nektere sitove disky jde kopirovat 2x vetsi rychlosti pres FTP ,kdyz maji 100 Mbit sitovky, rozdil Dlink, WD.
Podobne je to s rychlosti u IPHD - orginalni firmware po oprave kernelu a rychlos 2xvetsi nez byla - dosahuje max. propustnosti . Pokud do stejneho stroje nahraji enigmu 1 , tak jsem na polovicnich rychlostech. HW neni vsechno.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2009 - 20:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
vld napsal:
musel by jsi mit ten NFS server napojeny primo na Ipbox, aby jsi to mohl posoudit. Urcite to mas za routrem nebo switchem.
Proc napr. na nektere sitove disky jde kopirovat 2x vetsi rychlosti pres FTP ,kdyz maji 100 Mbit sitovky, rozdil Dlink, WD.
Podobne je to s rychlosti u IPHD - orginalni firmware po oprave kernelu a rychlos 2xvetsi nez byla - dosahuje max. propustnosti . Pokud do stejneho stroje nahraji enigmu 1 , tak jsem na polovicnich rychlostech. HW neni vsechno.


Mas pravdu, ze cela sit je za routerem a switchem, naprimo ty HW napojit mohu jen pokusne, nebot na NFS potrebuji nahravat z vicero stroju, takze potrebuji nejmin switch


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2009 - 20:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3668
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 4 krát
chtel jsem jen napsat, ze napr. s uplne stejnym HW muzes dosahnout ruznych vysledku pri ruznych firmwarech u rozdilnych se neni pak cemu divit.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2009 - 15:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
Tak mi konecne jakz taky funguje uvedena sit - 4x250 + 1x9000.
Mam ale problem se sdilenim. U SD boxu to jede v pohode, ale u 9000HD se velmi casto zakousne obraz CSLinku a po restartu mgcamd se spusti dalsi newcs.
Lze nejak zakazat sposteni newcs v hd boxu, kdyz mi staci ze pracuje jen jako klient ? Image:AB_9000HD_r9580_290509_usb_all_noboot.zip+SFaddon_with_Sifteam_add_9000_220609_usb_db.zip


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2009 - 17:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
zmaz binarku newcs (to je ten spustitelny subor) a mas pokoj.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2009 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
nejlepsi veci jsou nejjednodussi, to mne nenapadlo :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2009 - 22:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Listopad 2008 - 23:49
Příspěvky: 369
jestli mas mgcamd 1.33 tak zkus dat starsi verzi 1.31. mne se zatim mgcamd nesekl (zatim se mi vzdy sekla jen ctecka,ale to neni tvuj pripad kdyz mas kartu v jinem boxu) - mam IP91


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 19:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
quantum95 napsal:

Takze mam 250s s hdd jako cardserver a nfsserver. sdileni pomoci newcs pro 4boxy jede zatim bez potizi, plna spokojenost. U nfs serveru mam problem, sice spustim nfs+namontuji vzdaleny disk+udelam nahravku, ale nahravka je nepouzitelna pro prohlizeni, viz http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=19&t=16746&p=143646#p143646


Všechno fungovalo vice nez rok, ale ted mam problem, ze obcas a zcela nahodne, se zacne jeden ci vice prijimacu zasekavat obraz, na jednom z nich treba nejde placene HBO, ale na jinem HBO jde, ale nejde zase neco jineho, co funguje na prvnim stroji. Parabolu jsem se snazil zmerit as podle SATfinderu je to OK. Uz jsem z toho na masli, prikladam aspon vypisy z newcs, treba je tam neco, co napovi, kde je chyba. CardServer Newcs jede na IP250, klienti IP250, resp HD9000. kde muze byt chyba????


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 22:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 497
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 10 krát
Nemáš na nějakém boxu 2x stejného klienta ??? Každopádně bych EMM povolil jen na serveru, pokud je tedy připojený k parabole. Zbytečně ti to zatěžuje server.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2011 - 7:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
klienti jsou vsechno stejne verze mgcamd 1.31, a jak zakazat emm a co to vlastnd je? Nepomohl by priority a ignore list? Jak vypadaji? A do jakych adresaru patri? Staci jen na cardserver?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2011 - 10:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
ignore.list a priority.list patria do /var/keys.
musi ich mat kazdy klient.
chcelo by to asi cez aio stiahnut novsiu verziu mgcamdu a potom aj mgcamd_config - tam tie subory su .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2011 - 10:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
a jaka je syntaxe priority a ignore......


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: jofos10 a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk