e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2017 - 14:23

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2012 - 19:56 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 825
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Neviem ci ti to ide, daj tu este oscam.user, ale v
oscam.conf - dvbapi
au = 1

oscam server staci len toto ostatne vymazat
[reader]
label = lower
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
services =
#caid 0100 is for cyfra+
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 357
ident =
group = 1
emmcache = 1,255,15
lb_weight = 100

a v oscam.dvbapi dopln este riadok

P: 0D96 1

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2012 - 21:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Protože jsem už nevěděl co s tím tak jsem už koupil aj CI slot na Irdeto ale karta pořád nejede. To už nechápu. Tak jsem nakonec jeste nainstaloval NLB 12413. Kde jsou vložený addony aby jsem vyloučil chybu instalace addonu. Ale pořád to nejede.
Tady jsou znova soubory které jsou součástí NLB firmware.
OSCAM.USER
[account]
user = local
pwd = local
expdate =
group = 1
hostname =
uniq = 0
sleep = 0
monlevel = 4
services = skylinkIce,sp2c
caid = 0d96&FFFF,1801&FFFF
betatunnel =
ident =
numusers = 1
penalty =
au = 1

[account]
user = pgi
pwd = local
group = 1
au = HDplus
CAID = 1830, 1801

[account]
user = test1
pwd = pass1
group = 1
au = SkyDE
CAID = 0d96

-------------------------------------------------------------
OSCAM.SERVER
[reader]
label = tnk
protocol = internal
detect = CD
device = /dev/sci1
blocknano = all
emmcache = 1,3,2
group = 1
reconnecttimeout = 20
caid = 0d96
ident = 0d96:001010
services = skylinkIce

[reader]
label = HDplus
Protocol = internal
detect = CD
device = /dev/sci0
group = 1
emmcache = 1,3,2
n3_rsakey = BFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFD5

n3_boxkey = A7FFFFFFFFFFFFF7C
CAID = 1801&FFFF:1830,1830

[reader]
label = SkyDE
Protocol = internal
detect = CD
device = /dev/sci1
group = 1
emmcache = 1,3,2
BoxID = 12345678
CAID = 0d96

-----------------------------------------------------------------
OSCAM.SERVICES
[skylinkIce]
caid = 0D96
provid = 000000,000004,000008,00000C,000010
srvid = 3ABB,3ABC,3B64,3B61,3AB7,3AFD,3DC2,439D,3AB9,0DBF,0DC0,0DC1,0DB9,0DB5,2977,3ABA,333B,1B7
1,5156,1B62,13BD,1F43,36F6,1F44,1F47,13AD,2336,1F45,13B6,13B1,07E9,2329,232B,13B3,3330,13B
7,020A,13B2,2331,13A6,13A7,232D,2333,3354,13AC,13AE,2334,3352,13B4,3353,3351,13B5,334D,332
D,1F42,1F43,1F44,13AB,1F41,1F42,3338,232F,2330,13BC,13BA,13C3,13B8,31F4

Teď samozřejmě nevím jestli mám kartu strkat do CI slotu pro irdeto nebo do normalního slotu. Ale asi do normálního , někde jsem četl že karta výměna je ještě normální cryptoworks ale pak nechápu proč mi neběží.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2012 - 21:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Pro upřesnění tento Oscam je origo co byl v NLB fW .


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 7:59 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 825
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Nakopiruj toto podla vzoru do prijimaca, pre oscam.sh4 - zmen atributy na 755, je to nejaky ymod oscam. V nlb paneli vypni newcs aby sa nespustal pri starte. Spusti cez panel oscam a restartni prijimac. Inak ten oscam co tam je nema podporu dvbapi.

Příloha:
var.zip


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 10:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Ok jak budu doma tak to vyzkouším a dám vědět.
Díkk.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 15:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Takže radši sem napíšu i co jsem udělal aby když udělám chybu tak na to snad přijdem.
Takže.
1) Rozbalil jsem tvůj soubor
2) Zkopíroval jsem do var/bin soubor oscam.sh4 - změnil jsme atributy na 755
3) Zkopíroval jsem do složky var adresář tuxbox - i v něm jsem změnil atributy na 755
4) v satelitu jsem vypl spouštění mbox a mgcamd
5) spustil jsem v nlb panelu oscam a nechal ho spouštět při zapnutí.
6) Restartl jsem satelit a HALE LUJÁÁ ONO TO FAKÁ
SUPER JA JSEM VĚDĚL ŽE BUDE PROBLÉM MEZI ŽIDLÍ A MONITOREM tak ostatne jako vždy.
Mooooc ti děkuji . Mohl bych tě jěště požádat o nastavení sdílení s ip boxem 250s. Pak mi pošli adresu a pošlu ti nějakou flašku.. :thankyou:

na 250tce je adresa 192.168.40.6
server ipbox 910 má 192.168.40.5.
tady je původní newcamd který jsem měl na useru:
mewcamd.list
CWS_KEEPALIVE = yes
CWS_CONNECT_TIMEOUT = 20
CWS_INCOMING_PORT = 12000
CWS = 192.168.40.5 32100 ip250 ip250 11 12 13 14 15 16 17 18 19 10 11 12 13 14
CWS = 192.168.40.5 32101 ip250 ip250 11 12 13 14 15 16 17 18 19 10 11 12 13 14


Ještě jednou ti díík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 16:13 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 825
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
do oscam.conf pred dvbapi dopln:

[newcamd]
port = 32100@0D96:000004;
key = 0102030405060708091011121314
keepalive = 1
mgclient = 1
au = 1

oscam.user pridaj dalsieho usera

[account]
user = ip250
pwd = ip250
group = 1
au = dolna
keepalive = 1

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 17:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Super !!!!!! :thankyou:

Už to funguje , zezačátku se tomu moc nechtělo ale pak jsem si všiml že je tam jiný key..
tak jsem tam napsal
key = 1112131415161718191011121314
a už to funguje..
Mnohokrát díky.
Pošlu ti tu flašu ??
Jestli mi pošleš adresu třeba na mobil: +xxx tak ti pošlu slivovičku. Teda doufám že nebude poštovný na slovensko dražší jak ta slivka :) :D
Občas sice jezdím na Slovensko ale to do Novák nebo do Bratislavy ale nevím jeslti bych si na to potom vzpoměl. Ale to je jedno pošli tu adresu a já ti to pošlu stejně jsi mi ušetřil za novej satelit. :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 17:21 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 825
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
To je dobre. Hlavne, ze si na nieco prisiel aj sam, ten kluc som si nejako nevsimal....

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 17:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Tak mnohokrát díky . Asi nevíš jaký je to bezradný pocit se v něčem rýpat 14 dní bez úspěchu a pak tam jenom zkopčím pár souborů a jede to.
Je to flustrující ale kdo to nepoznal tak neví.
Jo prostě kdo umí ten umí a kdo neumí tak čumíí..
Ještě jednou díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2014 - 14:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 12:43
Příspěvky: 5
dobrý den.
Jak mám nahrát usb image s příponou .tar.gz do ipbox910.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2014 - 21:02 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 825
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Subor s priponou tar.gz ide na usb kluc. Potrebujes multiboot, spravne naformatovat usb disk a dobre rozbalit image.Je tu toho napisane az az. Skus pohladat.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2017 - 19:14 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 24.Listopad 2007 - 7:34
Příspěvky: 759
satelitni prijimac: AB IPBox 910 HD
Místo/Bydliště: pod Pátrovom
Poděkoval: 3 krát
Ahoj, čo treba spraviť, aby bol IPBox 910 zbavený multibootu?
Stačí nahrať firmvare? Ktoré?

_________________
Skype: libcokamo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2017 - 10:48 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 24.Listopad 2007 - 7:34
Příspěvky: 759
satelitni prijimac: AB IPBox 910 HD
Místo/Bydliště: pod Pátrovom
Poděkoval: 3 krát
Na stránke AB-COM s adajú stiahnuť rozne firmware. Ako sa dá zistiť, ktorý je vhodný pre môj IPBox 910 HD?
Momentálne je v stave, že nič nenabootuje, takže na TV typ stroja nepozriem.

_________________
Skype: libcokamo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2017 - 10:59 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 1506
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 56 krát
Zkus ten nejnovější:
http://download.abcom.sk/index.php?acti ... b17f428d8c


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2017 - 11:15 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 24.Listopad 2007 - 7:34
Příspěvky: 759
satelitni prijimac: AB IPBox 910 HD
Místo/Bydliště: pod Pátrovom
Poděkoval: 3 krát
decik napsal:

Díky, skúsim. Nevieš aký je rozdiel medzi:

AB_910HD_r11834DRE_260310_usb_all_noboot
a
AB_910HD_r11834_260310_usb_all_noboot

To "DRE" znamená čo?

_________________
Skype: libcokamo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2017 - 18:27 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 24.Listopad 2007 - 7:34
Příspěvky: 759
satelitni prijimac: AB IPBox 910 HD
Místo/Bydliště: pod Pátrovom
Poděkoval: 3 krát
decik napsal:

Dal som ho do boxu cez usb kluc a funguje OK. Diky za radu. :good:

_________________
Skype: libcokamo


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk