e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Duben 2017 - 3:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 12:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2010 - 9:28
Příspěvky: 2
Ahoj.Potreboval bych poradit jsem temer uplny zacatecnik a mam problem z upravou configu.Takze jestli to nebude nekoho pohorsovat a poradi budu rad.
Potrebuji se pripojit k servru pres newcamd.vse tam mam nahrane ,ale mam problem z configem pokud sem to pojal spravne tak jako klient bych mel vyplnit config gde je toto#CWS = 127.0.0.1 10001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
#CWS = 127.0.0.1 10002 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
#CWS = 127.0.0.1 10003 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS_KEEPALIVE = yes
CWS_CONNECT_TIMEOUT = 20
CWS_INCOMING_PORT = 12000
dejme tomu ze mam udaje co tam potrebuji dostat nas_server cs.tucnak.cz lol lol 01 22 23 44 45 66 67 88 89 10 11 12 13 14 8881
dekuji moc :roll:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 15:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2010 - 9:28
Příspěvky: 2
tak dekuji vsem :D .Vyreseno


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 10:48 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2362
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 3 krát
Dal si prec mriezku a port dal za adresu, co? :)

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2010 - 13:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Srpen 2010 - 1:31
Příspěvky: 1
Zdravím,
"podědil" jsem IPBox 91HD a teď se na něm pokouším rozjet kartu Skylink ICE HD. Je to přechodný typ IRDETO/CRYPTO. Máte někdo odzkoušený soft, na kterém ta karta pojede?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2010 - 13:36 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2362
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 3 krát
Skus dat hladat, niekde som tu videl ze to tu komusi bezi, ale neviem kde. Urcite to najdes.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2010 - 17:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2010 - 17:00
Příspěvky: 1
Zdravím. Jsem tady prvně. Prosím o info. Mám IPBox910HD od kamaráda. Koupil jsem skylink Standart (ICE) kartu irdeto a po vložení (čipem dolů) přístroj kartu nenačte a není v nastavení nic čím by se to dalo nakonfigurovat. Čtečka karet asi vůbec neví co má dělat. Softvare je tam udajně "D 6 station" nebo tak nějak. Nevíte v jakém softwaru by to mohlo chodit? #-o


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2010 - 18:01 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2362
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 3 krát
skus si precital uplne hore prvy prispevok (oznam): ZOZNAM A ROZDELENIE DÔLEŽITÝCH PRÍSPEVKOV a postuduj. Je tam vela odpovedi na tvoje otazky. Ak nebudes nieco vediet potom sa pytaj uz konkretne.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2011 - 9:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 18:12
Příspěvky: 5
Billy-sk napsal:
skus si precital uplne hore prvy prispevok (oznam): ZOZNAM A ROZDELENIE DÔLEŽITÝCH PRÍSPEVKOV a postuduj. Je tam vela odpovedi na tvoje otazky. Ak nebudes nieco vediet potom sa pytaj uz konkretne.


Taktéž zdravím všechny sat. nadšence / programátory.

Jsem na tom podobně jako uživatel otavan o post výše, jenže jedním zásadním rozdílem. Už mi po 4 měsících opravdu začíná lézt tohle všechno na mozek.
Jsem člověk který rozuumí pc (linux tedy moc ne-e), ale sat jsou pro mne španěl. vesnice... A můj otec se rozhodl že sám vyřeší odpověd na otázku který systém, na ice kartu... Jenže on ani neví co znamená slovo "kopírovat" natož pak co je "ftp".

Každý víkend když přijedu z praglu na vesnici k rodičum, tak se bojim pomalu zmacnkout DO pac nevím co které tlačítko dělá... Z toho co jsem byl nucen vyslechnout, jsme měli v recieveru (IPbox910) snad úplně všechno, nlb, pkt, enigmu, bmt, vodku atd. a to nepočítám různé verze...

Pro můj klid v duši jsem se sem zaregistroval, prohledl snad všechny topicky s jednotlivými systemy, plugins, i výše zmíněný ZOZNAM PRÍSPEVKOU.. Tam sice o ICE kartě cosi napsáno je, ale přiznám se že jsem z toho nepochopil na který system (vodky, enigma, dgs, atd) to je určené (a nebo na všechny ?)

Vím že neradi vodíte lamy co jsem příjdou poprvé (a někdy i naposled) za ruku, aLE prosím udělejte tentokráte vyjímku, protože já už jsem opravdu psychicky zdeptanej každodeními dotazy ohledně addonu, kopírování, co znamemá slovo extrahovat apod...

Je mi úplně jedno na jakém systému reciever pojede...
Jen mne prosím nasměrujte který mám stáhnout - dále který plugin, patch, oscam (přesnou verzi) mám stáhnout - a v neposlední řadě do kterého souboru mám co přesně napsat (pspad mam)...

IPbox 910 - ICE karta od skylinku

Budu Vám velice zavázán.
Petr / Atreid


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2011 - 20:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1120
Poděkováno: 6 krát
Máš pravdu, nikto nemá rád požiadavky typu : "Som lama, čo mám robiť ?".
Ty si to napísal tak úprimne, že ti určite pomôžeme. Len neviem ako.
Tento box je trochu "neštastím". On už funguje relatívne dobre, len jednoznačná rada neexistuje.
Vývoj software pre tieto DGS boxy je rozdelený na 2 cesty :
- SW na základe originálneho SW od DGS (kórejci). Na prekvapenie vývoj stále podračuje, aj keď ja by som touto cestou nešiel, ale je mnoho spokojných užívateľov, ktorí ten SW používajú a sú spokojní
- SW Enigma2 - toto je cesta, ktorá je trochu zložitejšia a nemá oficiálnu podporu vyrobcu. Na druhej strane je to svetový štandard a niektoré implementácie sú celkom podarené (toto používam ja).
Musíš si vybrať, čo chceš.
Ak si vyberieš, na tomto fóre ti určite niekto poradí, ale začni nové vlákno, v tomto už nepokračuj.
P.S. ICE karta funguje bez problémov v oboch smeroch.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2011 - 21:21 
P.S.2: Myslim ze variantu cesty E2 zisti/me lahko, ked povie/pozrie, aky typ tuneru ma. Ak ma SHARP je to jasne, zatial mu zostava len DGS. Tiez som za to, nech zacne v novom vlakne.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2011 - 16:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 74
Poděkoval: 3 krát
Ahoj.Prosím vas,akym najjednoduchsim a najrychlejsim sposobom je mozne v IPBoxe 910 HD spojazdnit Ice kartu, myslim tym aky nahrat soft-FW a ake emu,aby to fungovalo stabilne.lebo uz som mam s toho hockey. :roll:

Dík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2011 - 13:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Listopad 2008 - 9:30
Příspěvky: 80
Místo/Bydliště: NMnV
veducki napsal:
Ahoj.Prosím vas,akym najjednoduchsim a najrychlejsim sposobom je mozne v IPBoxe 910 HD spojazdnit Ice kartu, myslim tym aky nahrat soft-FW a ake emu,aby to fungovalo stabilne.lebo uz som mam s toho hockey. :roll:

Dík.

Mozno blba rada pre chlapcov, kupit modul za 50 Eur.
Napr. http://www.mascom.cz/sat/_Sat_CI.htm
Aj C...s aj I...o taky nevyhodia ani ked kupia iny pristroj s CI slotom.
Ja mam EASY.TV TWIN CAM MODUL a je to naozaj najrychlejsia cesta.

_________________
2 x DM800HD original s Visiosat Multisat 1W, 13E, 19.2E, 23,5E 4 MS, na chalupe 4 x Samsung s DVB-S2 a CI+ a Toroidal 90, 1W, 13E, 19.2E, 23,5E a 2 Skylink karty.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2011 - 15:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
veducki: pres oscam to funguje uplne normalne. takze jestli se nudis , tak BMT a do toho EMU addon . upravis konfigurak dvbapi na P:0D96 1 a karta maka i s opravnenim.
jedu oscam na poslednim NLB a facha to uplne OK. dneska sem zkousel posledni unstable verzi a beha to. mam to jen na testy, ICE mi zatim nesmi do baraku, ale obcas tu nejakou na laborovani mam.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2012 - 13:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Duben 2011 - 19:31
Příspěvky: 2
Ahojte, mal som vsetko uz rozbehane na 910hd no z nicoho nic mi prestala bootovat a neda sa mi ani spravit upgrade sw cez usb ked zapinam a drzim power button len to stale vypisuje booting uz vyse dvoch dni. Nemate niekto info alebo nemali ste podobny problem alebo nieje na boxe niekde master reset?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2012 - 13:32 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 825
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkováno: 10 krát
Mozno HW zavada, mozno toto na konci viewtopic.php?f=85&t=29875

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

IPBOX200, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 21:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Zdravím.

potřebuji pomoci z nastavením oscam pro Ipbox 910 s Pigi 1.4. Ip box mám tak dva roky za celou dobu jsem tam téměr nic neměnil nastavil jsem sdílení z dalším boxem a to je tak vše. Teď jsem ovšem vyměnil kartu Skylink "výměna" a je to v prd... Po týdnu umorného přehrávání resetování a přepisování už nemám sílu a potřebuji pomoct.
Takže jak to je: IPBOX 910HD, PIGI 1.4.
Karta: Skylink výměna ICE.

oscam nastavený takhle už jsem tam přepsal snad všechno ale programy se ne a ne objevit.

Oscam,server:
[reader]
label = lower
protocol = internal
detect = CD
device = /dev/sci0
group = 1
emmcache = 1,3,2
caid = 0D03

# EMU for PG & PB
[reader]
label = cryptoworks
protocol = cryptoworks-sc
force_irdeto = 1
device = /dev/null
group = 1
caid = 0D03

# [reader]
# label = upper
# protocol = internal
# detect = CD
# device = /dev/sci1
# group = 1
# emmcache = 1,3,2
# boxid = 12345678
# caid = 0D03

#[reader]
#label = remote
#protocol = newcamd
#key = 0102030405060708091011121314
#device = 192.168.40.5,10100
#account = user,pass
#group = 1
#fallback = 0
#caid = 0000

OSCAM.CONF
[global]
nice = -1
WaitForCards = 1
ClientTimeout = 5
LogFile = stdout
CacheDelay = 120

#[monitor]
#httpport = 988
#nocrypt = 192.168.40.0-192.168.40.255
#aulow = 120
#monlevel = 4

# protocols
#[camd35]
#Port = 3333

#[newcamd]
#key = 0102030405060708091011121314
#port = 10101@1830:000000;10100@09C4:000000

[dvbapi]
enabled = 1
priority = CAID1,CAID2


Prosím o pomoc :cry:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 21:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Září 2007 - 0:24
Příspěvky: 472
Nema karta vymena nahodov caid = 0D96 ???

_________________
VU+UNO 4K - VTI 11.0.1
VU SOLO SE, AB IPBox PRISMCUBE RUBY


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2012 - 22:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Zkoušel jsem snad všecny CAID co jsem našel. Ale pro jistotu ještě jednou přepíšu. Dík Ale pokračovat budu až zítra stará už mi nadává že pořád jenom rejpu v satelitu a stejně to nehraje. Vyzkouším a zítra dám vědět. Ještě jednou dík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2012 - 20:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Takže už jsem zase tam kde jsem byl. Takže prosím o pomoc , aktuální situace je taková že jsem nainstaloval firmware od BMT - někde jsem četl že jsou uvnitř všechny potřebné addony, čímž bych teda eliminoval chybu instalace addonu. Takže mám tam hozený BMT dám zelený spustím oscam a samozřejmě nic ](*,) . Asi to bude potřeba polopaticky. Takže tady jsou sobory:
OSCAM.CONF
[global]
#serverip =
logfile = /tmp/oscam.log
disablelog = 1
disableuserfile = 1
cachedelay = 120
#clientdyndns = 1
unlockparental = 1
nice = -1
maxlogsize = 3000
preferlocalcards = 1
saveinithistory = 1
resolvegethostbyname = 1

[monitor]
port = 988
nocrypt = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255
aulow = 120
hideclient_to = 0
monlevel = 4
appendchaninfo = 0

[newcamd]
port = 10000@0100:000068;10001@0B00:000000
#serverip =
key = 0102030405060708091011121314
allowed = 192.168.40.0-192.168.40.250
keepalive = 1
mgclient = 1

[dvbapi]
enabled = 1
au = 0
ignore = 1813
boxtype = ipbox-pmt
user = local
pmt_mode = 2

[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 5
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255
httphideidleclients = 0
httpreadonly = 0
httpsavefullcfg = 0

Tady jsem neměnil nic kontroloval jsem akorád ipbox-pmt. což by mělo být dobře pro IPBOX 910hd s DGS.

OSCAM.SERVER

[reader]
label = upper
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci1
services =
caid =0D96
#caid = 0B00 #for Telewizja na katre Unhash this line and remark one above
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 357
ident =
group = 1
emmcache = 1,255,15
lb_weight = 100

[reader]
label = lower
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
services =
#caid 0100 is for cyfra+
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 357
ident =
group = 1
emmcache = 1,255,15
lb_weight = 100



# [reader]
#label = polsat
#enable = 1
#protocol = mouse
#device = /dev/ttyUSB0
#services =
#caid = 1803,1801
#rsakey = ************************
#boxkey = *************
#detect = cd
#mhz = 368
#cardmhz = 368
#ident =
#group = 1
#emmcache = 1,255,15
#lb_weight = 100



[reader]
label = SKYLINKICE
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci1
services =
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 600
ident = OD03:000004,000008
group = 1
emmcache = 1,255,15
lb_weight = 100


Tady jsem doplnil jen OD96 na kartu výměna.
Prosím o pomoc kde je chyba. Už je to přes týden a telka pořád nefachá. ](*,)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2012 - 20:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 7:58
Příspěvky: 29
Ještě
oscam.dvbapi

S: PTI2 pmt.tmp
S: PTI pmt1.tmp
S: PTI1 pmt2.tmp

Tomu nerozumím vůbec.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk