e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Říjen 2017 - 5:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2009 - 15:13 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
enigma i se cteckou funguje
ty ses tady na foru prvne vid ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 20:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Červenec 2009 - 17:09
Příspěvky: 3
Predom sa ospravedlnujem, som totalny novacik.

Kolega ma 910HD + Skylink oficialnu kartu. Kartu sme museli aktivovat u dalsieho kamosa na obycajnom satelite. Co treba nahrat alebo nastavit aby mu 910HD komunikovala s kartou. Pripojenie na internet momentalne nema.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 20:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
stahni si NLB , tam jde vsecko hnedle bez stelovani a nejakyho reseni


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 20:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
na IP910 treba ABverziu 9580 - nahrava sa cez USB a SF addon , ten bez SiF , ten sa tiez nahrava cez USB kluc.
Kedze predpokladam,ze image tam uz ma (abcomacke) tak staci cez USB kluc nahrat tento addon : :arrow: download/file.php?id=18697
Kód:
SF addon - bez SiF , obsahuje aj mgcamd +newcs, nieje nutne stahovat z netu.V pripade nefunkcnosti - restartovat emulator cez zelen tlacitko.  Nahrava sa klasicky cez USB kluc- rovnako ako image.

PS: ale to nlb je asi lepsim riesenim - to co kolega vyssie uviedol.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 20:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Červenec 2009 - 17:09
Příspěvky: 3
bublajs napsal:
stahni si NLB , tam jde vsecko hnedle bez stelovani a nejakyho reseni


Mozem poprosit odkaz na NLB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 20:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
nlb :arrow: http://rapidshare.com/files/254898553/n ... pdate1.zip

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 21:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Červenec 2009 - 17:09
Příspěvky: 3
Ano mam tam AB_910HD_r9580_290509
Este jedna otazocka: Ten image NLB nahradza ten abcomacky image alebo je to addon


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2009 - 21:31 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 24.Listopad 2007 - 7:34
Příspěvky: 765
satelitni prijimac: AB IPBox 910 HD, DM800 HD
Místo/Bydliště: pod Pátrovom
Poděkoval: 3 krát
ivanhoe napsal:
Ano mam tam AB_910HD_r9580_290509
Este jedna otazocka: Ten image NLB nahradza ten abcomacky image alebo je to addon

Je to kompletný img.

_________________
Skype: libcokamo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2009 - 11:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2008 - 13:25
Příspěvky: 37
libco napsal:
maraka napsal:
libco
Veterán fóra

to jako tento prijimac si nezapamatuje naposledy spusteny program? Mam ho v supliku a chystam se 910 otestovat.

Vytiahni zo šuplíku a daj tam E1.
http://www.cssf.cz/showthread.php?t=33129&page=2
Pozri si posledné 2 príspevky. :wink: Na tom chodím teraz.



Tohle je si nejlepsi varianta pro IPbox HD, ale zatim jem neprisel na to jak muzu editovat programy....v NLBcku pres PC editor, ale ten na tomto nefacha...dreamboxedit taky ne....cim to tedy editovat...pres ovladac to je docela opruz....

Diky za radu...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2009 - 20:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 0:43
Příspěvky: 9
Co je DRE CAM?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2009 - 20:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
modul pro ruskej kodovaci system DRE ve kterym vysila platforma HD
http://cam.dreamboxfile.com/official-ci ... crypt-cam/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2010 - 17:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2007 - 9:37
Příspěvky: 15
Neposkytnul by mi někdo Image E1 se zprovozněným mgcamd?

Mám DM500 jako server kde mám NewCS + kartu UPC a IP910 bych chtěl připojit jako client ale nějak se mi nedaří. AB IPbox jsem zatím nikdy neměl, je to můj první.

Nebo už mám jít do E2?

_________________
DM 500HD, Optibox 550S, Ferguson Ariva 200, Amiko SHD 8000


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2010 - 21:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
daj e2

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2010 - 11:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2007 - 9:37
Příspěvky: 15
revis napsal:
daj e2


Dobrá, zkusím E2. Dal jsem E2 7,5 PKT a jede.

Jak udělám u tohoto ipboxu zálohu kompletního nastaveného image E2. Jaký použít program?

_________________
DM 500HD, Optibox 550S, Ferguson Ariva 200, Amiko SHD 8000


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2010 - 20:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
normalna e2 ma medzi pluginmy aj backup ,ale ci to ma aj toto - neviem.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2010 - 18:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Říjen 2008 - 10:45
Příspěvky: 45
Místo/Bydliště: Kežmarok
Ide nanom Cccam?Ako to pracuje?

_________________
VU+solo2,zero,VTi 11.0.1,BH 2.0.17,DM500HD-New Enigma2 4.0....Cccam 2.3.0,Oscam 10100,Amiko All......Wavefrontier toroidal t90
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Duben 2010 - 12:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
len klient. Original na sh4 nikdy nepojde.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2010 - 21:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Březen 2008 - 21:00
Příspěvky: 70
Zdravím, revis mám problém s 910 když chci sdílet tak nechce mám enigmu a klasické nestavení newcamd.conf nepracuje.Netuším proč.Díky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2010 - 22:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
asi preto,ze vo /var/keys mas aj subor newcamd.list a do neho si mal zapisat CWS = atd atd .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2010 - 23:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Březen 2008 - 21:00
Příspěvky: 70
Super díky.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 77 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk