e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 10:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2008 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Květen 2008 - 21:34
Příspěvky: 79
Tak jsem stahnul zatím jen německou verzi a zda se, že je to co potřebujeme.
Umí buď přímo sestříhat film, nebo jen převod do funkčního *.ts.
Zítra důkladněji zkusím na pár nahrávkách

_________________
VU+Uno4K, VU+Uno, VU+Solo2, VU+Duo2, NAS-Synology, WD-Cloud


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2008 - 21:15 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2370
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 4 krát
dokaze to aj spojit viac trp dohromady? Nahram film z Novy HD a je v siestich 1.9G suboroch. Potrebujem vystrihnut reklamy a potom to cele potrebujem dat dohromady aby som z toho mohol urobit mpeg2 (s rozlisenim 1280x720 a bitrate 10000), lebo takto som si urobil z matrosky (mkv) suboru takyto mpeg2 a slape mi to bez chyby vo Video Playeri (ked to bolo ako mkv tak skubalo s obrazom) a tym padom mozem pozerat v HD kvalite nahrany a ostrihany film na IP Boxe 9000HD. Len to spojenie mi robi problemy. Chcel som to skusit ale ked tam cokolvek urobim tak potom dlho cakam kym je okno neaktivne (akoby nestihal moj core-duo)

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2008 - 23:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2007 - 10:48
Příspěvky: 153
satelitni prijimac: opticum 4000c, echosmart 771
Místo/Bydliště: blava
Billy-sk napsal:
dokaze to aj spojit viac trp dohromady? Nahram film z Novy HD a je v siestich 1.9G suboroch. Potrebujem vystrihnut reklamy a potom to cele potrebujem dat dohromady aby som z toho mohol urobit mpeg2 (s rozlisenim 1280x720 a bitrate 10000), lebo takto som si urobil z matrosky (mkv) suboru takyto mpeg2 a slape mi to bez chyby vo Video Playeri (ked to bolo ako mkv tak skubalo s obrazom) a tym padom mozem pozerat v HD kvalite nahrany a ostrihany film na IP Boxe 9000HD. Len to spojenie mi robi problemy. Chcel som to skusit ale ked tam cokolvek urobim tak potom dlho cakam kym je okno neaktivne (akoby nestihal moj core-duo)

aku mas graficku na PC ? ak je ati a ma podporu avivo tak mkv premenuj na avi a na prehravanie pouzi powerDVD 7, h264 bude dekodovana priamo HW v grafike a nebude trhat.

_________________
R.T.F.G. (Read The Fu*king GOOGLE!) a nehovor ze sa nieco nedá, radsej povedz ze to iba nevies.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2008 - 23:18 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2370
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 4 krát
:lol: :D Mne to netrha v PC ale v boxe !!! :D :lol:

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2008 - 8:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Květen 2008 - 21:34
Příspěvky: 79
mě to netrhá ani v pc ani v boxu, ale nepřišel jsem na to, jak v této nové verzi zpracovat třeba 3 části (ve 3 souborech) najednou, aby byl výsledný ts soubor už spojený

_________________
VU+Uno4K, VU+Uno, VU+Solo2, VU+Duo2, NAS-Synology, WD-Cloud


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2008 - 11:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Srpen 2007 - 17:49
Příspěvky: 239
satelitni prijimac: AB IPBox 910HD
Nahrávky z IP Boxu (*.trp) spojuji bezproblémově v Total Comanderu na jeden soubor. A až poté je dále stříhám..upravuji.

_________________
BENSAT 125HD - DVB-T


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2008 - 19:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3668
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 4 krát
Vagi, nobelovu cenu. Nebudu ani psat, jak slozite jsem spojoval a ruzne prevadel.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2009 - 13:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Prosinec 2008 - 18:03
Příspěvky: 24
ahojte, mam sifteam 8728 a chcel by som sa spytat, ci sa neda nejako nastavit, aby pri nahravani ukladal ipbox nazov programu, lebo mam nahravku priecinku na hardisku a ten ma nazov napr ~12009-00_28_10_1714636915 pritom tam nieje nazov kanala, ani nazov programu z epg.. iba toto.. na dreamboxe to bolo inak..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2009 - 17:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2007 - 10:48
Příspěvky: 153
satelitni prijimac: opticum 4000c, echosmart 771
Místo/Bydliště: blava
vld napsal:
Vagi, nobelovu cenu. Nebudu ani psat, jak slozite jsem spojoval a ruzne prevadel.


spojovanie cez total commander dava zmysel nakolko aj .tpr je stream a stream nema zaciatok tvoreny hlavickou , cize nema defacto zaciatok a koniec , je zlozeny s mnozstva blokov a az dany blok nesie info otom co vnom je. takze teoreticky netreba ani total commander ale staci dosovsky prikaz COPY file1.trp+file2.trp destfile.trp

_________________
R.T.F.G. (Read The Fu*king GOOGLE!) a nehovor ze sa nieco nedá, radsej povedz ze to iba nevies.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2009 - 17:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Prosinec 2008 - 18:03
Příspěvky: 24
nazdar,

mam este jeden problem. mam nahrate nejake veci na hardisku v 9000ke a Sifteam8728 a ako som pisal, ulozi mi nazov napr. zajtr-27012009-19_58_00_140995970800.trp ani diva svina sa v tom nevyzna z ktoreho kanala to je a nazov toho.. problem je, ze sa niektore veci nedaju stiahnut cez ftp do pocitaca, proste napise ze transfer failed a vymalovano. ako tie nahravky dostanem do compu? preco to robi, ze ich nechce preniest..? a ak mate napad, ako zmenit nazov ukladaneho suboru na disk v style regulerny nazov-kanal.trp tak napiste :) diiik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2009 - 19:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3668
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 4 krát
vyzkousej pres web rozhrani to je tvoje sance :) - pokud mas moznost Cube Revo webinterface

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2009 - 6:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 16:06
Příspěvky: 74
satelitni prijimac: AB IPBox 9900HD Plus
Co používáte na stahování? Já používám Filezillu, hlavně kvůli navazování. Když už to spadne, tak si to sama naváže. S některýma image jsem měl také problémy. Po určité době se IPBox kousnul a musel jsem ho natvrdo vypnout a zapnout. Teď mám Sif 8873 a tam to jede dobře.

_________________
AB IPBox 9900HD Plus, 2 x DVB-S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2009 - 14:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Prosinec 2008 - 18:03
Příspěvky: 24
pouzivam FlashFxp.. ale skusal som to aj cez total commander, a nejde to.. proste Transfer Failed.. idem to skusit teda cez ten CubeRevo webinterface a uvidi sa..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2009 - 15:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3668
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 4 krát
pres web rozhrani to jde, mam vyzkousene pri stejnych problemech s FTP /TC/ - dokonce stahne nahravku jako jeden soubor.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2009 - 16:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Prosinec 2008 - 18:03
Příspěvky: 24
ok.. nerozumiem tomu preco je to tak dodrbane.. mozno kvoli tej nezvladnutej diakritike a ftp pripojeniu.. neviem.. ale takto mi to zatial ide. dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2009 - 19:38 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2370
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 4 krát
Myslim ze je to tym ze subor je zle pomenovany. Mne to robi vtedy ked nahram program z UPC Directu a ten ma (fak nevedno preco) pred nazvom v EPG medzeru, potom samozrejme takyto subor nejde cez ftp stiahnut, ale ide ho stiahnut ak zapnes sambu. Druha moznost je prste ten subor aj adresar a aj odkaz k nemu premenovat tak aby tam ta medzera nebola a potom to uz stiahnut ide normalne.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2009 - 21:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Prosinec 2008 - 18:03
Příspěvky: 24
neviete teda niekto, ci existuje nejaky script, ktory by upravoval nazov ukladaneho suboru? mohlo by to ukladat v style kanal-nazov/aj z epg/-cas, lebo toto co uklada, tak to sa ani divej svini nesnivalo..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2009 - 8:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Květen 2008 - 21:34
Příspěvky: 79
Nezavadil někdo o podobný soft na stříhání HD nahrávek jako je DVR-Studio HD?
DVR-Studio HD bych skoro i koupil, ale štve mě, že za čtvrt roku nebyla vydána i anglická verze.
Dík

_________________
VU+Uno4K, VU+Uno, VU+Solo2, VU+Duo2, NAS-Synology, WD-Cloud


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 12:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Květen 2009 - 12:37
Příspěvky: 1
Ahoj. Nevíte jak převedu klip v kontejneru .MOV QuickTime, ale s kompresí XDVC na PC s WIN tak, abych načetl do Vegas? Je určen pro Final Cut na Apple. Nahrává do něj kamera JVC GY-HM100E (1920x1080 50i a taky 25p). Mám problém i s druhým formátem ze stejné kamery .MP4 - kontejner MPEG Version 2, ale Main@High - taky neotevřu. (1280x720 50p). Dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Střih a převod HD nahrávek...
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 14:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
v MediaCoder 0.7.0.4390 to mozes previest na lubovolny format .
:arrow: http://mediacoder.sourceforge.net/

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 104 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk