e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 21:43

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2013 - 12:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Březen 2006 - 8:39
Příspěvky: 33
Místo/Bydliště: Vysočina
V mé staré 110ce mi UNI čtečka přestala přijímat zápisy na ICE kartu (nepomohla ani reinicializace na jiném přijímači, po chvíli se Skylink - tma) Po vložení modulu SMIT vše naběhlo. Mám ještě Dragona, ale pokud jsou ve slotech oba moduly, Skylink se sekne a nejde, Dragon musí ven. Dá se s tím něco dělat ? Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2013 - 15:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
skus opravit sky :arrow: viewtopic.php?f=12&t=7372
alebo odmaz kluce na 0D03

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2013 - 18:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Březen 2006 - 8:39
Příspěvky: 33
Místo/Bydliště: Vysočina
Na 0D03 žádné klíče nemám, repair Sky proveden - stav stejný. Navíc SMIT po inicializaci je třeba občas přepnout na jiný kanál a zpět aby naskočil požadovaný, pak už je to O.K. Mj. dá se
nějak odstranit úvodní modré hláška aby nenaskakovala při spuštění a inicializaci SMIT ?
Již mám asi starý stroj že ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2013 - 9:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
jj a asi aj zdroj by uz potreboval zreparovat .
to sa skor oplati pozriet cosi nove.
hlasenia CI modulu nesli nikdy vypbut v ABDSR , pokial samotny modul taku moznost nemal v menu spravy modulu.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2013 - 15:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Březen 2006 - 8:39
Příspěvky: 33
Místo/Bydliště: Vysočina
Revis, mohl by si doporučit nějaký stroj, mám ještě tv CRT, potřebuji 2x scart,
jaká volba by byla třeba Optibox Zebra ? Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2013 - 18:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
ak je 2x scart potrebny , pouzi Zebru . dnes byva uz max. 1x scart , takze vela toho nenavyberas . je to uz HD , takze naladis vsetky programy .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2013 - 10:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Březen 2006 - 8:39
Příspěvky: 33
Místo/Bydliště: Vysočina
Pojede mi v CI slotu u té Zebry Dragon rev. 3.01 ?
Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2013 - 19:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
No neviem .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 19:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Březen 2006 - 8:39
Příspěvky: 33
Místo/Bydliště: Vysočina
Koupil jsem tedy tu Zebru, dnes dopoledne jsem si tím trochu hrál. Co mě překvapilo, je to,
že kvalitu a sílu signálu na 13, 19 a 23E, mi to ukazuje cca o 20% nižší než na na starém
DSR 110. Mohu mít někde chybu v nastavení ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 19:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
nie , ziadna chyba tam nieje. Ten udaj je len informacny . Je to v poriadku . AB DSR bol "optimistickejsie" naprogramovany .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 110 - moduly
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2013 - 19:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Březen 2006 - 8:39
Příspěvky: 33
Místo/Bydliště: Vysočina
Díky Revis, to jsi mě uklidnil, protože jsem žádnou změnu na střeše nedělal, jinal Dragona stroj
načte, pravda je, že toho tam moc nejde.
Přeji hezké Velikonoce !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk