e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 10:31

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 17:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2008 - 20:42
Příspěvky: 23
Ahojte, neviete kde je chyba - nejde mi pomocou dialkového ovládača pridať nového providera / biele tlačidlo nereaguje / . Iba by som chcel vyskúšať pridať aspoň na pár dní CS Link, keď už mám aktuálne keys.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 21:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
nasjkro si musis zapnut emu - cervene a potom zelene
az potom mzoes pridavat kluce .
ale kluce sa daju aj cez rs232 kabel nahrat .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 22:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2008 - 20:42
Příspěvky: 23
EMU mám samozrejme zapnuté , mám nastavené Cryptoworks a nejde mi pridať provider - bielym tlačítkom


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Prosinec 2012 - 23:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
musis tam najskor nahrad predposlednu verziu fw a ozaj najlepsie bude dat KDT cez rs232 .
nie vsetky verzie fw mali aj cryptoworks.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2012 - 11:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2008 - 20:42
Příspěvky: 23
skusim dať fw 3.182G - tu na stránke je predposledné. Zatiaľ ďakujem za radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2012 - 13:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2008 - 20:42
Příspěvky: 23
Ešte raz k tomu kodovaniu Cryptoworks - ja ho tam mám spolu so Seca, Irdeto Viacess, nagravision, akurát v ňom nemám providerov Skylink a CS Link a nejdú mi tak ručne pridať.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2012 - 19:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
ani ti nepojdu - nahraj tam KDT , su spravene , tak nespekuluj !

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2012 - 16:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Září 2008 - 20:42
Příspěvky: 23
Ďakujem za radu všetko funguje ako má :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2013 - 22:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Prosinec 2012 - 14:13
Příspěvky: 3
Dakujem aj mne ste pomohli a nasiel som znova vyuzitie pre uz dva roky odlozeny AB DSR550FTA z ciast D.I.G.I. , aj ked na 127cm plazme je to otras ale ako nahrada za dvbt stb na CRT je to super.
Prosim je mozne tam rozchodit aj rozsirenu ponuku alebo tam pojde len ta zakladna? DAKUJEM


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2013 - 10:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
zaklad iba .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk