e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2017 - 9:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 70 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2006 - 22:02 
Offline
Administrátor
Administrátor

Registrován: 17.Březen 2006 - 17:41
Příspěvky: 1456
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
Tohle téma mě tady trochu chybí. Neříkám, že si to v AB-COMu budou číst nebo že se něco z toho realizuje, no můžem se pobavit o tom, co konkrétně by chtělo vylepšit ;-)

_________________
.: AB IPBOX 99HD / Nocturno enigma :.
.: Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum :.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Vylepsenie...
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2006 - 7:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Březen 2006 - 6:36
Příspěvky: 63
Poděkoval: 11 krát
celkom jednoducha odpoved (aspon pre zaciatok):

1. Diakritika pre EPG

2. opravit TXT, aby sa pri zobrazovani TXT tituliek nezobrazovala sucasne aj cervena lista na vrchu obrazovky

Ked uz maju aj primac s oznacenim "SKCZ" a toto im neslape tak... :(

- inak, dobra myslienka dat sem podobne navrhy -

Dik Bilardos-ovi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: BISS
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2006 - 23:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2006 - 20:29
Příspěvky: 232
Místo/Bydliště: Ivanka pri Dunaji
...ak by sa podarilo zapracovat do EMU kodovací system BISS bol by som potešený...
:D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2006 - 8:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3668
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 4 krát
Ja bych privital funkcni editor, aby si clovek mohl udelat poradek. Vim, ze to jde udelat i ted - no mohl by to byt jeden program.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Co chyba?
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2006 - 9:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 525
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
No jednoznacne chyba ladenie samostatne radia a samostatne TV popr. Net-kanaly. Triedenie programov aj podla inych kriterii. Nielen abecedne a volne/kodovane a podla druzic, ale aj podla toho ci su s motorom alebo nie, ci su s Diseqc prepinacom... Kto mal niekedy v rukach KAON isto vie o com hovorim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: titulky
PříspěvekOdeslal: 14.Červenec 2006 - 16:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Březen 2006 - 13:54
Příspěvky: 35
Místo/Bydliště: POPRAD
A este opravit zobrazovanie titulkov. V nastaveni audia si nevie zapamatat nastavenie pre titulkovú stopu a nevie ich prestat zobrazovat po urcitom case - stale ich prekreslia len novo zobrazene titulky. A napr. posledne zobrazene titulky na konci programu su zobrazene az do dalsieho programu pocas reklamy a upútavok.
Testovane na National Geografic v UPC.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: REAKCE
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2006 - 12:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2006 - 12:36
Příspěvky: 147
Místo/Bydliště: Česko i Slovensko
No já bych uvítal Mediapark aby jel s novým fw
dále by mohl ABCOM uveřejni cz/sk návod jak zpovoznit "Infocast mail" když
ho inzerují
:-)

_________________
Obrázek

Dreambox 7025 Twin tuner DVB-S Mgcamd + NewCS + Cccam 2.0.4-SG2100 + 105ku

SS 2+NEWCS + WINCSC+vPlug+Hadu Cccam

DREAMSKY NXP 256 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2006 - 11:35 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Březen 2006 - 16:31
Příspěvky: 312
No tak podla mna by sa mohlo spravit nieco taketo:

:arrow: Pokusit sa spravit nieco s casom, aby sa napr. synchronizoval v nejakych intervaloch z druzice, alebo nieco podobne - pretoze teraz je to naozaj zle...

:arrow: Mohla by sa odstranit hlaska "kodovany program" alebo aby sa zobrazovala o nieco neskor.

:arrow: Dorobit podoporu systemu BISS, kedze sa uz podaril aj CRW - tak by to nebolo zle!

:arrow: Spravit naozaj nejaky funkcny editor s ktorym by sa dali bez problemov editovat settingy.

:arrow: Samozrejme ta diakritika v EPG...

:arrow: a nakoniec by sa mohlo spravit nieco s tym, ze ked sa v prijimaci zmeni napr. hlasitost, pripadne zmeni zvuk. stopa na ENG - aby to vzdy nepisalo tu hlasku cakajte prosim.... Viem, ze je to tam spravene tak, aby sa na kazdy kanal mohla ulozit hlasitost, ale mozno by to islo spravit aj inak...

Zatial asi vsetko co ma napadlo.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: hlaska "kodovany program"
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2006 - 21:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2006 - 20:29
Příspěvky: 232
Místo/Bydliště: Ivanka pri Dunaji
...pri prijimačoch ktoré maju čítačku /510,310,320,110.../ stačí vložit kartu /ja tam mám goldku/ a hlaska sa nezobrazuje...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2006 - 19:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2006 - 21:17
Příspěvky: 63
Dobry den vsetkym,
ja by som si okrem uz uvedeneho prial, aby sa opravila chyba, ktora sposobuje, ze motor antenou toci prerusovane - kym sa z HotBirdu dostanem na Amos, tak motor zastane 5x!
Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: titulky
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2006 - 10:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:34
Příspěvky: 22
kamilo napsal:
A este opravit zobrazovanie titulkov. V nastaveni audia si nevie zapamatat nastavenie pre titulkovú stopu a nevie ich prestat zobrazovat po urcitom case - stale ich prekreslia len novo zobrazene titulky. A napr. posledne zobrazene titulky na konci programu su zobrazene az do dalsieho programu pocas reklamy a upútavok.
Testovane na National Geografic v UPC.


Pre upresnenie, ak je titulok na dva riadky a ďalšie iba na jeden riadok, tak ten druhý riadok sa zobrazuje stále až kým ho neprepíše ďalší dvojriadkový titulok. Taktiež mi chýba možnosť scanovania TV bez R. Pri znovuprescanovaní satelitu sa mi tam dohrajú pracne vymazané R programy. Potom pri Hotbirde mi nestačí 3600 predvolieb, scanovanie sa zastaví. Mám motor a chytám od 75E do 5W.

_________________
AB DSR320SKCI 0,2dB 80cm HH90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: titulky
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2006 - 16:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Červenec 2006 - 12:36
Příspěvky: 147
Místo/Bydliště: Česko i Slovensko
Smolko napsal:
kamilo napsal:
A este opravit zobrazovanie titulkov. V nastaveni audia si nevie zapamatat nastavenie pre titulkovú stopu a nevie ich prestat zobrazovat po urcitom case - stale ich prekreslia len novo zobrazene titulky. A napr. posledne zobrazene titulky na konci programu su zobrazene az do dalsieho programu pocas reklamy a upútavok.
Testovane na National Geografic v UPC.


Pre upresnenie, ak je titulok na dva riadky a ďalšie iba na jeden riadok, tak ten druhý riadok sa zobrazuje stále až kým ho neprepíše ďalší dvojriadkový titulok. Taktiež mi chýba možnosť scanovania TV bez R. Pri znovuprescanovaní satelitu sa mi tam dohrajú pracne vymazané R programy. Potom pri Hotbirde mi nestačí 3600 predvolieb, scanovanie sa zastaví. Mám motor a chytám od 75E do 5W.



To jo ty ty tulky hruza.

_________________
Obrázek

Dreambox 7025 Twin tuner DVB-S Mgcamd + NewCS + Cccam 2.0.4-SG2100 + 105ku

SS 2+NEWCS + WINCSC+vPlug+Hadu Cccam

DREAMSKY NXP 256 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 19.Srpen 2006 - 21:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2006 - 12:52
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: A100E,A200HD
Místo/Bydliště: Mi.
Ja by som prijal ladenie zvlášť TV a R.To je moj najväčší problém.Infocast Mail ja mám slovenský návod a funguje to-odskušané. :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2006 - 18:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Říjen 2006 - 19:28
Příspěvky: 19
Neviem ci je to mozne, no ja by som sa potesil tomu, ze by som nemusel vzdy po zapnuti prijimaca manualne aktivovat dekoder(cervene+zelene tlacitko na ovladaci). Mam DSR 300CI. Dakujem. :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2006 - 19:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 356
satelitni prijimac: Amiko SHD 8900
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 2 krát
Divím sa, že vám (koho sa to týka) vadí taká maličkosť, ktorú treba stlačiť len
raz pri jednom pozeraní. Niečo iné pre ľudí s Alzhaimerom a nad 65r.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2006 - 19:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Srpen 2006 - 19:27
Příspěvky: 109
Hele lidi tak si prostě nevypínejte na noc přístroj.Zas tolik elektřiny to nežere. A je po problému.Můžem byt rádi,že se něco hacknout. :D

_________________
DM800-Geminy 4,6 Cccam 2.1.3 DH Glass 12
Toroidal90(5°W+4°W;1°W;5°E;7°E;9°E+10°E;13°E;16°E;19,2°E;23,5°E;26°E;28,2°E;31,5°E;36°E;39°E;42°E)
DiSEqC-EMP S.16/1.W3 + parabola Emme Esse 100 + motor SG2100-Moteck (30°W-75°E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2006 - 19:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 23.Březen 2006 - 19:24
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: IP Box 910HD, VU+ Duo2
Místo/Bydliště: Chrastava
Když znovu naladím, chybí mi v menu multiselect pro označení několika stanic najednou, ...třeba při výmazu radiostanic... :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2006 - 21:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2006 - 20:29
Příspěvky: 232
Místo/Bydliště: Ivanka pri Dunaji
grantec napsal:
k tym radiostaniciam - tusim, ze by stacilo v menu ladenia pridat moznost neladit radio. Ale zas musite uznat, ze napriek tymto chybickam, ma dsr podstatne lepsi mediaprocesor ako napr. take globo. Som dnes zaobstaral aj ten a je to nieco ako nebe a dudy. :) dsr je rychle, prakticke pri vybere naladenych programov a obraz je o takych 30% lepsi. Fakt. :)


tak to je dost subjektívny názor...a tých 30% :lol:
a na rozdiel od AB dsr si možeš naladit samostane radio a samostatne TV
biss je bežne sučastou a zdielanie cez internet cez SBCL je tiež niečo naviac
a to nehovorím že nieje žiaden problém s Easy a Mediatechom
:wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 70 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk