e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 20:25

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 5:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Červen 2006 - 19:01
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: optibox,illusion,vantage
Vie mi niekto poradit?
Uz som vyskusal vsetko mozne aj nemozne.Primac po natiahnuti firmware
nevie naskenovat ziadnu freq.Niekto mi tu radil,alebo pisal,ze je nekorektne
nahrany sky1b.Skusil som nahrat aj tento subor(niekolko krat),ale primac robi stale to iste.
Proste nevie najst nic.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 8:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
no neviem,co ma sky spolocne s tunerom,ze? :D vyrobne nastavenia a prosim v menu LNB zvolit spravny typ (daj LNB1)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 10:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
Ešte by si mohol napísať, čo vlastne chceš naskenovať, ktorý satelit...
...a či máš jeden LNB, alebo viac, alebo motor...
:wink:

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 18:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1256
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 116 krát
To este nepoznate 322. Sky ma s tunerom dost spolocne. Uz som mal v rukach 4 primace 322 ktore detekovali signal ale nevyhladali ziadnu stanicu. A riesenie vzdy pomohlo preinstalovanie sky ale neodporucujem cez kabel robi to presne to co tu popisujeme. Najlepsie cez gold kartu alebo poslat do abcomu a tam to mas origos a prerobia ti aj citacky kariet!

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 18:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
322 je proste trieda NO1 :) Kdesi som videl binarku na dsr pre opravu no signal, ale ako opravit yes signal -no tuning , to veru nie. sup s tym do abcomu.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2007 - 22:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Březen 2006 - 8:35
Příspěvky: 274
satelitni prijimac: Mystique SaTiX-S2 Sky V2
Místo/Bydliště: Čekrepablik
Zdar neměl by někdo na prodej právě zmiňovanou Gold Kartu s náplní sky pro AB DSR 322
Dík

_________________
Mystique SaTiX-S2 Sky V2
AB DSR 322skcz+sg2100( Dreambox)/Skystar-,Dreamsky NXP256HD,HD BOX-9105+,

http://www.satmam.estranky.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2007 - 11:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2006 - 17:35
Příspěvky: 22
Toto iste som mal na svojej 510. Oprava v Abcome trvala asi 2 min.!!!
Podla technika sa v primaci povytiahla nejaka karta pri manipulacii.
Teraz ide na 100%.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR322skcz
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2009 - 23:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Červen 2006 - 19:01
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: optibox,illusion,vantage
Tato tema je uz sice dost stara,ale vidim ze sa tu mnozia dost dotazy na nefunkcnost skenovania aj ked signal je....mne sa podarila zaujimava vec podla tohoto navodu
Kód:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=12&t=7372&start=0
sa mi podarilo sfukcnit skenovanie..citacky nefuguju ale emu ide...mozno niekomu pomozem.Navod je sice na 110-nu ale ako tvrdim moja 322 sa zobudila po nahrani sky1a.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk