e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 10:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB DSR 320 SK CI - Skylink ICE
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2010 - 20:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2006 - 23:03
Příspěvky: 6
Nefunguje mi karta, po založení do čítačky sa spustí inicializácia a potom už len čierny obraz.

Vie mi niekto poradiť v čom je problém + návod na odstránenie ak je to možné.

Veľmi pekne ďakujem.

:idea:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SK CI - Skylink ICE
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2010 - 20:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
Ak by si si aspon trochu namahy dal s hladanim tak podobnych topic tu je viac. Ale hlavne by si zistil ,ze tento prijimac mozes s kludom dat detom na hranie. Novu ICE kartu na nom "nerozbehnes" a nepomoze ti ani modlit sa [-o<

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SK CI - Skylink ICE
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2010 - 21:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2006 - 23:03
Příspěvky: 6
Citam citam, raz citam ze treba ju inicializovať v inom príjimaci a že potom pojde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SK CI - Skylink ICE
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2010 - 17:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
No jedno je inicializacia a ine je to ci ti potom budu chodit zapisy. Ak to v druhom rozchodis tak len dovtedy pokial sa nezmenia zapisy za nove. A potom co? Budes s kartou behat po znamych a aktualizovat zapisy?? Ale nech sa paci, mozes to skusit.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SK CI - Skylink ICE
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2010 - 23:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
V Sky ICE nejde -ani na platnych zapisoch . Nieje treba riesit . Treba novy prijimac. Myslim ,ze ABDSR tym ze umoznil niekolkorocny bezplatny prijem, si uz na seba zarobil .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB DSR 320 SK CI - Skylink ICE
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2010 - 21:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
no dnes som bol u kolegu ma Showbox s300 a ICE kartu.
Pre istotu som zobral moj AB DSR 320 SKCI a vlozil ako do CI s Modulom Irdeto a karta si v pohode s prijimacom rozumela a detto aj v čitačke. Karta presla uz zapismy po inicializacii prvych 20 dni.
:?:

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk