AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

DSR 310SKCI + skylink
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=8&t=28876
Stránka 1 z 1

Autor:  lululi [ 08.Srpen 2010 - 21:18 ]
Předmět příspěvku:  DSR 310SKCI + skylink

na 310 som nahral original SW od abcom-u ale nema s nim signal. skusal som viac verzii. S cracknutym sw ide v pohode ale nevidi kartu skylink. neviete poradit? staci nahrat nejaky skycript ako na 320? ak ano kde ho najdem? dakujem

Autor:  revis [ 08.Srpen 2010 - 22:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

od abcomu si nahraval zlu verziu ,ale ide rovnako .
pre 310 su dve verzie - lebo existuju dve verzie 310 . nahraj tam spravnu verziu od abcomu a zistis,ze karta aj tak nejde.
treba napisat aj CAID karty.

Autor:  lululi [ 09.Srpen 2010 - 0:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

diki. viem ze je DSR a AB DSR 310...skusim este ....mohol by si mi priblizit ako to rozbeham s tym skylinkom? zial mi nehovori nic-treba napisat aj CAID karty. dakuejm

Autor:  revis [ 09.Srpen 2010 - 0:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

aku kartu skylink mas, lebo su 4 verzie.

Autor:  lululi [ 09.Srpen 2010 - 0:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

fuuu ha ja este zidnu mal som pozicanu od kamarata na skusku ci to pojde...bola biela...neviem ako sa rozlisuju...

Autor:  revis [ 09.Srpen 2010 - 0:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

ak nemala zo strany chipu napis ICE - tak to bola 0D03 .

Autor:  lululi [ 09.Srpen 2010 - 0:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

prepac, zle vobec sa v tom nevyznam, tak sa spytam mozno hlupo, ale povedme ze si kupim novu- bude mi fungovat? nastavuje sa nieco v menu alebo sa nahrava soft? alebo nejake zachytne body co robit? vdaka

Autor:  migi007 [ 09.Srpen 2010 - 9:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

ja mam tiez ab dsr310 a mne skylink funguje.viem ze este davno ked sa dal pozerat balik sk,cz sme tam davali softver na cryptoworks lebo ab-cko ma skycrypt.len teraz som kupil kartu skylink standart,vlozil a islo to.

Autor:  revis [ 09.Srpen 2010 - 9:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

Ak nieje ICE - pojde, samozrejme.

Autor:  s757 [ 09.Srpen 2010 - 9:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

Zdravim.Presne toto som riesil ja vcera.Kartu mam cryptoworks (bez irdeto) a tiez som nemal signal.Az po nahrati softwaru main_310skci_1160G.bin a chlist_me_20070103 som to rozbehal na tomto prijimaci.Hádam ti to pomoze.

Autor:  migi007 [ 09.Srpen 2010 - 10:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

ja mam este taky maly dotaz.vsetko mi funguje,len obcas mu to strasne dlho trva ked nacita nejake programy.pomohlo by keby som dokupil original modul?

Autor:  revis [ 09.Srpen 2010 - 11:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

Ano - rychlost reakcii pri prepnuti programu sa zvysi .

Autor:  lululi [ 09.Srpen 2010 - 18:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

aha takze karty okrem ICE pojdu ak bude spravny SW? takse taku co ma napisane ICE nekupovat? alebo ako ju rozoznam?

Autor:  s757 [ 09.Srpen 2010 - 19:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

Neviem ci je pri kupe vidno ci je s irdetom alebo nie,ale az ked ju rozbalis tak na tej strane kde je cip je napis irdeto a par info riadkov v anglictine.Asi si budes musiet pytat u predajcu kartu bez irdeta a spoliehat sa nato ze ti aj taku preda.

Autor:  revis [ 09.Srpen 2010 - 20:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: DSR 310SKCI + skylink

to ze je ICE je vidno aj na obale

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/