AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=8&t=2082
Stránka 1 z 1

Autor:  cbsburda [ 04.Květen 2007 - 16:16 ]
Předmět příspěvku:  Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM module?
Je to mozne aj cez daky transponder na druzici? :?:

Pripadne aky software je potrebny pre programovanie v notebooku cez PCMCIA rozhranie?

A kde je mozne stiahnut najnovsie verzie firmware pre CW cam?

Dakujem

Autor:  revis [ 04.Květen 2007 - 16:45 ]
Předmět příspěvku: 

http://www.irdeto.com/page.php?page_id=146 kukni sekciu podpora. Z druzice to moc nejde - aj ked som zadal spravnu frekvenciu. Ide hlavne o dovod, preco ho chces aktualizovat.. To neviem. Musis vediet presnu verziu napr. P/N: 904380 Rev.2.1 -to je podstatne a potom aj vyrobcu, napr. SCM.

Autor:  Mino [ 26.Srpen 2007 - 18:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Kupil som si modul CryptoWorks, vyrobeny firmou SCM microsystems.
Nejde v nom ziadna karta.
Po zasunuti do prijmaca (roznych prijimacou), sa prihlasi ako CryptoWorks V4.00.008, no kartu neprecita.
Pomoze mi aktualizacia, alebo ma nejaku poruchu.

Autor:  Majloo [ 26.Srpen 2007 - 20:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Asi preto lebo to neje originál crypto. oreginál vyrába firma Irdeto a nie tá čo si napísal.

Autor:  revis [ 26.Srpen 2007 - 20:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Mino napsal:
Kupil som si modul CryptoWorks, vyrobeny firmou SCM microsystems.
Nejde v nom ziadna karta.
Po zasunuti do prijmaca (roznych prijimacou), sa prihlasi ako CryptoWorks V4.00.008, no kartu neprecita.
Pomoze mi aktualizacia, alebo ma nejaku poruchu.

aktualizacia nepomoze - staci kartu vlozit chipom hore. a samozrejme - kartu pre system cryptoworks. Prejdi v prijimaci do menu pre CI slot - pozri ci sa ti modul prihlasi, daj zobrazit info o vlozenej karte. Modul byva len vzacne malo vadny - skor ide o instalovany fw v prijimaci- ci podporuje aj CI rozhranie.....
to - skontrolovane vo viacerych prijimacoch som akoze nevidel - lebo viem ze to nebolo skontrolovane. dobre? :)

Autor:  Mino [ 26.Srpen 2007 - 21:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Skusal som to na DSR310SKCI a Openbox X820CI, na oboch prijimacoch sa mi modul prihlasil ako CryptoWorks, no karta nic.
Na obrazovke pise "Pleas insert your smart card". Rovnako ci je bez karty alebo snou.
Pozical som si EASY modul, doneho ked zasuniem kartu tak ide, tak uz neviem co vyskusat, preto ma napadla ta aktualizacia.
(EASY modul kamarat aktualizoval cez ORF transponder, bez tejto aktualizacie mu neprecitalo SL kartu, potom OK).
Ak vas nieco napadne , tak poradte. Dik

Autor:  revis [ 26.Srpen 2007 - 21:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Mino napsal:
Skusal som to na DSR310SKCI a Openbox X820CI, na oboch prijimacoch sa mi modul prihlasil ako CryptoWorks, no karta nic.
Na obrazovke pise "Pleas insert your smart card". Rovnako ci je bez karty alebo snou.
Pozical som si EASY modul, doneho ked zasuniem kartu tak ide, tak uz neviem co vyskusat, preto ma napadla ta aktualizacia.
(EASY modul kamarat aktualizoval cez ORF transponder, bez tejto aktualizacie mu neprecitalo SL kartu, potom OK).
Ak vas nieco napadne , tak poradte. Dik

Niet dovod neverit ti - pokial si ju dal chipom hore a necita ju - vymen modul. verzia, ktoru uvadzas vie skylink a gital citat.

Autor:  revis [ 04.Září 2007 - 22:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Cryptomodul

Update Sat/Laptop
Sat (Astra19°,12669Mhz,vertical,Symbolrate 22000)
Update for Mascom and SCM Module

Autor:  Mino [ 07.Září 2007 - 18:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

revis napsal:
Cryptomodul

Update Sat/Laptop
Sat (Astra19°,12669Mhz,vertical,Symbolrate 22000)
Update for Mascom and SCM Module

Skusam update prostrednictvom DSR310SKCI, nedari sa mi. Naladil som spominany transponder, zvolil jeden z programov na tomto transp. a nasledne som skusal aktualizovat. No vzdy mi vypise:"No download stream on actual transponder" . Skusal to este niekto cez tento transponder.
Easy som aktualizoval cez 12692;H;22000;ORF2; Prebehlo to v poriadku.
Tak si myslim, ze postupujem asi dobre.

Autor:  revis [ 07.Září 2007 - 18:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM

Mino napsal:
revis napsal:
Cryptomodul

Update Sat/Laptop
Sat (Astra19°,12669Mhz,vertical,Symbolrate 22000)
Update for Mascom and SCM Module

Skusam update prostrednictvom DSR310SKCI, nedari sa mi. Naladil som spominany transponder, zvolil jeden z programov na tomto transp. a nasledne som skusal aktualizovat. No vzdy mi vypise:"No download stream on actual transponder" . Skusal to este niekto cez tento transponder.
Easy som aktualizoval cez 12692;H;22000;ORF2; Prebehlo to v poriadku.
Tak si myslim, ze postupujem asi dobre.

Podmienkou je mat sat.prijimac,pc s PCMCIA a original sw od Irdeto. Tam zvolit moznost upgrade atd... Hned na zaciatku je podmienka :Update Sat/Laptop . Priamo v sat. prijimaci sa mi SCM este nikdy nepodarilo upgradnut.
A este jedna vec: Upgrade prichadza do uvahy vtedy, pokial su problemy s modulom. Hore spominanan aktualizacia mala za ulohu riesit problem s citanim kariet balika ARENA. Dal som to sem, ale iba preto,ze pri bludeni netom som si spomenul,ze niekto tu podobnu info hladal.

Autor:  fyzik [ 24.Květen 2011 - 1:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Ako aktualizovat FW v orig. cr******s CAM

Mne sa podarilo cez PC aktualizovat Eurocam CI na verziu 4.02.012.

Ale mam doma starsie SCM a Philips /co je vlastne scm/, nevie niekto ako upgradnut soft? V oboch su stare softy a hlavne sa nedaju vypnut chybove hlasky z CI? ked ich dam do TV s CI slotom a CS LINK kartu, obraz sice rozkoduje, no vypise to chybu "Please, check your smard card" pri kazdom prepnuti a to je otrava...

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/