e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 21:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2007 - 16:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Leden 2007 - 22:54
Příspěvky: 7
Ako aktualizovat FW v orig. Cryptoworks CAM module?
Je to mozne aj cez daky transponder na druzici? :?:

Pripadne aky software je potrebny pre programovanie v notebooku cez PCMCIA rozhranie?

A kde je mozne stiahnut najnovsie verzie firmware pre CW cam?

Dakujem

_________________
Miro
------------------------------------------
AB IP BOX 422S / 250GB HDD
AB DSR 503X
a mnoho inych
+ 2x 85 cm AL dish, 4x LNB
+ Toroidal, 7xLNB, DiSEqC 8/1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2007 - 16:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
http://www.irdeto.com/page.php?page_id=146 kukni sekciu podpora. Z druzice to moc nejde - aj ked som zadal spravnu frekvenciu. Ide hlavne o dovod, preco ho chces aktualizovat.. To neviem. Musis vediet presnu verziu napr. P/N: 904380 Rev.2.1 -to je podstatne a potom aj vyrobcu, napr. SCM.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2007 - 18:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2006 - 14:59
Příspěvky: 47
Kupil som si modul CryptoWorks, vyrobeny firmou SCM microsystems.
Nejde v nom ziadna karta.
Po zasunuti do prijmaca (roznych prijimacou), sa prihlasi ako CryptoWorks V4.00.008, no kartu neprecita.
Pomoze mi aktualizacia, alebo ma nejaku poruchu.

_________________
Openbox, Opticum 9500HD, Toroid 90,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2007 - 20:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2006 - 12:39
Příspěvky: 96
satelitni prijimac: Amiko SSD-550, Opticum 7000CX
Místo/Bydliště: GL
Asi preto lebo to neje originál crypto. oreginál vyrába firma Irdeto a nie tá čo si napísal.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2007 - 20:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Mino napsal:
Kupil som si modul CryptoWorks, vyrobeny firmou SCM microsystems.
Nejde v nom ziadna karta.
Po zasunuti do prijmaca (roznych prijimacou), sa prihlasi ako CryptoWorks V4.00.008, no kartu neprecita.
Pomoze mi aktualizacia, alebo ma nejaku poruchu.

aktualizacia nepomoze - staci kartu vlozit chipom hore. a samozrejme - kartu pre system cryptoworks. Prejdi v prijimaci do menu pre CI slot - pozri ci sa ti modul prihlasi, daj zobrazit info o vlozenej karte. Modul byva len vzacne malo vadny - skor ide o instalovany fw v prijimaci- ci podporuje aj CI rozhranie.....
to - skontrolovane vo viacerych prijimacoch som akoze nevidel - lebo viem ze to nebolo skontrolovane. dobre? :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2007 - 21:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2006 - 14:59
Příspěvky: 47
Skusal som to na DSR310SKCI a Openbox X820CI, na oboch prijimacoch sa mi modul prihlasil ako CryptoWorks, no karta nic.
Na obrazovke pise "Pleas insert your smart card". Rovnako ci je bez karty alebo snou.
Pozical som si EASY modul, doneho ked zasuniem kartu tak ide, tak uz neviem co vyskusat, preto ma napadla ta aktualizacia.
(EASY modul kamarat aktualizoval cez ORF transponder, bez tejto aktualizacie mu neprecitalo SL kartu, potom OK).
Ak vas nieco napadne , tak poradte. Dik

_________________
Openbox, Opticum 9500HD, Toroid 90,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2007 - 21:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Mino napsal:
Skusal som to na DSR310SKCI a Openbox X820CI, na oboch prijimacoch sa mi modul prihlasil ako CryptoWorks, no karta nic.
Na obrazovke pise "Pleas insert your smart card". Rovnako ci je bez karty alebo snou.
Pozical som si EASY modul, doneho ked zasuniem kartu tak ide, tak uz neviem co vyskusat, preto ma napadla ta aktualizacia.
(EASY modul kamarat aktualizoval cez ORF transponder, bez tejto aktualizacie mu neprecitalo SL kartu, potom OK).
Ak vas nieco napadne , tak poradte. Dik

Niet dovod neverit ti - pokial si ju dal chipom hore a necita ju - vymen modul. verzia, ktoru uvadzas vie skylink a gital citat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2007 - 22:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Cryptomodul

Update Sat/Laptop
Sat (Astra19°,12669Mhz,vertical,Symbolrate 22000)
Update for Mascom and SCM Module

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2007 - 18:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2006 - 14:59
Příspěvky: 47
revis napsal:
Cryptomodul

Update Sat/Laptop
Sat (Astra19°,12669Mhz,vertical,Symbolrate 22000)
Update for Mascom and SCM Module

Skusam update prostrednictvom DSR310SKCI, nedari sa mi. Naladil som spominany transponder, zvolil jeden z programov na tomto transp. a nasledne som skusal aktualizovat. No vzdy mi vypise:"No download stream on actual transponder" . Skusal to este niekto cez tento transponder.
Easy som aktualizoval cez 12692;H;22000;ORF2; Prebehlo to v poriadku.
Tak si myslim, ze postupujem asi dobre.

_________________
Openbox, Opticum 9500HD, Toroid 90,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2007 - 18:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Mino napsal:
revis napsal:
Cryptomodul

Update Sat/Laptop
Sat (Astra19°,12669Mhz,vertical,Symbolrate 22000)
Update for Mascom and SCM Module

Skusam update prostrednictvom DSR310SKCI, nedari sa mi. Naladil som spominany transponder, zvolil jeden z programov na tomto transp. a nasledne som skusal aktualizovat. No vzdy mi vypise:"No download stream on actual transponder" . Skusal to este niekto cez tento transponder.
Easy som aktualizoval cez 12692;H;22000;ORF2; Prebehlo to v poriadku.
Tak si myslim, ze postupujem asi dobre.

Podmienkou je mat sat.prijimac,pc s PCMCIA a original sw od Irdeto. Tam zvolit moznost upgrade atd... Hned na zaciatku je podmienka :Update Sat/Laptop . Priamo v sat. prijimaci sa mi SCM este nikdy nepodarilo upgradnut.
A este jedna vec: Upgrade prichadza do uvahy vtedy, pokial su problemy s modulom. Hore spominanan aktualizacia mala za ulohu riesit problem s citanim kariet balika ARENA. Dal som to sem, ale iba preto,ze pri bludeni netom som si spomenul,ze niekto tu podobnu info hladal.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2011 - 1:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Únor 2007 - 13:35
Příspěvky: 46
Mne sa podarilo cez PC aktualizovat Eurocam CI na verziu 4.02.012.

Ale mam doma starsie SCM a Philips /co je vlastne scm/, nevie niekto ako upgradnut soft? V oboch su stare softy a hlavne sa nedaju vypnut chybove hlasky z CI? ked ich dam do TV s CI slotom a CS LINK kartu, obraz sice rozkoduje, no vypise to chybu "Please, check your smard card" pri kazdom prepnuti a to je otrava...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk