e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 10:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DSR-310SKCI DMSIS nenačíta stanice
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2009 - 17:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:34
Příspěvky: 22
Mám doma ABDSR-320SKCI a dokúpil som starší, ktorý mal byť taký istý ale to bol DSR-310SKCI DMSIS. Nahral son tam najnovší SW, teraz už nepamätám aký, možno to bol aj pre AB-čko. Včetko fungovalo aj EMU išlo OK. Satelity som mal zapojené do série, ten bližší k LNB mal zapnuté napájanie LNB aj riadenie motora, druhý(DMSIS) iba prijímal programy podľa toho, kam bola natočená parabola a aká polarizácia bola zapnutá na tom prvom. Po čase sa mi akoby začali strácať v menu niektoré satelity na tom druhom. To mi najprv nevadilo. Keď toho bolo už moc, rozhodol som sa znovu nahrať FW. To bol koniec. Dal som tam main_310skci_1160G. Keď nič nešlo, experimentoval som aj s main_ab310skci_2164G pre AB-čko. Keďže 320 AB je to isté ako od DMSIS(poľa Fúzaka) myslel som že to nevadí. Nič nepomohlo, prijímač nenačítal žiadne programy.
Potom som tam dostal cez SATDOWNLOAD seting staníc z toto druhého ABDSR-320SKCI. Všetky stanice sa tam objavili, aj úroveň signálu bola dobrá, a zodpovedala skutočnosti, ale nič sa nedalo chytiť. Keď som prescanovával jednotlivé TP, vyhlásilo vždy chybu. Keď som prescanoval celý satelit, chybu nevyhlásilo, ale nič nepridalo. Keď som prescanoval celý satelit iba s voľbou TV bez rádií, načítané rádiá mi správne zo setingu vymazalo. Aj jednotlivé satelity môžem vymazať ale nie pridať. Takže programy sa dajú iba mazať, nedajú sa načítať ani prijímať. Vie niekto poradiť čo s týp robiť. Napätia sú dobré. Otvoril som oba prijímače, vymenil medzi sebou zdroje a nič. Aj keď ho zapnem samostatne na LNB, napätia 14/18V sú v poriadku. Aj motorom otáča.
Ďakujem za pomoc.

_________________
AB DSR320SKCI 0,2dB 80cm HH90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2009 - 22:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Leden 2008 - 16:07
Příspěvky: 292
Rozdiel medzi AB a DMSIS nie je, ale 320 a 310 je rozdiel. Vyzerá to tak, že do tej 310 si vložil niečo z 320, buď FW, alebo setting. Vtedy by to mohlo vyvádzať takéto hlúposti. Skús znova FW a ručne si naskenuj satelity. Zdrojom to určite nie je.

_________________
DM8000,DM800HD, DM 820 HD, Gibertiny 105cm


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2009 - 23:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:34
Příspěvky: 22
FW je tam posledny z DSR310, main
je tam posledny, seting som daval z 320. Ked tam nebol ziaden nacitany seting cez RS232, rucne ani automaticky sa tam cez LNB nedalo nic nahrat

_________________
AB DSR320SKCI 0,2dB 80cm HH90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2009 - 23:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Smolko napsal:
FW je tam posledny z DSR310, main
je tam posledny, seting som daval z 320. Ked tam nebol ziaden nacitany seting cez RS232, rucne ani automaticky sa tam cez LNB nedalo nic nahrat

Vyrobne nastavenia (factory reset) a uz nikdy tam nedavaj fw pre iny prijimac.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2009 - 19:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:34
Příspěvky: 22
revis napsal:
Smolko napsal:
FW je tam posledny z DSR310, main
je tam posledny, seting som daval z 320. Ked tam nebol ziaden nacitany seting cez RS232, rucne ani automaticky sa tam cez LNB nedalo nic nahrat

Vyrobne nastavenia (factory reset) a uz nikdy tam nedavaj fw pre iny prijimac.

Revis toto všetko som urobil. Po factory reset som pre navolil Astru3A, dal vyhľadávanie a prebehlo všetkých 25 TP ale ani jeden sa nezapísal. Keď som dal iba 14-ty TP 12525V 275000 a vyhľadával iba jeden, vyhlásilo "chybne". LNB je universal 10600 - 9750 0/22kHz auto power ON. motor VYP Level 80% Kvalita 98%. Pri prepnutí na iný TP sa kvalita mení podľa skutočnosti, takže LNB vysiela signál, ale nič sa nezapíše. Medzitým som niekoľkokrát aj vypol napájanie vypínačom.

_________________
AB DSR320SKCI 0,2dB 80cm HH90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2009 - 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
No - keby si zmenil transpordery apouzival led do 11600 - slo by ti to. Napriklad na 11610 by si mal v skutocnosti 12565 . A skus hadat preco. :)
Jednoducho si tam nahral nespravny sw -pre inu hw konfiguraciu. Zbavit sa ho uz ale tak jednoduche (na jedno kliknutie) asi nebude.
Nahraj co najstarsi fw urceny skutocne pre tvoju verziu prijimaca. Najstarsi , co najdes . - factory a potom poslednu verziu pre tvoj prijimac.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2009 - 20:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:34
Příspěvky: 22
Dal som tam main_310SKCI1140DIGI.bin aj main_310skci_1142.bin z roku 2006 ale nič nepomohlo.

_________________
AB DSR320SKCI 0,2dB 80cm HH90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2009 - 22:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
jtag
- takze servis.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2009 - 22:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 57
Po 4 letech bezproblémového provozu mám stejný problém jako Smolko, signál ukazuje ale nezobrazí žádnou stanici a ani nejde nic naladit. Prý za to může vadný sky chip takže sháním servis kde by to opravili.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2009 - 22:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
mas tiez 310SKCI ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2009 - 13:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 57
Mám AB DSR 320 SKCI.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2009 - 13:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
Tam staci nahrat Sky1c07 urceny aj pre prijimac 510SKY .
nahras fw . :arrow: download/file.php?id=11293
nahras Sky1c07 :arrow: download/file.php?id=62
Vyrobne nastavenia
a frcis dalej

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2009 - 16:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 57
Revis díky za odpověď, zítra to vyzkouším a dám sem zprávu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2009 - 8:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 57
Takže to vypadá na servis, fw mi přijímač vezme, ale scycrypt už ne. Na displeji píše err2.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2009 - 9:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
a pred flashovanim si vytiahol kartu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2009 - 9:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 57
Ano přijímač je bez karty.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2009 - 9:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 111 krát
sw - vyrobne nastavenia - sky - vyrobne nastavenia ?
ale skor si myslim,ze citacka je v haji ...
ocuj a skus tam dat starsiu verziu fw - aj ciselne- nielen pismenom na konci . jeden nikdy nevie..

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2009 - 9:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Říjen 2006 - 18:11
Příspěvky: 57
zkoušel jsem i starší soft + reset a potom skycrypt už to nevzalo, nahrál jsem i setting který přijímač vzal, ale po zapnutí nezobrazil žádné kanály (v paměti 0 programů).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2013 - 7:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Srpen 2013 - 6:28
Příspěvky: 5
Mám DSR 310 SKI Dmsis
A nenačíta stanice aký soft treba nahrať a kde ho nájdem?
ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2013 - 18:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Březen 2006 - 14:15
Příspěvky: 197
Poděkováno: 2 krát
Soft ti nepomože ,pomôže len servis v AB COMe,je tam vadný sky chip.Ja mám doma DSR 510 Sky s tou istou chorobou ,ale už to neriešim, prijímač už svoje odslúžil, teraz slúži ako darca orgánov.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk