e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2018 - 4:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2012 - 21:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Září 2008 - 9:04
Příspěvky: 124
satelitni prijimac: DM7000-PH6010-Skystar2-D-BOX1-
Poděkoval: 1 krát
Chlapi nemá tu někdo obdobnou zkušenost s nespolehlivým nahráváním na HDD ?U časově kratších záznamů to jde a není problém ale při cca 1 hod. a více tam nic nahraného není přičemž má dostatek místa ,začínám podezřívat že je to teplotně závislé a z následného kolísání zdroje se nakonec záznam neuskuteční.Děkuji za podnětné výklady případně obdobnou zkušenost a jeho řešení.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2012 - 7:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Leden 2009 - 17:46
Příspěvky: 217
satelitni prijimac: DM 8K, 800, 7020
Poděkováno: 2 krát
Nenapísal si aký pouzívas IMG. Gemini 4.7 nastav takto: Menu-Nastavenia-Pokročilé nastavenia-a tam z hora 5. riadok zmen: 1 GB na 16

_________________
DM 8000, DM 800HDSE Ferrari, , DM7020S CCcam 2.1.4+sbox, DM 500 S Gemini 4.7, 1x DM 500 S Nabilo, Parabola Emme Esse AL 80cm 1W-13E-19E-23,5E, 1x80cm FE, Diavolo quad, 1x110cm FE, LNB Smart Titanium Twin+Motor DM2800, UPC+DIGI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2012 - 8:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Září 2008 - 9:04
Příspěvky: 124
satelitni prijimac: DM7000-PH6010-Skystar2-D-BOX1-
Poděkoval: 1 krát
Děkuji za příkladnou radu ve snaze mi pomoci odstranit daný problém mám gemini 4,7 a Nemesis 5,0 takže jsem to u Gemini 4,7 měl skutečně v expertním nastavení na 1GB a nastavil to na doporučených 16 GB věděl jsem už dříve že tam mám 1GB ale nevěděl k čemu je změnění dobré to se přiznám ono se tento údaj myslím u předchozích starším Image Gemini nezobrazovali,a naopak postrádám údaj o nastavení časové prodlevy během přepínání kanálů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2012 - 15:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 292
Poděkováno: 2 krát
To nastavenie 1 - 16 GB len urcuje velkost jednotlivych suborov - nema nic spolocne s funkcnostou nahravky.
Cize ci mas jeden 16 GB subor alebo 16 x 1GB suborov.

Neviem naco je to dobre - mozno na kopirovanie.

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2012 - 15:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Září 2008 - 9:04
Příspěvky: 124
satelitni prijimac: DM7000-PH6010-Skystar2-D-BOX1-
Poděkoval: 1 krát
JJ jenže v mém případě to bylo třeba přednastavit na 16 GB jelikož nikdy nevím jak dlouho budu nahrávat já myslel že je to jedno a že není třeba nic přednastavovat v pravdě řečeno nevím proč to natsavení v expertním nastavení existuje a k čemu je dobré myslím že to na starších verzích Image Gemini nebylo a s nahrávkou jedno jak dlouhou jsem problémy neměl.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2012 - 15:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 292
Poděkováno: 2 krát
salora napsal:
JJ jenže v mém případě to bylo třeba přednastavit na 16 GB jelikož nikdy nevím jak dlouho budu nahrávat já myslel že je to jedno a že není třeba nic přednastavovat v pravdě řečeno nevím proč to natsavení v expertním nastavení existuje a k čemu je dobré myslím že to na starších verzích Image Gemini nebylo a s nahrávkou jedno jak dlouhou jsem problémy neměl.



Ale to neriesi dlhu nahravku.

Len to - ci bude v jednom subore alebo vo viacerych.

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM7000 a špatné nahrávání
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2012 - 11:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Září 2008 - 9:04
Příspěvky: 124
satelitni prijimac: DM7000-PH6010-Skystar2-D-BOX1-
Poděkoval: 1 krát
aha jj ted rozumím takže to problém s nenahráním vůbec neřeší ,mám ještě jeden problém i navzdory 2x zasebou flaschnutí image se mi stále opakuje závada během chodu DM,pokud totiž rychleji třeba i v začátku přepínám kanáchy tam se DM sám od sebe restartuje,už jsem preventivně měnil veškeré elektrolyty ve zdroji ale výsledek je stejný,je pravdou že dříve než jsem to flaschnul tak se to sekalo tak že s tím nešlo nic jiného udělat než natvrdou vypnout a zase zapnout ted se to aspon po chvíli samo restartuje a jede dál.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk