AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

AZBOX Elite - co s tym v r.2019 ?
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=61&t=74388
Stránka 1 z 1

Autor:  phoenixx [ 24.Červenec 2019 - 11:29 ]
Předmět příspěvku:  AZBOX Elite - co s tym v r.2019 ?

zdravim pani,
chcel som sa spytat skusenejsich prip. tych ktori este frcia na tychto azboxoch, co sa tam oplati dat dnes - rychle, stabilne ?
idealne openpli, teraz je tam openatv 5.2 a je to hrozne pomale ...
prip. overeny postup ako to tam naladovat bez rizika brick-u :) vdaka !

Autor:  VTronik [ 24.Červenec 2019 - 11:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: AZBOX Elite - co s tym v r.2019 ?

Já ještě provozuji AZBox HD pro občasné použití s druhou TV doma. Mám tam nainstalovánu poslední image OpenSPA, která vyšla před vánoci 2016 (v 6.011). Je to rychlejší než OpenATV, kterou jsem tam také před tím zkoušel, nicméně žádný velký rychlík to není a ani nebude. OpenSPA je docela stabilní, když se na ni příliš nespěchá. Mám to tam už bez dalších úprav 2.5 roku, nahrál jsem to pomocí Morley Tools, abych pro vlastní image přidělil o něco více flash než dává Azup. Pomocí zápisu v fstab tam mám natvrdo mountlou USB flash klíčenku 8GB Kingston (formátováno na ext2), kam je nasměrovaný swap a také jsou tam pluginy a picony. Fungují v tom ArchivyCZSK i oscam (ten se dal stáhnout z feedu OpenSPA, dnes nevím, zda feed je ještě funkční).
Myslím, že to OpenSPA tam půjde nahrát i pomocí Azupu, už je to dlouho, co jsem to dělal.
Jelikož je s AZBoxem docela práce s natavením, tak se v tom už dlouho nevrtám, jedině, že by se v tom něco pokazilo. Jediné co jsem aktualizoval je setting přes DreamboxEdit. Bez problému funguje ten, co mám ve VU.

Autor:  phoenixx [ 24.Červenec 2019 - 13:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: AZBOX Elite - co s tym v r.2019 ?

dakujem za odpoved, podumem nad tym urcite ... nechcem velmi riesit externe flashky a podobne, kedze to nie je pre mna ... cize cim jednoduchsie riesenie, tym menej problemov v buducnosti :) prakticky staci nieco rychle, citanie karty + archivy a vybavena vec ... este raz velka vdaka :)

Autor:  VTronik [ 24.Červenec 2019 - 13:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: AZBOX Elite - co s tym v r.2019 ?

Na tvém místě bych to vyzkoušel nahrát normálně přes AZup. Pokud tam nechceš další pluginy kromě Archivů, tak by s tím neměl být problém. Já si pamatuji, že Archivy jsem tam ládoval z příkazové řádky (telnetem). Nejdříve instalace subsupport, restart, potom archivy, restart. Chodí do dneška.

Ještě ti mohu přidat odkaz na unofficial OpenPLi, ale to nemám vyzkoušené. Zde stahuj...

Autor:  phoenixx [ 28.Červenec 2019 - 14:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: AZBOX Elite - co s tym v r.2019 ?

natlacil som do toho openpli 6.1 aj 7, ta 7 vyzera stabilnejsia, ale nie su to ziadne rychliky, rozmyslam ci ma zmysel skusat iny img, prijem je ok, archivy funkcne, nehreje sa to velmi ... no uvidime .. vdaka zatial za pomoc :)

PS: E2 uz tam bola, takze ciste len AZup-om natlacit img cez IP boxu ..

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/