AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

azbox elite
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=61&t=72009
Stránka 1 z 1

Autor:  bohus2000 [ 01.Květen 2018 - 14:49 ]
Předmět příspěvku:  azbox elite

Dobry den panove nevim jak se mi to povedlo restartoval jsem box a po na botovani zustalo stat na =S přes net se do boxu dostanu vše tam je jen v tpm je jenom smb log předem děkuji za radu.

Autor:  Wozi [ 01.Květen 2018 - 15:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

Dej do usb flešku s patřičným novým firmware, restni box a čti co je na obrazovce tv. Po dokončení instalace nastav dle Tvého poskytocatele satelitního vysílání. Jinak stačí hledata číst, je toho tady mraky a najdeš i fakt dobré a odborné rady.

Autor:  bohus2000 [ 19.Květen 2018 - 9:24 ]
Předmět příspěvku:  azbox elite

Azbox elite nerozkoduje všechny programy s karty 0624.

Autor:  toprun [ 19.Květen 2018 - 10:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

A co s tou informací máme dělat?

Autor:  VTronik [ 19.Květen 2018 - 11:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

bohus2000 napsal:
Azbox elite nerozkoduje všechny programy s karty 0624.
Pokud jede karta skutečně pod identem 0624 a dostává EMM a ECM, potom není důvod, aby to nefungovalo.
Jiná otázka je, že uničtečky v AZBoxu nefungují dobře. Pokud máš možnost dát kartu jinam než do uničtečky v AZBoxu, potom to udělej. Funguje i použití obyčejné USB čtečky smartmouse/phoenix připojené do USB k AZBoxu.
Jinak si dal dost málo informací. Co tam máš za image, jaký softcam atd...

Autor:  bohus2000 [ 22.Květen 2018 - 16:01 ]
Předmět příspěvku:  azbox elite

E2 rti core 1.6.0 oscam ird.0624 odsut s fora dekoduje ct1.primu.cs film.seznam.joj family.nova2.nova+1.nedekoduje ct2.stv1.stv2.nova.krimi.barandovy.včem je problem předem děkuji.

Autor:  dlhe_pole [ 22.Květen 2018 - 17:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

dekujem za report ale tyhle sroty uz kazdy hodil do popelnice

Autor:  hlustvisihak [ 22.Květen 2018 - 22:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

dlhe_pole napsal:
dekujem za report ale tyhle sroty uz kazdy hodil do popelnice


Vladko zase se mýlíš !!!

Minimálně bohuš to nehodil do popelnice a jistě nebude sám !!!

říká se tomu logika ! reporte ](*,)

na sapro je nějaký last sw??

http://www.supersat.cz/download/azbox/download.php

Autor:  marecek29 [ 22.Květen 2018 - 22:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

To jsou jeste SD boxy.

Autor:  hlustvisihak [ 22.Květen 2018 - 22:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

marecek29 napsal:
To jsou jeste SD boxy.


???


dekoduje ct1.primu.cs film.seznam.joj family.nova2.nova+1. tak to bude SL a HD stroj ???

Autor:  dlhe_pole [ 23.Květen 2018 - 0:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

hlustvisihak napsal:
dlhe_pole napsal:
dekujem za report ale tyhle sroty uz kazdy hodil do popelnice


Vladko zase se mýlíš !!!

Minimálně bohuš to nehodil do popelnice a jistě nebude sám !!!

říká se tomu logika ! reporte ](*,)

na sapro je nějaký last sw??

http://www.supersat.cz/download/azbox/download.php


a pozeral si do toho zipu last sw... ma tam datum 24.1.2009... a to sa ti zda jakoze nove ?
vies aspon v ktorom storoci sa terazky nachadzas ?

Autor:  marecek29 [ 23.Květen 2018 - 5:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

hlustvisihak napsal:
marecek29 napsal:
To jsou jeste SD boxy.


???


dekoduje ct1.primu.cs film.seznam.joj family.nova2.nova+1. tak to bude SL a HD stroj ???


Ten firmware.

Autor:  hlustvisihak [ 23.Květen 2018 - 8:58 ]
Předmět příspěvku:  azbox elite ... "last"...

@vladko - v češtině je drobný rozdíl mezi slůvky " nový " a "poslední " ,
překládat to nebudu abych nebyl nařčen za hanobení jazIka ....


@ mára - o nic nejde jasně že je to stará šunka , jen se mi nelíbí přístup Tvého předřečníka !
a domnívám se že tam jsou sw. pro SD i ten ONÝ HD ...

@bohuš - taky může být hyba zdroje ??? :unknown:

Autor:  VTronik [ 23.Květen 2018 - 9:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

Existují novější FW na AZBox Elite. Například OpenSPA nebo OpenATV. Já mám ve svém letitém AZBoxu FW OpenSPA, funguje celkem dobře (v 6.0.011 z prosince 2016). Trvalý problém je interní čtečka.

Autor:  Wozi [ 23.Květen 2018 - 13:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: azbox elite

V AZtku jede Vše od Skylinu (komplet) jak HD tak SD programy, jen karta musí být v usb čtečce nebo třeba v RPi jak to mám vyřešené já. A jedu na OpenPLi a no problemma, žádný restarty a podobně, a vše jede pod 0624.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/