e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Říjen 2018 - 2:47

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2013 - 22:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Únor 2008 - 15:13
Příspěvky: 25
Zdravim, ma niekto na prijimaci AZBOX Elite HD plne unkcne rozbehanu ICE kartu 0D96.

Cely vikend sa snazim a nedostal som s k funkcnemu rieseniu.

Ak mate funkcne riesenie mohli by ste v skratke popisat postup a uploadnut sem vsetky funkcne konfiguracne subory (binarne aj konfiguracne subory).

Popisat aky image mate postup akym ste nahrali addon a emulator. Takist popisat verzie. Vdaka.

Nikde som podobny navod na tento prijimac ani podobny nenasiel.

Ja mam momentalne Image verziu OpenRSI-3.0-azboxhd-20130701. Kombinaciu ktoru pouzivam na vacsine boxov Newcs a Mgcamd mi tu nefunguje prevedepodone nepodporovana citacka kariet od verzie newcs 1.65 a vyssie. Skusal som Oscam oscam-svn8813 ale funkcnu konfiguraciu sa mi nepodarilo najst kartu nacitalo ale nechodili zapisy.

Vdaka za kazdu radu a hlavne za funkcne konfiguracne subory.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2013 - 22:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
daj si tam cccam 2.3.0

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2013 - 13:19 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 326
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
Oscam samozřejmě jede, na elite bych ti doporučil openpli 2.1, je svižnější a paradoxně mi přehraje toho víc

_________________
VU zero+, Formuler F4, Zgemma H9S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 10.Srpen 2013 - 17:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Únor 2008 - 15:13
Příspěvky: 25
Ak ti ide karta 0D96 na oscame, mozes poslat konfiguracne subory Oscamu a aj bin. Mam tam momentalne CCcam 2.3.0. Ale vyskusal by som Oscam. Vdaka vopred.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2013 - 17:23 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 326
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
verze 8500

oscam.conf

[global]
disablelog = 1
logfile = 0
usrfileflag = 1
clienttimeout = 7500
fallbacktimeout = 2000
clientmaxidle = 300
nice = -1
maxlogsize = 0
preferlocalcards = 1
dropdups = 1
lb_reopen_seconds = 30
lb_reopen_mode = 1
suppresscmd08 = 1

[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
reopenonzap = 1
decodeforever = 1
user = dvbapi

[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 5
httpallowed = 1.0.0.1-255.255.255.254

oscam.server

[reader]
label = ctecka
protocol = internal
device = /dev/sci0
detect = none
mhz = 600
group = 1
emmcache = 1,3,2
dropbadcws = 1
deprecated = 1

oscam.user

[account]
user = dvbapi
pwd = dvbapi
au = 1
emmreassembly = 1
group = 1,2,3
cccreshare = 0

oscam.dvbapi

P: 0D96 1

I: 0666
I: 0624
I: 0D70
I: 0D03
I: 0D0F

_________________
VU zero+, Formuler F4, Zgemma H9S


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2016 - 12:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Květen 2011 - 13:46
Příspěvky: 18
Poděkoval: 3 krát
ahojte,

ma niekto na Azbox-e lepsiu odozvu z skylink ice karty ako 600ms ?
dakujem ;)

moj oscam
OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11209 Compiler: mipsel-openpli40-linux-gnu-ssl-libusb-pcsc

[reader]
label = skylink_ice
protocol = internal
device = /dev/sci0
device = /dev/sci0
detect = none
mhz = 600
group = 1
emmcache = 1,3,2
dropbadcws = 1
pincode = 0000
group = 1
deprecated = 1
audisabled = 1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2016 - 15:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3138
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Uz nemam ale zkusil bych :

[reader]
label = skylink_ice
protocol = internal
device = /dev/sci0
detect = cd
caid = 0D96
mhz = 600
group = 1

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2016 - 16:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Květen 2011 - 13:46
Příspěvky: 18
Poděkoval: 3 krát
@marecek29: dik za tip. skusil som. karta ide skoro s kazdym nastavenim, ale pod 600ms sa neviem na AZBOXe dostat :D

aky najkratsi cas vlastne moze byt ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2016 - 18:28 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
103ms

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2016 - 20:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Květen 2011 - 13:46
Příspěvky: 18
Poděkoval: 3 krát
JohnCenaWWE. napsal:
103ms


aku verziu oscam mas na E2? a ako mas nastaveny reader ? dik :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2016 - 9:48 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
oscam 8730


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2016 - 6:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2016 - 19:25
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: AZBOX PREMIUM HD
Prosim o pomoc nieste niekto z Trencina a okolia mam AZBOX Premium HD a nedokazem tam rozbehat Skylink kartu a priznavam neviem tam nahrat ani kody ktore uvadzate.Kto by mi to vedel pls. rozbehat.Je tam E2.Za kazdu odpoved vopred Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE na AZBOX Elite HD
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2016 - 19:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2016 - 19:25
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: AZBOX PREMIUM HD
Vybavene zaniesol som do servisu.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk