e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Říjen 2018 - 9:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2013 - 23:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 21:01
Příspěvky: 10
Vlastnim azbox HD elite. Pomoci azup jsem se do neho pokousel nahrat tento firmware
OpenRSI-3.0-azboxhd-20130702. Vše proběhlo dobře až do okamziku kde se mela masina restartovat. Po zapnuti se na displeji objevi jen hlaska "booting" a nic vic. Tuším, že k opravě budu potřebovat nějaký speciální kabel s koncovkou rs232 s TTL. Nechci a ani nemam možnosti si tento kabel vyrobit a proto bych Vás rád požádal o nějaký odkaz na server, kde se dá pořidit či jen co přesně za kabel mám hledat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2013 - 11:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
Cela oprava hlasky "booting" nie je nejak zlozita. Su uz na to vytvorene pekne postupy a manualy: https://www.dropbox.com/s/nxen328i54e1q ... xRADAR.pdf alebo http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=262&t=9119

Potrebny software: http://ulozto.sk/x1hYx7Tk/recoverazbox-zip

Kabel musi byt s prevodnikom USB-TTL converter/da sa kupit za par dolarov/. Kto ma cas a chut moze studovat, skusenosti inych: http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic. ... l&start=15 alebo http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic. ... ing#p96640

A pre tych, ktori sa s tym nechcu bavit, tak 1 servis je v Trinci - cela adresa, aj osobna skusenost uzivatela vratane sumy za odoslanie a opravu v tomto vlakne: http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic. ... 63&t=12191

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2013 - 22:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 21:01
Příspěvky: 10
Předem díky za rady a další informace. Hodně návodu jsem si přečetl, ještě předtím, než jsi mi dodal odpoved. Nicméně se mi i tak nepodařilo nikam pokročit. Problem bych ve špatných převodnicích. fungoval mi až třetí kus. V tom českém návodu se dostanu až po bod 5. Po zadání příkazu to vyhodí error viz obrazek. Nikde v návodu se bohužel nepíše co s tím :cry:

je jeste celkem zajimave, ze kdyz dam zemnit getway na 192.168.1.2 (jako ma moje sit), tak to napise ok. a kdyz si to prekontroluji je tam porad 10.0.0.1


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2013 - 13:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
vidis mal si najprv studovat az potom ladovat iny image ,bolo treba najprv dat iny kernel

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2013 - 21:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 21:01
Příspěvky: 10
JohnCenaWWE. napsal:
vidis mal si najprv studovat az potom ladovat iny image ,bolo treba najprv dat iny kernel

a to co jsi teď napsal můj problém řeší jak?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2013 - 10:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 21:01
Příspěvky: 10
Tak jsem se nakonec zařídil podle hesla poraď si sám. Chybu způsobyla špatná komunikace s pumpkin servrem. Nekdo doporučoval jiný počítač, další jiný windows nebo tftp server. Mě se osvědčilo zjednodušit sít (místo wifi jsem pouzil připojení kabelem). Zbytek návodu pak šel dokončit. Ještě jednou díky za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2015 - 18:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 10.Květen 2006 - 9:10
Příspěvky: 7
Ahojte. Potrebujem pomoc ,mám 2 kusy az box-ov jeden elite a jeden premium. Bohuzial do obydvocch prijimacov bol nahraty nespravny softwer vypisuju booting. Potrebujem niekoho kto by my ich opravil . Za opravu moze ponechat Elite pre seba. Záujemca???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2015 - 18:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3137
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Pri startu drz vol+.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2015 - 19:19 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
ja ti ich ozivim

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2015 - 17:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 10.Květen 2006 - 9:10
Příspěvky: 7
JohnCenaWWE. kontaktuj ma na kazy@pobox.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2015 - 17:43 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
poslal som ti SS
ozvy sa mi na skype

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 22:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
:book: zdravym ktery mmaji tento box azbox elite hd potrebuji poradit box je od znameho s prace chtel nastavyt server doma sem zapnul po zapojeni lan atd ta3 hralo i 24čt nic vyc nemal tam kartu takže vše ok akorat sem chtel zmenit skin a konečna pořad dookola botuje je tam enigma z nejak z 28.02.2012 mužemi nekdo poslat nejak zalohu celeho boxu ža by sem to přehral nebo co stim kable rs nemam je to všecko narychlo diiky všem kdo mi poradi

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 16:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3137
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Odmazat skin nebo pouzit AZUp.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 20:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
marecek29 napsal:
Odmazat skin nebo pouzit AZUp.


:book: dik za info už sem to předal skusenejšim uvydime co stim to azup sem studoval ale nepochopil jak na to přes to nikde sem tam nemoch nic dopsat nebo přes nej neco přeposlat ale zajimalo by mne to i tak jak se stim pracuje tak diik moc

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2015 - 18:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
diiky všem kdo mi pomohli roschodit azbox elitehd hlavne JohnCenaWWE. a take Masko a Reviz sem zase o trochu dal ješte jdneou diiik za podporu a pomoc .

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2015 - 17:18 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Listopad 2010 - 11:01
Příspěvky: 580
Poděkoval: 1 krát
n z c

_________________
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2015 - 11:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Září 2008 - 9:15
Příspěvky: 11
Zdravim,
nainstaloval som E2 na Azbox....fungovala dobre a chcel som len zmenit ine prostredie "menu". V tom momente zelena obrazovka a stale dokola OpenRSI - uvodna obrazovka a nasledne zelena obrazovka, na displayi vypisuje: Starting OpenRSI
Ak vlozim USB FAT32 kluc zozadu s povodnym (origo) FW, tak najde kluc vypise Rescue Mode? a nic nie je mozne dalej urobit. Ak sa pripojim sietovym kablom na Azbox, tak sa neviem pripojit cez ftp, pretoze nepoznam IP adresu a nedovoli mi to ani pri starte (Rescue Mode) ani ked nastartuje, ci startuje OpenRSI...
Mozete mi prosim poradit, co treba urobit, aby som rozchodil dany prijimac? Je jedno ci tam bude origo FW alebo E2, ale hlavne, aby bol pouzitelny. Dakujem za cenne rady.

_________________
VU+ SOLO SE FW VTI 8.X.X, AzBOX Premium FW. 0.9.5020, OpenBox X810, FW: 5.24


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2015 - 11:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3137
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
Podivej se do routeru jakou to priradilo IP adresu,jestly mas DHCP.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mrtvy azbox
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2015 - 17:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1370
Poděkoval: 97 krát
Poděkováno: 246 krát
4 romko1
odpověď máš již na druhém fóru... (kam jsi psal dotaz)

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: mrtvy azbox premium HD
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 20:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Leden 2016 - 19:25
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: AZBOX PREMIUM HD
Prosim o pomoc, po zapojeni azboxu a zapnuti zadneho vypinacu na primaci nesvieti ziadna kontrolka neda sa niak zapnut.Zdroj mi kamarat premeral je OK ale pri zapojeni do primaca sa z meracom neda namerat nic pravde podobne skrat.Mysleli sme najprv ze je zly kondenzator na zdroji ten aj vymenil ale nepomohlo.Je tu niekto co by poradil bud nejaky servis alebo majstro co by sa vedel na to pozriet.Dakujem za kazdu radu.Omluvam sa ze pisem uz do rozpisaneho fora ale nevedel som pridat prispevok a dufam ze tu nieco take uz nebolo preberane snazil som sa precitat co najviac ale nic podobne som nenasiel.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk