e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2018 - 21:12

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 21:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Po zámrazu a následném vypnutí ze sítě,stále Premium bootuje.Má zde někdo radu jak jej oživit?Předem díky za reakci.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 21:46 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 512
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Potrebuješ USB a fw v jeho koreňovom adresári / extrahovaný a bez zložky /


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Televízor - veľký..:::..sat prijímač - malý..:::..bicykel - nemám..:::..pes - stredný..:::..lyže - nepoužívam. ------------------- Skylink nebrat - je to podvodník s DPH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
dempsey napsal:
Potrebuješ USB a fw v jeho koreňovom adresári / extrahovaný a bez zložky /

Tak nevím,flešku jsem ještě přeformátoval,ale Premio stále jenom bootuje a nevidí ji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
FAT32 musis byt .
a ked sa nezastavi po reboote na USB kluci, znamena to,ze patch.bin si neumiestnil v korenovom adresary.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
revis napsal:
FAT32 musis byt .
a ked sa nezastavi po reboote na USB kluci, znamena to,ze patch.bin si neumiestnil v korenovom adresary.

FAT32 mám,v Elite se USB nabídka zobrazuje,ale v Premio stále jen bootuje :!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Vypni box vzadu vypinacom, zasun USB kluc, zapni pristroj ... Neskoci to do ponuky instalacie/upgrade fw ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
cyberbob napsal:
Vypni box vzadu vypinacom, zasun USB kluc, zapni pristroj ... Neskoci to do ponuky instalacie/upgrade fw ?

Tento postup opakuju stále,ale Premio jenom bootuje [-X


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:42 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 512
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak servis

_________________
Televízor - veľký..:::..sat prijímač - malý..:::..bicykel - nemám..:::..pes - stredný..:::..lyže - nepoužívam. ------------------- Skylink nebrat - je to podvodník s DPH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
tak daj kluc do zadneho USB. ked ho nevie detekovat v prednom, tak ho spozna v zadnom .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Servis by som videl pokial by bol ten prijimac mrtvy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 22:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
revis napsal:
tak daj kluc do zadneho USB. ked ho nevie detekovat v prednom, tak ho spozna v zadnom .

Zadní USB bohužel taky nic nevidí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 23:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
tak zmen kluc- zober segre, sformatuj ho a nahraj nan patch.bin . aj tak tam ma same kraviny, o nic nepride.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 23:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Mas USB disk ? Skus to cez neho, vcera som to tak robil ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 23:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
cyberbob napsal:
Mas USB disk ? Skus to cez neho, vcera som to tak robil ...

USB disk nemám,zatím zkouším jen přes flešky,ale bez uspěchu ](*,)
Myslíš že disk se bude detekovat snadněji?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2009 - 23:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Ještě dodám,že ve starším FW tyto problémy nebyly a nedávno se to Premio taky kouslo,ale nějak si potom dalo říct.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2009 - 2:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Květen 2008 - 15:24
Příspěvky: 1368
Nemyslim, len hladam moznosti, zatial si pisal iba o jednej flash pamati, takze dedukujem ze ju nebere. Ale uz pises ze si ich skusal viacej ...

Aky fw mas na tom USB kluci ?

Vidis to menu pre instalaciu alebo nevidis nic ? V manualy sa pise ze pokial na LCD nic nevidis nemas pouzit HDMI ale SCART.

Dalej tam je ze pokial sa nevies dostat do BOOT menu (instalacia/upgrade) tak to mas restartnut a ked uvidis na displaji "Checking" mas niekolko krat stlacit na prednom panely tl. "OK" pokym neuvidis pozadovane "BOOT" menu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2009 - 8:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
cyberbob napsal:
Nemyslim, len hladam moznosti, zatial si pisal iba o jednej flash pamati, takze dedukujem ze ju nebere. Ale uz pises ze si ich skusal viacej ...

Aky fw mas na tom USB kluci ?

Vidis to menu pre instalaciu alebo nevidis nic ? V manualy sa pise ze pokial na LCD nic nevidis nemas pouzit HDMI ale SCART.

Dalej tam je ze pokial sa nevies dostat do BOOT menu (instalacia/upgrade) tak to mas restartnut a ked uvidis na displaji "Checking" mas niekolko krat stlacit na prednom panely tl. "OK" pokym neuvidis pozadovane "BOOT" menu.

Flešky používám sice dvě,ale od stejného výrobce (Kingston 4Gb a 8Gb)večer prubnu ještě jinou.
Fw taky dávám různé,ale chyba je v příjmači,kterému svítí na displeji jenom boot a to i několik hodin.Checking prostě nezobrazí a ani menu při vložené flešce.
Jinak propojení v tomto nouzovém stavu mám přes scart.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: další poznatky
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2009 - 19:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Záměna za další flešku opět nepomohla.
Připojení externího disku také nepomohlo.Tento příjmač se prostě nedostane přes boot,který tam trčí i několik hodin.
Je na tento problém nějaký oživovací postup,nebo tento stroj raději reklamovat :cry:


Naposledy upravil(a) martin5 dne 01.Prosinec 2009 - 8:47, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2009 - 22:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
reklamuj

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: stále bootuje
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2009 - 12:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2009 - 15:14
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AZBox HD Premium
Konečně problém vyřešen.
Přístroj jsem dal na reklamaci a dnes mi jej vyměnili za nový :Yahoo!:
Díky všem za drahocený čas při řešení mého problému :good:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk