e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Květen 2018 - 22:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2018 - 14:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 24
Dobry den panove nevim jak se mi to povedlo restartoval jsem box a po na botovani zustalo stat na =S přes net se do boxu dostanu vše tam je jen v tpm je jenom smb log předem děkuji za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2018 - 15:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 177
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 10 krát
Dej do usb flešku s patřičným novým firmware, restni box a čti co je na obrazovce tv. Po dokončení instalace nastav dle Tvého poskytocatele satelitního vysílání. Jinak stačí hledata číst, je toho tady mraky a najdeš i fakt dobré a odborné rady.

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2018 - 9:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 24
Azbox elite nerozkoduje všechny programy s karty 0624.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2018 - 10:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9201
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 111 krát
A co s tou informací máme dělat?

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2018 - 11:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 90 krát
Poděkováno: 220 krát
bohus2000 napsal:
Azbox elite nerozkoduje všechny programy s karty 0624.
Pokud jede karta skutečně pod identem 0624 a dostává EMM a ECM, potom není důvod, aby to nefungovalo.
Jiná otázka je, že uničtečky v AZBoxu nefungují dobře. Pokud máš možnost dát kartu jinam než do uničtečky v AZBoxu, potom to udělej. Funguje i použití obyčejné USB čtečky smartmouse/phoenix připojené do USB k AZBoxu.
Jinak si dal dost málo informací. Co tam máš za image, jaký softcam atd...

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk