e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Listopad 2018 - 11:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2018 - 14:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
Dobry den panove nevim jak se mi to povedlo restartoval jsem box a po na botovani zustalo stat na =S přes net se do boxu dostanu vše tam je jen v tpm je jenom smb log předem děkuji za radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2018 - 15:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 187
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 10 krát
Dej do usb flešku s patřičným novým firmware, restni box a čti co je na obrazovce tv. Po dokončení instalace nastav dle Tvého poskytocatele satelitního vysílání. Jinak stačí hledata číst, je toho tady mraky a najdeš i fakt dobré a odborné rady.

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2018 - 9:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
Azbox elite nerozkoduje všechny programy s karty 0624.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2018 - 10:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9341
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 111 krát
A co s tou informací máme dělat?

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2018 - 11:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1394
Poděkoval: 98 krát
Poděkováno: 247 krát
bohus2000 napsal:
Azbox elite nerozkoduje všechny programy s karty 0624.
Pokud jede karta skutečně pod identem 0624 a dostává EMM a ECM, potom není důvod, aby to nefungovalo.
Jiná otázka je, že uničtečky v AZBoxu nefungují dobře. Pokud máš možnost dát kartu jinam než do uničtečky v AZBoxu, potom to udělej. Funguje i použití obyčejné USB čtečky smartmouse/phoenix připojené do USB k AZBoxu.
Jinak si dal dost málo informací. Co tam máš za image, jaký softcam atd...

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 16:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2010 - 17:06
Příspěvky: 25
E2 rti core 1.6.0 oscam ird.0624 odsut s fora dekoduje ct1.primu.cs film.seznam.joj family.nova2.nova+1.nedekoduje ct2.stv1.stv2.nova.krimi.barandovy.včem je problem předem děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 17:05 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3176
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 1 krát
dekujem za report ale tyhle sroty uz kazdy hodil do popelnice


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 22:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3836
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
dlhe_pole napsal:
dekujem za report ale tyhle sroty uz kazdy hodil do popelnice


Vladko zase se mýlíš !!!

Minimálně bohuš to nehodil do popelnice a jistě nebude sám !!!

říká se tomu logika ! reporte ](*,)

na sapro je nějaký last sw??

http://www.supersat.cz/download/azbox/download.php


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 22:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
To jsou jeste SD boxy.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2018 - 22:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3836
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
marecek29 napsal:
To jsou jeste SD boxy.


???


dekoduje ct1.primu.cs film.seznam.joj family.nova2.nova+1. tak to bude SL a HD stroj ???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 0:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3176
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 1 krát
hlustvisihak napsal:
dlhe_pole napsal:
dekujem za report ale tyhle sroty uz kazdy hodil do popelnice


Vladko zase se mýlíš !!!

Minimálně bohuš to nehodil do popelnice a jistě nebude sám !!!

říká se tomu logika ! reporte ](*,)

na sapro je nějaký last sw??

http://www.supersat.cz/download/azbox/download.php


a pozeral si do toho zipu last sw... ma tam datum 24.1.2009... a to sa ti zda jakoze nove ?
vies aspon v ktorom storoci sa terazky nachadzas ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 5:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3139
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 98 krát
hlustvisihak napsal:
marecek29 napsal:
To jsou jeste SD boxy.


???


dekoduje ct1.primu.cs film.seznam.joj family.nova2.nova+1. tak to bude SL a HD stroj ???


Ten firmware.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: azbox elite ... "last"...
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 8:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3836
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 316 krát
@vladko - v češtině je drobný rozdíl mezi slůvky " nový " a "poslední " ,
překládat to nebudu abych nebyl nařčen za hanobení jazIka ....


@ mára - o nic nejde jasně že je to stará šunka , jen se mi nelíbí přístup Tvého předřečníka !
a domnívám se že tam jsou sw. pro SD i ten ONÝ HD ...

@bohuš - taky může být hyba zdroje ??? :unknown:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 9:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1394
Poděkoval: 98 krát
Poděkováno: 247 krát
Existují novější FW na AZBox Elite. Například OpenSPA nebo OpenATV. Já mám ve svém letitém AZBoxu FW OpenSPA, funguje celkem dobře (v 6.0.011 z prosince 2016). Trvalý problém je interní čtečka.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: azbox elite
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2018 - 13:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Únor 2014 - 19:16
Příspěvky: 187
satelitni prijimac: AZBox Premium HD
Místo/Bydliště: Droužkovice
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 10 krát
V AZtku jede Vše od Skylinu (komplet) jak HD tak SD programy, jen karta musí být v usb čtečce nebo třeba v RPi jak to mám vyřešené já. A jedu na OpenPLi a no problemma, žádný restarty a podobně, a vše jede pod 0624.

_________________
AZ Box Premium HD - Open RSI 3.0, DM500S - Gemini 4.7. Raspberry Pi 2, Skylink KOMPLET


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk