e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Srpen 2018 - 4:53

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 12:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2013 - 17:34
Příspěvky: 5
Hello,

I have a Optimuss OS2 Plus (OpenATV 4.2). he dont find all Skylink Channels, the transponders 11914H 11934V 12129V 12207V are "empty".

in my satelites.xml they defined:
Kód:
<transponder frequency="11914000" symbol_rate="29900000" polarization="0" fec_inner="2" system="1" modulation="2"/>
<transponder frequency="11934000" symbol_rate="27500000" polarization="1" fec_inner="3" system="1" modulation="2"/>
<transponder frequency="12129000" symbol_rate="29900000" polarization="1" fec_inner="2" system="1" modulation="2"/>
<transponder frequency="12207000" symbol_rate="27500000" polarization="1" fec_inner="4" system="1" modulation="2"/>


A full Scan on Astra 3B with Network scan find only 249 channels. can anyone help please? You can answer czech to, i understand but i cant write :(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 16:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Prosinec 2007 - 10:55
Příspěvky: 193
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Use other tp for network scan...

Martin

_________________
Iqon Force-1 Amiko Alien2 twin , XP1000, EVO ENFINITY,Iqon2Plus ...
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 17:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2013 - 17:34
Příspěvky: 5
tp=transponder? I make a full scan(All defined Astra3 Transponder) with Network scan.

But now i try the Signal finder - and see no Signal on Transponders:
11914H 11934V 12110H 12129V 12207V 12344H 12382H
the other work


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 18:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2265
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 32 krát
try manual search,
http://www.skylink.cz/prakticke-informa ... t+programy

causing problems with modulation-2 is poorly adjusted Dish

_________________
GigaBlue HD X1, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 19:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2013 - 17:34
Příspěvky: 5
w.o.l.f. napsal:
is poorly adjusted Dish


Thank you, this was the reason .... but only some Treansponders - we changed the skylink packet and now i miss some programms - i adjust the dish and it work :)

sorry für disturb with such simple problem.

Dwarf


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 19:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2265
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 32 krát
You're welcome, Keine Ursache.

_________________
GigaBlue HD X1, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk