e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Srpen 2018 - 0:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Plugin for Skylink SK and CZ channels
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2015 - 21:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2013 - 10:31
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
Hello,

We have a SAB Unix Triple box with Spark (version 1.2.69) on it, a Skylink SK card and the plugin mcas 1.26 to decode the channels. But since a while I am not able to decode these channels anymore. I am able to see the FTA channels like TA3 and CT24, so there's no problem with the signal.
I suppose, as they changed the positions of the channels, that the plugin is not up to date any more.

Is there anyone who can help me with a plugin to decode the slovak and czech channels ?

Thank you.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2015 - 21:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
The card you have verified?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2015 - 22:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2013 - 10:31
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
How can i verify my card ?

Yesterday I did a re-authorisation, but this didn't helped.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2015 - 22:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
verify card :arrow: https://registrace.skylink.cz/cms_eshop ... rAnonym.do

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2015 - 23:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2013 - 10:31
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
For me, this means verified and active:

Citovat:
Servisný poplatok uhradený do / Service fee paid to: 02.03.2016 Platenie SIPO/INKASO: Neaktívne
Názov služby / Service name Platnosť od / Valid from Platnosť do / Valid till
ISK-bal.DIGITAL 03.03.2013 -


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 16:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Irdeto01 , or ICE01 ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 20:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2013 - 10:31
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
Irdeto01


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
OK. New card M7 ? Post the first 5 numbers cards

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 21:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2013 - 10:31
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
42792

In the meantime I installed App Db Plugin Triple Mcas 1.2.75 from http://www.sabsatellite.nl/nl/sab-unix- ... nix-triple. But without succes. I receive the notice "scrambled or not running" on the coded channels.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 21:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
OK. 1.2.75 support irdeto01 .
Check the settings if you do not have the write EMM . Must be: EMM is ON .
Choose program MarkízaHD and web Skylink send refresh authorizations . :arrow: https://registrace.skylink.cz/cms_eshop ... rAnonym.do

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 22:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Duben 2013 - 10:31
Příspěvky: 8
Poděkováno: 1 krát
Dakujeme velmi pekne. Uz mame!! :-)

I don't know where to find these EMM setting, or what it means. But I tried to refresh authorization always on STV1, now with Markiza HD it works. Thanks a lot !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk