e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2018 - 20:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IRDETO SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2010 - 21:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2010 - 23:06
Příspěvky: 10
Prosím o radu jak rozjed na koscomu sdf 3510 skylink.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IRDETO SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2010 - 21:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
LOADER:
http://www.koscom.estranky.cz/archiv/uploaded/7

SW :
viewtopic.php?f=54&t=2976&p=108890&hilit=koscom+sdf+3510#p108890


viewtopic.php?f=121&t=28989&hilit=koscom+sdf+3510

Bohuzel nemohu pomoci...

Ale muzes otestovat "na vlastni triko" nejaky od tud:[PRESTIGE
http://satupload.biz/index.php?&directi ... s/K/Koscom
Hlavne koukej na oznaceni SW !

Pokud se neco nepovede tak musis pouzit JTAG
info:
viewtopic.php?f=27&t=23017&p=185157&hilit=koscom+sdf+3510#p185157

Jeste je neco tady-ale jen na test:
ICE - only for test
http://www.super-sat.net/index.php?&dir ... 03510-3550


setting:
http://www.super-sat.net/index.php?&dir ... 510%203550

TOOLS
http://www.super-sat.net/index.php?&dir ... F@SDC-3550

Jako prvni bych otestoval neco z "ICE - only for test"
Presne toto:
http://www.super-sat.net/index.php?acti ... 3510-3550&

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2011 - 9:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 19:16
Příspěvky: 4
Ahoj stiahol som si ten soft 'ICE- only for test' a pri rozbalovani chce po mne heslo nemate niekto soft pre sdc 3510 ICE only for test nezaheslovany alebo nemate hesto? Dakujem za kazdy prispevok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2011 - 10:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
Tomas19 napsal:
Ahoj stiahol som si ten soft 'ICE- only for test' a pri rozbalovani chce po mne heslo nemate niekto soft pre sdc 3510 ICE only for test nezaheslovany alebo nemate hesto? Dakujem za kazdy prispevok


Aha...,tak to jsem moc nepomohl ... :oops:


Sollte nach dem Firmwareupgrade das Systempasswort :0000 nicht mehr
funktionieren oder Sie Ihr Passwort nicht mehr wissen, benutzen Sie
den Masterpin :9200.
KeyCode Menu:1117

Hlavne si davej pozor na oznaceni pro tvuj typ : "sdf" nebo SDC 3510.

tak to mas zde:
http://multi-image-ulc.4anu.com/index.p ... ory=Koscom

Neco i zde:
http://sat-upload.xreby.net/index.php?d ... c6h9me3927

nebo zde:
http://www.tv-files.info/index.php?PHPS ... N-O/Koscom

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2011 - 11:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 19:16
Příspěvky: 4
Super, dakujem za rychlu odpoved :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2011 - 19:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2007 - 0:58
Příspěvky: 61
Poděkováno: 2 krát
mám stejný přijímač Koscom SDF 3510 a nedaří se mi tam rozjet Ice Skylink kartu. zkoušel jsem kdejaký FW a nic ten co je zde tak chce heslo k archívu to jsem nikde nedohledal. druhá možnost jse přehrát to na Openbox X800 ale to se mi taky nedaří u posledního fw je psáno že není potřeba J-tag jen běžným sw ale to se mi nedaří. nemá někdo nějakou radu, pomoc či fw který tam funguje s Ice kartou? děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 27.Červen 2011 - 19:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 19:16
Příspěvky: 4
Ahoj ja som na sdc 3510 rozbehal skylink ice s original softom a verim ze sa to podari aj tebe
Skus to s tymto a daj vediet ci sa podarilo

http://multi-image-ulc.4anu.com/index.p ... 87c8bfbfe4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2011 - 0:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2007 - 0:58
Příspěvky: 61
Poděkováno: 2 krát
já mám Koscom SDF 3510. to co si poslal tam sedne i se rozjede karta Ice ale nejdou nějaké transpondéry 12525 V a pak tam kde je prima to jen tak co jsem zkuknul. zkusil jsem to do 3 strojů a u všech stejný výsledek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2011 - 7:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 19:16
Příspěvky: 4
Ja som taky problem nemal, ale skus restartovat na firemne nastavenia mozno ti to pomoze...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: I....o SKYLINK
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2011 - 10:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2007 - 0:58
Příspěvky: 61
Poděkováno: 2 krát
to jsem zkoušel na všech boxech a dělají to všechny tři co tu mám. s jiným fw to problém s těma frekvencema nemá. dám jinou značku boxu a taky žádný problém.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk