AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2022 - 1:29

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2022 - 15:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
Nieco k oscamu v AB IPBOX TWO /addon v1 z fora/.
Ako klient karty funguje v pohode, netreba nic nastavovat kartu ihned iniciakizuje ako 0624 v l2b mode.
Ak ma ale v citacke kartu, tak kientsky mod ide dalej, vie citat svoju kartu a aj remote a posielat AU.
V okamihu ked sa zapise port pre CCC alebo hocico ine pre inych klientov, tak masina sa sekne a smitec.
Oscam ma sice divoke cislo 2xxxxx ale je to v podstate 11523 upravena na sposob ABC crypto a pod.
Takze ziadne zdielanie karty na LAN. Rovnako nevie robit dve karty /druha 0624 cez USB /.
Viacej som netestoval, nie je dovod. Toto je cez WEB oscamu na porte 8888.

Inak cez menu je tam podobne nastavovanie ako v ABC cryptoboxoch.
POZOR, su tam prehodene protokoly mgcamd a CCC pri nastavovani klienta.
Ci sa na stroj vie pripnut trebars ABC 600 /Home Share/ atd som netestoval, niet cim.

PS: doplnenie
Nedalo mi a este som tomu dal sancu aby to bolo na istotu nez to pojde k majitelovi
/ale tam bude len karta, bez klientov, bez ext linkov atd. cize no problem/.
Nastavil som rucne cez WEB oscamu ccc server, skontroloval groups pre internu citacku a userov atd.
Po restarte oscamu /2x/ sa to ako tak umravilo a akceptovalo to klienta z LAN.
Takze na boxe isiel obraz a rovnako aj klient na LAN dostaval co potreboval.
Takze ako tak to islo, odozvy z citacky a novej M7 karty okolo 190-220 ms.
A cuduj sa svete, aj ked box bol v pohotovostnom rezime oscam isiel dalej .
To ale nic nemeni na tom, ze na sw pre box treba popracovat aby to bolo ako tak.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Naposledy upravil(a) kratke_pole dne 25.Únor 2022 - 18:44, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2022 - 18:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 688
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 168 krát
Takže za tie peniaze nič, moc. Nedotiahnutý software a doplnky ako vždy.
Ak na tom zas nepopracujú testery ako vždy tak je to zas odsúdené ako predchádzajúce stroje tohto dovozcu.

Keďže dneska je iná mentalita a zmýšľanie zákazníkov ktorí chcú mať všetko tip-top a ochota zo strany testerov je na bode "zadarmo už nič" pochybujem o vývoji.

_________________
Zabi bobra, zachrániš strom!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2022 - 0:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1691
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 242 krát
AB sa zjavne nepoučilo ani nepoučí náš zákazník náš pán....

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2022 - 19:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červenec 2015 - 8:29
Příspěvky: 52
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
A co cakas od zocharov este sa nepoucili ale to nevadi boxi sa predavaju.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2022 - 20:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
... ak by tam dali enigmu, alebo rovno dualboot, tak by sa z toho stal najpredavanesi stroj...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2022 - 17:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 319
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 16 krát
Netreba Enigmu, stačí aby funkcie v Androide boli funkčné. Oscam je skvelý, len nenazdielaš na druhý box v izbe a s tými tunermi je to tiež nejaké čudo.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 11:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Leden 2012 - 20:24
Příspěvky: 52
satelitni prijimac: hdbox 9105+, openbox s1
Místo/Bydliště: TN
a ako sa do toho boxu da vobec dostat - cez ftp (ake meno heslo?).
chlapik v inom vlakne pise ze nejako cez samba \\ipadresa to mne vsak nejde. mal by to byt linuxovy stroj.
oscam sa spusti na porte 8888.
inac je to riadna dzungla. klient samozrejme neslape, s inym oscamom pred tymto isiel ... kopec zbytocnych kravin v configoch a teraz zistuj co to tam kazi.
a to mal byt nakonfigurovany unonuno z olano zapoj a nic neries okjrem siete mena a hesla.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2022 - 13:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
A v com je problem ? vsetko je tu popisane treba len pohladat.
Ver ze ide vsetko ako treba, vid prilohy. Ano, je to Linux ale "Android" a to je kusok o inom.
Na FTP zabudni, ak potrebujes cosi nakopirovat staci to co je implementovane.
Inak nastavenie cez WEB oscamu je brnkacka.
Treba si uvedomit ze E2 je nieco ine a SAT modul v Androide bude este "veelmi dlho" zaostavat.
Najviac by teraz asi potesil funkcny editor kanalov.
PS: inak na pristup/ kopirovanie sa da pouzit aj app X-plore.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam v AB IPBOX ONE,TWO,TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2022 - 14:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Leden 2012 - 20:24
Příspěvky: 52
satelitni prijimac: hdbox 9105+, openbox s1
Místo/Bydliště: TN
vlastne ide cez sambu (treba mat povolene zdielanie v pc a v boxe spustenu sambu co som nemal). vhodne je to na zalohovanie.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk