AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=500&t=78221
Stránka 7 z 8

Autor:  rudich [ 22.Červen 2022 - 16:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Ale prečo agent. Veď ak sa chceme niekam posunúť tak treba komunikovať aj s užívateľmi. Vôbec v tom problém nevidím, Inak to nefunguje.

Autor:  mirotaso [ 22.Červen 2022 - 17:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

... ja som to nemyslel ako problem, naopak.

Autor:  siletblok [ 22.Červen 2022 - 19:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

To je nejaka divna forma komunikacie ked tato "Firma" opakovane vypusti nedorobok a ocakava, ze si ho zas jej zakaznici svojpomocne dorobia.

Autor:  Spacer [ 06.Červenec 2022 - 10:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Už ste otestovali ABIPBOX-TWO-patch_full-SK_CZ_14062022 14-06-2022?

vylepšené - predinštalovaná aplikácia addon čítačky
vylepšené - časové nahrávanie pomocou EPG
vylepšené - nahrávky z HEVC kanálov
vylepšené - NTV+ share

Autor:  mirotaso [ 06.Červenec 2022 - 14:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

jasne, ta citacka je zda sa ok, nahravanie HEVC tiez ale...

nevylepšené - stream HEVC
nevylepšené - predinstalovany Bloatware, ktory sa neda dat prec
nevylepšené - triedenie kanalov, vkuse padajuca apka
nevylepšené - potesilo by ovladanie jasu dipleja

Autor:  Spacer [ 06.Červenec 2022 - 19:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Ešte by ma zaujímalo, kde sa dá vyčítať verzia z dátumu, lebo keď urobím zálohu, tak box si stiahne update, či si ťahá aktuálny, alebo čo to je za update.zip. Jeho veľkosť je cca. 690MB.

Autor:  madmanwild [ 23.Červenec 2022 - 20:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Ahojte, pls je to bluetooth dialkove aj s gyro? Je tam nejake tlacidlo ako mys ale ta sipka sa pohybuje primitivne zase klikanim...Otazka je ci to tam je a ze ci to vobec ten prijmac podporuje, dakujem za info.

Autor:  neo-mst49 [ 24.Červenec 2022 - 8:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Zdravim, chtel bych se zeptat jak se daji seradit naladene satelitni programy, bohuzel jsem na to zatim nedosel.

Autor:  Spacer [ 25.Červenec 2022 - 9:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Myš nemá gyro. Ovláda sa po vyvolaní myši klasicky smerovými šípkami.
Zoradiť kanály sa dajú tuším iba vo vlastnom zozname. Pokúsil som sa o to iba jeden krát, ale nepodarilo sa mi to. Celý proces je trochu padavý. Mne postačuje výber vlastných programov so Skylink fastscanu, nemám ich tam veľa.
Vo výbere programov stlač info a dole sa objaví menu.

Autor:  kanagon [ 31.Červenec 2022 - 19:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Ahojte. existuje nejaký setings editor v ktorom viem usporiadať kanály.
ďakujem

Autor:  milken [ 16.Září 2022 - 15:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Nenájde sa niekto kto by tu zrozumiteľne napísal návod ako sa mu podarilo rozbehať zdielanie na AB IPboxe One ? Či už cez DO alebo PC, mne sa nedarí stále. A to som si poradil zatiaľ s každým STB.

Dík

Autor:  005jon [ 17.Září 2022 - 10:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

1- aký protokol chcete zdieľať ?
2- AB IPboxe One bude server ? Aký box bude client?
3- cez akú sieť to bude fungovať na priamo alebo router.
4- akú kartu chcete zdieľať?

Autor:  kratke_pole [ 17.Září 2022 - 12:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Vsetko ide ako treba. Na ilustraciu:
TWO box cez wifi/5GHz - dhcp IP
V citacke je RTVS karta /0668
41 je HOME serverik na LAN/Orange-zero a USB citacky /0624
dvbapi je TWO / STV2 a berie data z lokalnej karty
test1 je Solo2 a berie data cez oscam z LAN
test2 je Lunix4k / STV2 a berie data z lokalnej karty cez LAN.
Funguje: local, share a aj reshare. Viacej sa mi uz nechcelo pripojovat.

Je to iba o nastaveni a je jedno ci je to ONE, TWO alebo TWO Combo. /Najlepsie cez WEB oscamu..
PS: test1 a 2 funguju aj ked je TWO v standby mode pripadne ina cinnost /IP streaming atd.
PS1: postup nastavenia je standartny a pritom vzdy mierne rozdielny podla situacie a potrieb.

Autor:  milken [ 17.Září 2022 - 19:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

No ja mám dva IPBoxi One cez Wifi router, protokol CCcam. Nastavím server presne ako na AB Cryptoboxe cez DO, tak isto aj klienta, robil som to x krat na Cryptoboxe ale tu to proste stale pise Failure. A ešte jedna vec, keď chcem nastaviť pevnú IP tak vojdem do nastavenia siete, dám Static IP, nastavím IP, DNS .... ale moja IP je stále rovnaká ako mi pridelil router po zapnutí, proste ani tú IP adresu neviem zmenit.

Zvládam aj cez PC rozhranie to nastaviť, mal som kedysi Enigmu, ale už som to dávno nerobil. Neviete mi poradiť kde je pes zakopaný ? Ja si myslím že len dáka blbosť to bude, ale už som skúsil ozaj všetko. Ak by sa niekomu chcelo sem dať návod ako to nastavil isto to pomôže aj ďalším ľudom.

D.

Autor:  furko [ 17.Září 2022 - 21:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Cryptobox a IP Box je riadny rozdiel v nastavení zdieľania.
Okrem toho nastaviť oscam a nastaviť cryptobox je ku..vský rozdiel!

Autor:  milken [ 18.Září 2022 - 8:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

furko napsal:
Cryptobox a IP Box je riadny rozdiel v nastavení zdieľania.
Okrem toho nastaviť oscam a nastaviť cryptobox je ku..vský rozdiel!


Áno som si toho vedomí, ale dúfal som že napíšeš aj v čom

Autor:  kratke_pole [ 18.Září 2022 - 8:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Radsej si pozri zmeny vo FW pre AB ONE atd. Nik netusi co mas v stroji.
Prve dve verzie robili sarapatu ked sa zadavali udaje cez dialkove,
boli prehodene protokoly pre CCC MGCAM. Je to tu popisane.
Preto som pisal ze najlepsie cez WEB oscamu!!
Posledna verzia uz funguje aj cez dialkove.

Autor:  milken [ 18.Září 2022 - 8:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

kratke_pole napsal:
Radsej si pozri zmeny vo FW pre AB ONE atd. Nik netusi co mas v stroji.
Prve dve verzie robili sarapatu ked sa zadavali udaje cez dialkove,
boli prehodene protokoly pre CCC MGCAM. Je to tu popisane.
Preto som pisal ze najlepsie cez WEB oscamu!!
Posledna verzia uz funguje aj cez dialkove.


Dakujem, toto je on ?
ABIPBOX-ONE-patch_full-SK_CZ_03082022 03-08-2022 ?

A este posledna otazka ( dufam ), nastavit staticku IP sa da len v nastaveniach androidu ? Lebo tam sa mi to nedarí. Aj zadaám static IP a stále je tam pridelená routerom.

Autor:  kratke_pole [ 18.Září 2022 - 8:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Ano je to ono, IP sa nastavuje v Androide. /zubate kolecko atd.
Daj posledny SW a potom poprobuj.

Autor:  milken [ 18.Září 2022 - 8:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Idem na to. ešte raz dakujem

Stránka 7 z 8 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/