AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=500&t=78221
Stránka 6 z 8

Autor:  kratke_pole [ 24.Duben 2022 - 18:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Nic netreba, staci ist na web stroja:9981 a na obrazku je co treba.
Na druhom obr je zoznam moznych tunerov pre DVB systemy.
Prvy obrazok je z TWO, TWO Combo ma jeden z tunerov iny.
Pre info..
Kód:
"type": "DVB-S",
   "displayname": "Hisilcon AVL6211",
"type": "DVB-S",
   "displayname": "Hisilcon HI3136E",
"type": "DVB-T",
   "displayname": "Hisilcon AVL68XX",
"type": "DVB-C",
   "displayname": "Hisilcon MXL214",
atd..

Autor:  Spacer [ 24.Duben 2022 - 22:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

mirotaso napsal:
... pre android je TVHClient, funhuje dobre, o tuneroch ale nic nepise :) / teda nic take som nenasiel/


Mal by to vypísať, keď si dáš status.

Inak neviem do akej miery to v tom HTS TVheadend (port 9981) funguje, lebo som tam v konfigu nastavil, aby mi do nahrávky doplnil aj kanál - Include channel name in filename:, ale nejako som neuspel. Nahrávky sú stále iba s menom a dátumom.

Autor:  janoslama [ 04.Květen 2022 - 19:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Ako správne doplniť cccam v AB ipbox one? Nedarí sa to rozbehnúť, v AB cryptobox všetko ok. Ako správne vyplniť a co je ten,, max hop,,

meno,heslo,port je my jasne.
server ip :zrejme : egygold.xyz
stitok : tam je zrejme jedno co napisem

Autor:  kacer74 [ 04.Květen 2022 - 19:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Tohle je oscam ,takze webovkou IP boxu a port . Neco pro velke kluky .......

Autor:  JaRoY [ 04.Květen 2022 - 20:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

janoslama napsal:
Ako správne doplniť cccam v AB ipbox one? Nedarí sa to rozbehnúť, v AB cryptobox všetko ok. Ako správne vyplniť a co je ten,, max hop,,

meno,heslo,port je my jasne.
server ip :zrejme : egygold.xyz
stitok : tam je zrejme jedno co napisem

Nieje mozne cez dialkove. Iba pocitacom.

Autor:  janoslama [ 04.Květen 2022 - 21:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

ako nieje mozne vyplnit,ved som to tam normalne cez dialkove ovladanie zadaval,len neviem co zadat do polozky ,,max hop,,

Autor:  9000peter [ 04.Květen 2022 - 22:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Však si dohladaj na nete čo to znamená max hops...
napr.
A=>B = 1 hops
A=>B=C = 2 hops
Je to povolenie share respektíve reshare.

Autor:  Spacer [ 05.Květen 2022 - 5:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Keď som to vypĺňal cez menu v boxe, tak sa mi nezmenil parameter na cccam. Treba to vypisovať radšej cez web oscamu. Chlapci majú čo opravovať, ale myslím, že to hrajú skôr na mŕtveho chrobáka a žiadnych opráv sa už nedočkáme. Je toho veeeeľa na opravu.

Autor:  kacer74 [ 05.Květen 2022 - 7:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Tohle problém není spiše stav ,mašiny co mají system E2 se taky ovladačem nedeěají .Prostě když si chci hrát tak něco k tomu potřebuji , vědomosti ,počítač a vyhledáváni .Ty hloupé Flashove mašinky jdou ovladačem ,ale vyšší level uz chce PC a znalosti . Automechanik na auto většinou taky nechodí jen s kladivem ..Snad jsem někoho moc neurazil ? Omlouvám se.

Autor:  furko [ 05.Květen 2022 - 8:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Už je to opravené, vraj v novom adonne. Nech testujú tý čo ho majú.

Autor:  janoslama [ 06.Květen 2022 - 20:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

nemozem sa dostat do oscamu,pise tam acces denied....pritom ip adresu my pise 192.168.1.113:8888
poradi niekto,preco to nejde

Autor:  kratke_pole [ 06.Květen 2022 - 20:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Skontroluj co mas v subore oscam.conf polozka
Kód:
httpallowed                   =
ci je tam rozsah tvojej LAN.

Autor:  janoslama [ 06.Květen 2022 - 20:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

a ako sa do tej polozky oscam conf dostanem

Autor:  kratke_pole [ 06.Květen 2022 - 21:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

citat treba... viewtopic.php?f=500&t=78232

Autor:  mirotaso [ 11.Květen 2022 - 10:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

od vcera mi nejde antik karta, daco sa zmenilo??? zaplatene samozrejme mam, do januara 2023. antik apka funguje.

Autor:  furko [ 11.Květen 2022 - 10:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Skús zmeniť adonn nový je na satupdate.net.
:wink: Testery hop-šup informácie!!! Ja to nemám ani nechcem :P

Autor:  mirotaso [ 11.Květen 2022 - 10:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

pomohlo :D

Autor:  mirotaso [ 22.Červen 2022 - 12:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

.. novy FW zda sa problem s nahravanim vyriesil, stream HEVC kanálov ide nadalej katastrofalne a mam pocit, ze triedenie kanalov ide este horsie, apka x-krat pocas prace padla, samozrejme bez ulozenia zmien. nakoniec som ukladal po kazdom jednom presune... zufale

... a fakt by ma zaujimalo, naco su predinstalovane apky /nikto ich nepouzije vsetky/, ktore sa nedaju odinstalovat...

Autor:  EnoSat [ 22.Červen 2022 - 12:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

preco nenapises do Topolcian ?

Autor:  mirotaso [ 22.Červen 2022 - 12:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

... neraz saom pisal aj volal, aj ellano. a s najvacsou pravdepodobnostou je fakt, ze "agent" s topolcian je aj tu na fore :)

Stránka 6 z 8 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/