AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Srpen 2022 - 14:12

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2022 - 20:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2022 - 15:45
Příspěvky: 5
To je pro mě trochu španělská vesnice, ale pokusím se. Ale nejde mě připojit se k oscamu. web 192.... odmítl připojení.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2022 - 22:03 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Tak som neodolal a obstaral som si to zo zvedavosti. 8)
Prvotné nastavenie je rýchle a dojmy zatiaľ vcelku v pohode. Len práca s časovačmi nahrávania je lepšia v Enigme.

1. Mimochodom zoznam časovačov sa nedá vyvolať v nastavení jednotlivý EPG. Funguje to iba v Multi EPG.
2. Editácia CAM klienta v boxe na cccam nejako nefunguje. Stále to zapíše do oscam.server ako nastavenie newcamd

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2022 - 23:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
:) ta ti gratulujem :) ten oscam nie velmi funguje, ja som nedokazal na nom ozivit skylink kartu, jadnoducho na nu nechceli prist zapisy, musel som ju dat do ineho stroja, kde sa rozbehla bez problemov... ale uzivam si hlavne apky, zatial islo vsetko bez padov co som skusal, konecne ozajstny prehravac, pouzitelny internet


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2022 - 8:45 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Mno veď Android aplikácie sú v pohode. Len neviem čo urobiť pri nahrávaní, lebo keď pozerám cez Skylink Live, tak časovač nahrávania iba hodí hlášku "Spustite nahrávanie pomocou časovača" a netuším čo mám vlastne urobiť. V časovačoch už nastavený nie je, resp. v TVH je označený ako failed, takže asi treba spustiť nahrávanie manuálne? Keď som v čase začiatku nahrávania v základe a nemám spustenú žiadnu appku, tak začne nahrávať a nahráva potom aj keď spustím Skylink Live. Takže iba štart nahrávania viazne.

Edit: Aha, tak to vyzerá tak, že si časovač nevie prepnúť transpondér.

Zbežne som skúšal - neprehráva .wmv, .avi prehráva XviD, DivX nie, ostatné nové videá .mkv, mp4 samozrejme áno.
Ale VLC mi prehral zatiaľ všetko. Aj .wmv.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Naposledy upravil(a) Spacer dne 12.Duben 2022 - 16:50, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2022 - 17:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 142
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox,
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Je mi divné ,že nechají možnost nahrávat z něčeho jiného než live tv DVBT2/ SAT , je to externi zdroj a ty nejsou z důvodu autorských práv povolené . Jen myšlenka nic za čím si stojím .Teda co dneska náhrávat , když je vše online a stream ./ jako Kladeňák mám pár klientu co nahrávaji hokej v noci /


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2022 - 20:30 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Ale to si asi zle pochopil. Nahrávať sa dá iba zo SAT (Live TV), len mi to nefungovalo, keď som mal zapnutú appku Skylink Live. Dodatočne som však zistil, že to bude tým, že Live TV opustím na programe CT ART a podľa časovača sa mi nenahrá program na Paramount Network, ktorý je na inom transpondéri.
Veď aj ja už nenahrávam, ale keď spustia zákaz pretáčania reklám, tak znovu prejdem na tento režim.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2022 - 0:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2022 - 15:45
Příspěvky: 5
Nevím jestli je chyba jen u mě, ale časově nahrávání funguje jen když je přijímač zapnutý. Případná když je režim napájení nastaven na Standby, což znamená, že je přijímač zapnutý. V režimu Power save se nahrávání nespustí.
Tak to je úplně na ......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2022 - 9:58 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Veď to je štandardná vlastnosť všetkých boxov, že sú živé iba v Standby. Horšie, že to nahrávanie funguje fakt len občas (neprepína na potrebný transpondér). To je veľká tragédia.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2022 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2022 - 15:45
Příspěvky: 5
Tak to jsem nevěděl. Ale v tom případě režim Standby znamená zapnutý přijímač a tudíž zbytečný a mužu přijímač rovnou nechat zapnutý , což se mi teda nechce, když budu pryč a nahrávat něco až za několik dní. Spotřeba asi nebude velká, ale i tak.. Ani jsem se nikde tu spotřebu nedočetl.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2022 - 21:40 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Power Consumption(Watt) Stand-by Mode : Under 0.5W

Idem si tak pozrieť Skylink Live a odrazu appky sú odídené. :clapping:

To si nejako žije svojim životom?!!

... takže prebehla aktualizácia Skylink Live na verziu 8.1.1 - rozhranie je nepoužiteľné (príliš zväčšené).
Ešteže sa dalo odinštalovať aktualizáciu a vrátiť to na verziu 7.x.x

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2022 - 19:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
Spacer napsal:
Veď to je štandardná vlastnosť všetkých boxov, že sú živé iba v Standby. Horšie, že to nahrávanie funguje fakt len občas (neprepína na potrebný transpondér). To je veľká tragédia.


tak som to odskusal, nastavit casovac na jeden transporder a opustit na inom, nahravka ok. 2 x casovac rozne transpondery, nahral iba prvy, 2 x ten isty, nahravka ok. skusal som aj casovac a potom otocit motor na inu druzicu, vykaslal sa na to :) samozrejme vsetko zo standby. tych 0.5W by som ale neveril, pristroj je aj v standby teply a displej ziari jak besny... mozno by to vedel dakto pomerat...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2022 - 22:40 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Mne sa to nechcelo prepájať všetko, ale veľkú zmenu v spotrebe pri prepnutí do standby som nezbadal. Tých 0,5W bude v deep standby. Po zapnutí mi to skočí o cca, 20-30W pri boote.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2022 - 14:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2022 - 15:45
Příspěvky: 5
Mě po aktualizaci skylink zmizel a musel jsem ho ručně najít a odinstalovat aktualizaci . Pak zase fungoval. Aby se jednou nestalo , že nepůjde vůbec vzhledem k androidu 8.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2022 - 16:42 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Predpokladám, že sa tým budú zaoberať. Lebo aj nahrávanie časovačom, ktoré viac nefunguje, ako funguje, nie je bohvie čo.
Ešte vyskúšam, ako funguje zálohovanie, ale nejaké appky som v tej zálohe nevidel.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2022 - 17:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 282
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 66 krát
Vot zdes info o spotrebe.
stroj TWO, kazdy z tunerov napaja samostatne LNB.
Pri starte az do ukoncenia bootu odber neprekroci 0,6 A pri 12 V.
Pri sucasnom pozerani a aj streamovani z ineho transpordera
/cize idu oba tunery/ je odber cca 0,68 A.
PS: obrazky /kvalita /nic moc, ale snad to staci.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2022 - 14:24 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Doteraz som mal zapojený iba LNB1. Nahrávanie sa spustilo iba keď som tuner zanechal naladený na traspondéri, odkiaľ sa malo nahrávať. Po zapojení oboch káblov do LNB1 aj LNB2 som sa dopracoval k tomu, že nahrávanie naštartuje, ale vytvorí sa iba súbor s nulovou hodnotou, ak nenechám tuner na kanáli, z ktorého sa má nahrávať. Tak asi to nebude problém H265 a Antiku, lebo ja používam Skylink.
A ešte jedna vec - po vymazaní nahrávky zostáva zbytočne indexový súbor .ids na disku.
Dúfam, že to preskúmajú a dočkáme sa opravy.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2022 - 11:41 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Tak zaujímavé. teraz to nahralo Prima Cool aj Prima ZOOM aj keď som nechal tuner na CBS Reality. Ešte skúsim sledovať, či v tom nie je to, že teraz nahrávanie začalo na tuneri Hi3136 a nie na AVL6211.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2022 - 19:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
... to akoze v tom pristroji su dva rozdielne tunery? to vies odkial a aky to ma vyznam?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2022 - 1:12 
Online
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 313
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Do mobilu som si nainštaloval TV headend appku a tam to ukazuje, ktorý tuner je aktívny. Tvhclient je to pre iPhone.
Niečo beží aj na porte :9981 cez web browser.

Ale inak všetky nahrávky sa mi zatiaľ nahrali. Len aby som to nezakríkol. Fakt neviem, prečo to na začiatku blblo...
A aby sa mi Skylink Live appka stále neaktualizovala, v Play On appke som zakázal Google play.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2022 - 17:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
... pre android je TVHClient, funhuje dobre, o tuneroch ale nic nepise :) / teda nic take som nenasiel/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk