AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2022 - 1:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 149 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 68 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 10:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
:) :) :) komu niet rady ... :) je to tak. som jediny na svete, ktory si tento box kupil uz druhy krat :) tebe urcite nemusim vysvetlovat ake vyhody ma android oproti enigme, az na detail, ze nefunguje :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 10:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Leden 2022 - 11:03
Příspěvky: 275
Poděkováno: 42 krát
A ake to su teda tie "vyhody nefungujuceho" handroidu oproti enigme ? :wink:

_________________
########################
########################
########################
########################

########################
########################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 13:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 285
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 54 krát
mirotaso napsal:
to som zatial nezaregistroval, ale mam ho opat iba dva dni doma. ale zistil som, ze moj kus nenahrava!!! ani na kartu, na kluc ani na disk, ani na fat ani ntfs ani na disk sformatovany v boxe. subor.TS vytvori ale ma nulovu velkost...


AB IPBox ONE
Nahrávanie funguje bez problémovú aj na USB aj na sieťový disk pri nahrávaný môžem sledovať iný program rámci jedného TP .
Dovolí nahrávať maximálne 2 programy na raz a 3 pozerať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 16:27 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 319
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 16 krát
Android funguje skvelo, len zjavne nie v podaní AB. Škoda, že to nevedia odladiť, lebo zložením to veľmi láka aj mňa. Má to všetko čo by som od toho očakával, okrem šuflíka na HDD a CI slotu.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 16:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 285
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 54 krát
Mal som viac satelitov doma aj Android. AB IPBox ONE funguje dobre a spolahlivo. Neviem čo bi sa tam malo odladovat.


PS: problém nastane za 2 roky keď bude systém android 8 zastaralé a žiadne aplikácie nebudú fungovať potom sa ukáže podpora AB či bude Enigma alebo Android 9 alebo to bude šrot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 17:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 142
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox,
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Potporim kolegu ..funguje jak android a enigma ..proste cesta kompromisu .Tady ted me sere akorat razeni progranu /zlatej dreamboxedit/ a pri vyberu programu tak okno hrajiciho kanalu je vetsi nez okno OSD ./ Nevylucuji ze se jedna jen o problem meho nastaveni ve 4K / Mam dost zakazniku kde by splnil funkci zive televize a Kodi .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2022 - 17:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
005jon napsal:
Mal som viac satelitov doma aj Android. AB IPBox ONE funguje dobre a spolahlivo. Neviem čo bi sa tam malo odladovat.


mozno ONE ide dobre, ale ja mam uz druhe TWO... na prvom nesiel druhy tuner absolutne, tento nenahrava, fakt nie je co odladovat???

odladovanim by som rozumel drobne upravy fungujuceho systemu, ale toto sa k tomu ani nepriblizuje. vyzera to, ze nemaju porieseny poriadne ani hardware...

upgrade som zatial nedaval, cakam na vyjadrenie predajcu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2022 - 15:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 285
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 54 krát
Nahrávanie funguje aj na TWO

Citovat:
16G micro SD karta, format v PC na FAT32, dal som ju do TWO a spustil nahravanie na stv1 a potom som prepinal co ma napadlo. Nahravka /cca 10 min/v pohode bez zasekov a pozeranie tiez,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2022 - 15:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
mirotaso,
Zrejme robis nieco nedobre.
Pozri tu Info a Download


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2022 - 17:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Říjen 2009 - 16:44
Příspěvky: 13
satelitni prijimac: Optibox anaconda plus
Poděkováno: 1 krát
Ja mám 2x dvbs tuner a funguje parádne, pripájam aj foto cez mobilnú aplikáciu že číta iba tunery. Nahrávanie tiež funguje, HBOMax vyšlo a tiež funguje. Mám doma aj E2 octagon jednotuner. Každý ma svoje výhody aj nevýhody či sndroid alebo E2 každý si nájde to svoje.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2022 - 19:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
kratke_pole, 18wiking18, nemyslim, ze robim daco zle, ono ani nie je co robit, spustit nahravanie a vybrat ulozisko. ale uz som na to mozno prisiel problem bude pravdepodobne H.265 !!!!! neviem momentalne rozbehat skylink kartu, ale uz mam odskusane FTA h.264 pripadne mpeg2 nahrava aj mne, aj UHD... ak mozte skuste nahrat ANTIK, pripadne ct24 od nich vam pojde aj bez karty...

a este na jednu vec som prisiel ak spustim nahravanie v pc /win10/ cez apk KODI tak sa aj h.265 nahra :o a tiez stream h.264 a mpg2 v kodi ide paradne aj cely box sa dobre ovlada /odporucam/ ale pri h.265 to riadne drhne...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2022 - 21:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
je to tak, skylink teha h.264 nahrava bez problemov ci kodovane ci nie. h.265 antik nie!!!
neviem ci by nebolo treba specialne vlakno o nahravani h.265, ci to nedolaze dajaky macher spojazdnit, pripadne ci to novy FW opravil, je to tu vsetko na kope....


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 21.Březen 2022 - 0:56, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2022 - 16:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 285
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 54 krát
Máš pravdu :
Nahrávanie na 16e ANTIK nefunguje (HEVC/H.265) !!!! ](*,)

Zaujímavé lebo 4K programy nahráva a je to rovnaký formát.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2022 - 19:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
Len doplnim ze prehravanie nahravok v HEVC / DVB T2 / z ineho stroja je v pohode
aj ked su v roznom rozmere. Napr. 960x540 PRIMA z DVB T2/ CZ alebo 1280x720 Sport2
z DVB T2/ SK , 1920x1080 CT HD z DVB T2/ CZ tiez OK.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2022 - 10:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
... HEVC H.265 nie je zrejme ten problem. na Belintersat 51.5 Východne bezia stv1,2, ct1... vsetko h.264, nenahrate ani prd! stv1 a 2 sa mi nedaju ani streamovat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2022 - 0:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
... takze na odstraneni problemu s nahravanim udajne v AB pracuju. dalsie veci ktore ma trapia :) su - 1. uprava jasu displeja, idealne by bol rozdielny v prevadzke a v standby 2. ako odinstalovat predinstalovane apky ako O2 tv a podobne, ktore su mi nanic 3. ako uspat externy disk pri necinnosti... tak by to mohol by celkom dobry stroj :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2022 - 10:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 142
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox,
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Já bych přidal ...stále nefunguje ovládání hlasitosti v optice v livetv/youtube lze ovladat . Přidání linku na iptv do live tv . A nějaký manažer na řazení kanálu ,nebo poladit chod v menu ,skoro nelze používat ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2022 - 19:31 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 967
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 93 krát
mirotaso napsal:
...... tak by to mohol by celkom dobry stroj :)
Pokud by měly dobrou podporu, tak by takových boxů bylo určitě více.

_________________
Vu+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Patriot 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2022 - 16:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Duben 2022 - 15:45
Příspěvky: 5
Mám podobný problém jako tu někteří píší.. Nefunguje nahrávání na druhý tuner. jen FTV. Někdy trvá trvá delší dobu po zapnutí než naskočí stanice ( i půl minuty ) A některé programy nejdou vůbec. Stanice které nesleduji, ale nerad bych se to rozšířilo i na jiné...
Nemůže být problém v tom že používám starší dekodovací kartu ICE ?? Má smysl pořídit novou M7 ? jak jsem vyčetl je potřeba novou registrovat a Skylink mi ze staré karty převede aktivované zaplacené služby a starou zruší..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2022 - 17:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 285
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 54 krát
Netreba meniť kartu !!

Doplň do oscam.dvbapi
Kód:
P: 0624       # Irdeto Skylink
I: 0D96       # ICE
I: 0653       # upc Irdeto
I: 0B02       # conax 23.5e
I: 0668       # RTVS
I: 069A       # volna telka
I: 0500:051910       # Viaccess OrcaSkylink
I: 181D        # Nagra Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 149 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 68 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk