AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Srpen 2022 - 13:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2022 - 18:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 282
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 66 krát
Nic netreba, staci ist na web stroja:9981 a na obrazku je co treba.
Na druhom obr je zoznam moznych tunerov pre DVB systemy.
Prvy obrazok je z TWO, TWO Combo ma jeden z tunerov iny.
Pre info..
Kód:
"type": "DVB-S",
   "displayname": "Hisilcon AVL6211",
"type": "DVB-S",
   "displayname": "Hisilcon HI3136E",
"type": "DVB-T",
   "displayname": "Hisilcon AVL68XX",
"type": "DVB-C",
   "displayname": "Hisilcon MXL214",
atd..


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Duben 2022 - 22:23 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 314
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
mirotaso napsal:
... pre android je TVHClient, funhuje dobre, o tuneroch ale nic nepise :) / teda nic take som nenasiel/


Mal by to vypísať, keď si dáš status.

Inak neviem do akej miery to v tom HTS TVheadend (port 9981) funguje, lebo som tam v konfigu nastavil, aby mi do nahrávky doplnil aj kanál - Include channel name in filename:, ale nejako som neuspel. Nahrávky sú stále iba s menom a dátumom.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2022 - 19:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 214
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
Ako správne doplniť cccam v AB ipbox one? Nedarí sa to rozbehnúť, v AB cryptobox všetko ok. Ako správne vyplniť a co je ten,, max hop,,

meno,heslo,port je my jasne.
server ip :zrejme : egygold.xyz
stitok : tam je zrejme jedno co napisem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2022 - 19:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 142
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox,
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Tohle je oscam ,takze webovkou IP boxu a port . Neco pro velke kluky .......


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2022 - 20:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2008 - 10:13
Příspěvky: 38
janoslama napsal:
Ako správne doplniť cccam v AB ipbox one? Nedarí sa to rozbehnúť, v AB cryptobox všetko ok. Ako správne vyplniť a co je ten,, max hop,,

meno,heslo,port je my jasne.
server ip :zrejme : egygold.xyz
stitok : tam je zrejme jedno co napisem

Nieje mozne cez dialkove. Iba pocitacom.

_________________
www.jaroy.eu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2022 - 21:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 214
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
ako nieje mozne vyplnit,ved som to tam normalne cez dialkove ovladanie zadaval,len neviem co zadat do polozky ,,max hop,,

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2022 - 22:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1671
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 241 krát
Však si dohladaj na nete čo to znamená max hops...
napr.
A=>B = 1 hops
A=>B=C = 2 hops
Je to povolenie share respektíve reshare.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------
---------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2022 - 5:11 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 314
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 15 krát
Keď som to vypĺňal cez menu v boxe, tak sa mi nezmenil parameter na cccam. Treba to vypisovať radšej cez web oscamu. Chlapci majú čo opravovať, ale myslím, že to hrajú skôr na mŕtveho chrobáka a žiadnych opráv sa už nedočkáme. Je toho veeeeľa na opravu.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2022 - 7:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2008 - 17:44
Příspěvky: 142
satelitni prijimac: Ariva 4K , Prismcube,dreambox,
Místo/Bydliště: Kladno,Prha Z
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Tohle problém není spiše stav ,mašiny co mají system E2 se taky ovladačem nedeěají .Prostě když si chci hrát tak něco k tomu potřebuji , vědomosti ,počítač a vyhledáváni .Ty hloupé Flashove mašinky jdou ovladačem ,ale vyšší level uz chce PC a znalosti . Automechanik na auto většinou taky nechodí jen s kladivem ..Snad jsem někoho moc neurazil ? Omlouvám se.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2022 - 8:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 682
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 167 krát
Už je to opravené, vraj v novom adonne. Nech testujú tý čo ho majú.

_________________
Zabi bobra, zachrániš strom!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2022 - 20:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 214
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
nemozem sa dostat do oscamu,pise tam acces denied....pritom ip adresu my pise 192.168.1.113:8888
poradi niekto,preco to nejde

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2022 - 20:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 282
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 66 krát
Skontroluj co mas v subore oscam.conf polozka
Kód:
httpallowed                   =
ci je tam rozsah tvojej LAN.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2022 - 20:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 214
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
a ako sa do tej polozky oscam conf dostanem

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E INVERTO BLACK Premium QUAD
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
ClarkeTech 4100 HDplus, Octagon SX88 4K,AB Cryptobox 752


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2022 - 21:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 282
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 66 krát
citat treba... viewtopic.php?f=500&t=78232

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2022 - 10:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
od vcera mi nejde antik karta, daco sa zmenilo??? zaplatene samozrejme mam, do januara 2023. antik apka funguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2022 - 10:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 682
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 167 krát
Skús zmeniť adonn nový je na satupdate.net.
:wink: Testery hop-šup informácie!!! Ja to nemám ani nechcem :P

_________________
Zabi bobra, zachrániš strom!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 11.Květen 2022 - 10:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
pomohlo :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 12:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
.. novy FW zda sa problem s nahravanim vyriesil, stream HEVC kanálov ide nadalej katastrofalne a mam pocit, ze triedenie kanalov ide este horsie, apka x-krat pocas prace padla, samozrejme bez ulozenia zmien. nakoniec som ukladal po kazdom jednom presune... zufale

... a fakt by ma zaujimalo, naco su predinstalovane apky /nikto ich nepouzije vsetky/, ktore sa nedaju odinstalovat...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 12:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2247
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 60 krát
Poděkováno: 197 krát
preco nenapises do Topolcian ?

_________________
ROVER AtomLight STC+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Edision MIO+ 4K , QVIART Lunix , Ustym 4K S2 OTT , Ineos ZX4 , Dreambox 900UHD/7020HD/800se , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 12:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 74
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
... neraz saom pisal aj volal, aj ellano. a s najvacsou pravdepodobnostou je fakt, ze "agent" s topolcian je aj tu na fore :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk