AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Květen 2023 - 5:16

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 210 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2023 - 14:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2011 - 12:11
Příspěvky: 1
kratke_pole napsal:
Nic netreba, staci ist na web stroja:9981
pýta to odo mna login, nemám potuchy aký


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23.Březen 2023 - 15:36, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2023 - 9:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2022 - 12:15
Příspěvky: 10
Ahojte chalani, trochu som sa pobavil s touto krabicou. Problém so zoznamom od Duo4k vyriešil apk TiviMate. EPG funguje, je tam pikonka programov, žiaľ, je spoplatnené, ale môžete ho používať na 5 zariadeniach súčasne. Netflix je spustený vo verzii 8.70.0. Diaľkové ovládanie sa bohužiaľ musí prepnúť do režimu myši, ale ide to. S pozdravom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 11:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 182
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ahojte, vyriesil uz niekto to mrznutie boxu? (IPBox ONE) Premyslam nad nim, ale mat box ktory mrzne..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 12:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Leden 2022 - 11:03
Příspěvky: 524
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 75 krát
Mam tu uz nejaky den ten "AB sčot" v podobe konkretne Two Combo. Po vsetkych aktualizaciach to da sa povedat "normal" bezi, Kodi aktualizovane na 20.1 tiez..... Na zamrznutie som zatial nenarazil. Nie je to Enigma ale uz sa to da pouzit.
Na Bazosi som uz videl inzeraty s ponukami na ONE tusim za 50€ a aj na TWO za 80€ takze myslim, ze to su uz dost "priaznive" ceny na ich kupu a otestovanie/pohranie sa. :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 13:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 182
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
No ked ide obraz, zvuk a oscam, tak to mi staci..nepotrebujem nic ine od androidu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 18:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 412
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 24 krát
No keď len to ti stačí, tak nebudeš mať problém. Ešte budeš mať aj plus android appky, keď vypadne satelit.
Keby to malo ešte nejaký lepší management časovačov a nastavenie vypnutia po zvolenom čase, keď ja už dávno spím, tak by som bol aj spokojný. :-)

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 9
Ale vždyť nastavení časovače vypnutí to má na tlačítku ovladače, druhé tlačítko z leva ve druhé řadě odspodu, nastavuješ po deseti minutách až snad do 180 min


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 22.Květen 2023 - 21:08, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 20:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 182
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ok dik idem do toho..ved za 50E clovek nedostane ani poriadne tri obedy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2023 - 14:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 412
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 24 krát
Ja mám TWO a ten vizuálne krajší ovládač, a ten to tlačítko sleep nemá.
Takisto sa mi ani za nič nepodarilo naprogramovať tlačítko TV na zapnutie TV Philips.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2023 - 19:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 9
Místo programování tlačítka použij funkci HDMI-CEC, zapneš satelit zapne se TV, vypneš satelit vypne se TV


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 210 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na: