BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 07.Prosinec 2021 - 1:09

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 136 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2020 - 21:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 338
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD
Poděkoval: 67 krát
Poděkováno: 8 krát
Problémy pri nahrávaní resp. aj prehrávaní spôsobuje typ naformatovania disku. FAT je v pohode. NTFS je čistá katastrofa. (Veľkosť disku nemá žiadny vplyv na kvalitu nahrávania)

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD + 800 :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2020 - 17:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2010 - 21:44
Příspěvky: 6
PWR u tohoto krámu je tragédie. Na HDD to pořádně neumí a na flešku?... jenom náhoda. DatraTraveler100 32GB podle CrystalDiskMark 8 má Read 80MB/s a Write 15MB/s a jakž takž funguje, až na posuv 2x,4x..atd. JetFlash 790 64GB má Read 130 a Write 75MB/s a v AB rychlost PWR skoro max v zeleném poli a po minutě nahrávání se odpojí..."disk byl odebrán". Nahrávání na flešku je u tohoto krámu loterie. Pokud nedojde k nápravé FW, tak je to udělátko nepoužitelné z hlediska používání PWR.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2020 - 23:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 797
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 72 krát
AB CryptoBox 800UHD IPTV-orangeTV TEST

Za povšimnutie stoji že nestíha meniť názvy programov rýchlosť prepnutia :twisted:



Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2021 - 11:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2012 - 17:48
Příspěvky: 13
Ahoj mám problém s ab 800 neustále odpájanie wifi usb antény už som vymenil 3 ks ako keby ich odpálilo na lan káble ide normálne ale s wifi problém neustále vypadávanie netu a odpájanie serverov?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2021 - 13:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 797
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 72 krát
Problém môže bit upne inde. WiFi router‬ môže kolísať a odpojí ab800 a CryptoBox nevie nadviazať znova spojenie tak rýchlo ako potrebuješ.
Káble je kábel ............


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2021 - 15:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1206
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 20 krát
Je to tak říká 005jon - Kabel je kabel.
Ještě bych zkusil v nastavení routeru změnit Wifi kanál. Ale to je už rada z nouze


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2021 - 16:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2012 - 17:48
Příspěvky: 13
Mám doma ešte ab 750 a to ide na wifi ako má tak neviem,ale môžeš mať pravdu 750 ide priamo cez modem a 800 ide cez tp-link extender.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2021 - 16:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Duben 2017 - 11:35
Příspěvky: 211
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 22 krát
extender dava hore odozvu a dole rychlost, ale aj tak by to malo stacit na pripojenie, skus prehodit dongle a pozri verziu fw ktora je v 750 a daj taku istu na 800, po installe samozrejme vyrobne nastavenia, ono ale vobec nemusi byt problem v boxe ale podla mojej skusenosti skor blbne extender, skus ho premiestnit, darmo kabel je kabel, ak ma extender lan vystup tak to ries cez to, popripade powerline


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2021 - 17:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2012 - 17:48
Příspěvky: 13
Áno 750 wifi origo modem ok 650 tp-link ext napojenie lan ok 800 nastavil som arlive ako client plus lan ide ok.no škoda wifi je jednoduché netreba žiadne káble


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2021 - 9:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 16.Leden 2021 - 9:20
Příspěvky: 1
Ahojte,má tento prístroj funkcu HDMI CEC? Dnes som si ho zakúpil no nikde v nastaveniach takúto funkciu neviem nájsť.. Prípadne existuje na to nejaký patch? Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2021 - 10:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3629
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 169 krát
Má v systémových nastaveniach, roluj dolu nižšie.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2021 - 17:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Prosinec 2020 - 13:54
Příspěvky: 1
Vlastním tento prístroj,dal som nový patch,nastavil ako server,a cca raz za deň prístroj zamrzne,má niekto riešenie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2021 - 10:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1206
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 20 krát
To že přístroj umí udělat server neznamená že ho umí udělat dobře.
Citovat:
,má niekto riešenie.

Server na jiném stroji (linux atd.)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2021 - 12:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Březen 2010 - 22:26
Příspěvky: 142
Místo/Bydliště: Valachian Kingdom
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 3 krát
vasill17 napsal:
Vlastním tento prístroj,dal som nový patch,nastavil ako server,a cca raz za deň prístroj zamrzne,má niekto riešenie.


Mám stejný problém :(

_________________
AB Cryptobox 800UHD...Amiko 8150HD...Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2021 - 19:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Leden 2017 - 18:58
Příspěvky: 73
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 13 krát
ttl1 napsal:
Ahoj mám problém s ab 800 neustále odpájanie wifi usb antény už som vymenil 3 ks ako keby ich odpálilo na lan káble ide normálne ale s wifi problém neustále vypadávanie netu a odpájanie serverov?


mam rovnaky problem. u suseda neustale pripajanie a odpajanie wifi anteny.
co viem, tak aj 50x denne mu to spravi.

vsetko mu seka, iptv, youtube....otras

_________________
1x Vu+ Ultimo 4K, 1x Vu+ Duo 4K, 1x VU+ Solo 4K
VTi, metrixFHD
Toroidal T90 28.2E 23.5E 19.2E 16E 13E 0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2021 - 14:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Červenec 2007 - 20:55
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: HD box 9150
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
clapci kábel je spolahlivejší ako antenka

_________________
HDbox 9150+
Ariva 200,Amiko mini HD se


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2021 - 19:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Únor 2010 - 21:55
Příspěvky: 2
Místo/Bydliště: horna ves
nekupovať vratit šrot 1 triedy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2021 - 22:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3629
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 169 krát
stalo sa, mojim klientom už minimálne x krát
a tá chvála na box - najlepší na svete, neviem či aj "expert Ondro Macko" nad tým nemudroval - obdoba Dr. Iľka na Narkóze čo vykráda SHMU, všetko má svoje hranice, aj papundeklové plošáky :D
ostuda

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2021 - 23:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 381
Místo/Bydliště: rajón Trnava
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Tiež mu nedávam moc šance, denne mi vypadne karta, nedekóduje, treba ho off/on ... bieda ... niekde sa stala chyba u tejto rady

_________________
VU+ SOLO 4K /VTI/, VU+ Zero /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 800UHD
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2021 - 7:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1525
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 187 krát
Ali procesor už mal biť dávno preč s stb ale nie oni ho narvali ešte aj do 4K prijímača. Niekto u výrobcu zaspal, či už s vývojom software alebo hardware.
Za tú cenu čo pýtajú sú lepšie stb.

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 136 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk