e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Únor 2020 - 22:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 10:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2008 - 10:03
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Edision OS Mega s OpenATV 6.1

Kanály Skylink idú všetky v pohode, avšak pri Digi (vložený CI modul) všetky transpondéry so Symbol Rate 30.000 kockujú ako keby bol slabý signál. Signál je však dobrý 15 db. Cryptobox 750 šlape dobre. trans s nižšou sybol rate idú tiež dobre. Robia to len tie s 30.000.
Neviete kde by mohol byť problém? Napadlo ma či nemôže byť vadný box.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 11:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5614
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 133 krát
ked si nastavíš v menu CAM napr. podpora vysokého dátového toku a podpora viacerých staníc na áno tak ti to pôjde bez sekania... :good: :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 18:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2008 - 10:03
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
efendy55

V CI menu - mám nastavenia a tam viem prideliť modulu caid, poskytovateľa a kanály, ale žiadne iné nastavenie tam nie je (prešiel som to 10x :-) ). Treba doinštalovať nejaky plugin na rozšírenú správu CI? či sa to dá cez ftp editovať v nejakom súbore? alebo kde to mám hľadať?

Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2019 - 18:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5614
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 63 krát
Poděkováno: 133 krát
ale to sa nastavuje v Common Interface.....druhý riadok od spodu. :D
ja do openatv inštalujem aj plugin ,ale pele1 píše že nie je treba.... tak si vyber.. #-o
ja som ešte nekápnul na box kde by mi išiel Cam v openatv bez pluginu ....v mojom prípade Digi.sk... :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2020 - 14:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2009 - 14:15
Příspěvky: 1
Mám stejný problém u Edision OS Mega + OpenATV 6.2. Vysokou bitrate a dekódování více stanic má zapnuté (je to default) a není to nic platné. Ve starém satelitním přijímači ICECRYPT i v LG TV s tunerem S2 stejný CI modul Smit + Skylink Irdeto dekódují všechny kanály bez čtverečkování. Už nevím co může být špatně ? Problém nastal už u OpenATV 6.1.
Zdeněk


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2020 - 16:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2703
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 159 krát
poziadat vyrobcu o fix driveru , to iste kedysi davno trapilo aj dreamboxy - na fix sa cakalo asi 2 mesiace +-

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk