BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 30.Listopad 2021 - 3:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 507 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 2226 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2021 - 14:42 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Pouze opraveno ... stažení + převod IPTV pro E2 .... XXX
Na víc není čas, ani nápady, ani zdroje dat z internetu, bez kterých by žádná funkce nebyla.
Nyní ač stále prší, prací na domě je stále hodně. A když ne na domě, tak v práci.
Hezký den všem. Ať se daří.
:poklona:

Příloha:
cfg_Zoom_Final_FIX6_all.ipk [578.78 KiB]
Staženo 46 x


Příloha:
Zoom.png
Zoom.png [ 3.83 KiB | Zobrazeno 1638 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2021 - 12:47 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Sedmička je šťastné číslo, takže bych to sní chtěl taky uzavřít. Určitě jste si už všimli, že nic nového nepřibývá.
Ano je to tak. Nic dalšího co by šlo přidat, prostě už nejde najít a člověk může hledat hodiny a hodiny.
Proto přidán jeden server a do stažení veřejných serverů přidány dvě volby. Spíš jen na testování a hraní si!
viz mé pravidlo.... lepší jeden dobrý jedinečný server, než sto veřejných.
Možná se k tomu časem zase na chvilku vrátím, ale prozatím se musím věnovat práci na domu, dále na motorce, která mě vozí do práce a v neposlední řadě zaměstnání, díky kterému můžu živit rodinu a v podstatě existovat. Bez práce bohužel nikdy nebudou koláče. ps. kdyby měl čas nějaký obkladač, určitě ho nevyhodím :-) OK Mějte se pěkně, užívejte teplo a slunce, pořádně se mažte z venku a přiměřeně i zevnitř.
Kdyby něco klidně napište. Hezké léto.
:poklona:

Příloha:
cfg_Zoom_Final_FIX7_all.ipk [579.88 KiB]
Staženo 31 x


Příloha:
Zoom.png
Zoom.png [ 3.83 KiB | Zobrazeno 1480 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2021 - 14:17 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:!: :arrow: Pro ty co si budou chtít dál hrát, nebo nějak vyplnit čas v dešti, nebo prostě potřebují další server, přikládám text. soubor v kterém naleznete několik dobrých serverů, které bohužel ve stahovači nelze použít, nebo to alespoň já nedokážu. :!:
Pro použití řádku se serverem z těchto stránek, postupujte následovně.
Řádek C: ..... zkopírujte, otevřete si /etc/CCcam.cfg
Vše v něm vymažte a řádek tam vložte. Nezapomeňte dát ....uložit. Pokud používáte CCcam tak by měl obraz sám za moment naskočit, za předpokladu že je řádek se serverem funkční. Toť vše.
Další krok, pro Oscam,Ncam ....
Pokud používáte Oscam, Ncam nebo Gcam..... V hlavním menu stahovače použijte volbu .... converter pro Oscam,Ncam,Gcam
a uvnitř stiskněte .....RYCHLOconverter pro Oscam,Ncam,Gcam
Řádky se servery, které máte v /etc/CCcam.cfg se vám tímto převedou pro zmíněné CAMy.
Pokud nenaskočí obraz, budete muset ještě nejspíš restartovat Oscam, Ncam zkrátka ten, co momentálně používáte.
Na položce INFO si pak můžete otevřít ECM a zjistit k jakému serveru jste připojeni. (pokud jste)

Příloha:
CCcam server.txt [311 Bytů]
Staženo 101 x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2021 - 14:38 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Cítil jsem že ještě nějakou tu ptákovinu dlužím, tak ještě jedna poslední funkce.
Nedávno přišla bouřka a mrak zakryl výhled na družici, čili ...žádný signál. V ten moment člověk prostě nemůže koukat.
Tady Vám nabízím možnost jak koukat na TV Nova online, za předpokladu že Vám v ten moment půjde alespoň internet.
Jen doufám že to bude dlouho sloužit, zatím to pár dní drží.
Návod na stažení naleznete na obrázcích. Po stažení máte možnost naleznout a pustit kanály v settingu mezi ostatními, nebo si můžete přehrát soubor (NOVAonline.m3u) který naleznete v adresáři .../IPTV/ pomocí Mediaplayeru. Nebo si soubor pak tento soubor přetáhnete do počítače a pomocí VLC pustíte v PC nebo v mobilu. Toť už opravdu vše a nyní se na hodně, hodně dlouho odporoučím k maltě, sádrokartonu, dlažbě, obkladům atd. Hezké léto a buďte zdrávi.
:poklona:

Příloha:
cfg_Zoom_Final_FIX7a_all.ipk [580.13 KiB]
Staženo 43 x


Příloha:
Zoom.png
Zoom.png [ 3.83 KiB | Zobrazeno 1383 x ]


Příloha:
postup.jpg
postup.jpg [ 29.26 KiB | Zobrazeno 1383 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2021 - 23:28 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 14:58
Příspěvky: 500
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 35 krát
Verzia deb pre Dreambox DM900 by nebol?

_________________
VU+ Solo 4K VTI 15.0.x+ Hitachi 1TB, VU+ Zero
Dreambox DM900+ WD Blue 1TB
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
Receiver Pioneer VSX-S510k,
Blu-ray 3D Pioneer BSP-170
parabola Maximum Mutifokus E85
motor BigSAT SG2100+parabola 105cm


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 12.Červen 2021 - 11:11, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2021 - 9:16 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:arrow: Ahoj. Už jsem mnohokrát psal že deb vytvořit neumím a snažím se dělat jen to, co mám jak vyzkoušet.
Kdysi dávno psal 005jon že stačí IPK přejmenovat na deb a nainstalovat, ale potvrdit to nemohu, nemám to jak vyzkoušet. Trvalo mě opravdu hodně dlouho, než jsem se naučil dělat alespoň IPK a dodnes neznám všechny možnosti vytvoření na 100% dokážu jen vytvořit funkční instalačku, která ještě během instalace vykoná některé operace. Mohu ti poradit jen dvě možnosti. První možnost je najít někoho, kdo ten deb dokáže vytvořit, nebo je druhá možnost.... a to instalačku IPK pomocí (7zip) rozbalit a z toho co ti vznikne, (jen) zabalený soubor DATA rozbalit pomocí (WinRAR) možná i WinZIP. A vznikne ti struktura adresářů, které nakopíruješ do přístroje přesně tak jak jsou poskládané za sebou. (Tímto stilem můžeš nainstalovat i jiné pluginy, které ti normálně nainstalovat nejdou) Pak jen v /usr/script/ dáš (všem)skriptům práva 755 aby byly spustitelné. Toť vše. Restartuješ přístroj a budeš doufat že to půjde. V mnoha případech tento postup funguje na 100%. Nezaručuji funkčnost v pure2 a nějakém tom posledním ATV co už má nový python. Řekl bych že jsme to kdysi dávaly s někým i do DM900 jen bylo potřeba pro tento přístroj sehnat vhodný (curl). Možná ho ještě někde mám. Jediné co pro tebe mohu udělat abych ti to ulehčil, že ti sem dám soubory které tam nakopíruješ. A neber to prosím jako že bych něco nechtěl, prostě to spíš neumím a nesnažím se to naučit protože to nemám jak odzkoušet. Kdysi dávno jsem to zkoušel i to pak to vystavil a ani jsem se pak nedozvěděl, jestli to vůbec někomu fungovalo. Takže tak. Ať se ti daří. Když se ti to povede, klidně dej vědět. Možná bych pak mohl vymyslet nějakou hybridní instalaci pomocí nějakého souboru a přiloženého skriptu, který by to rozházel sám.

Přiložený soubor může zajímat i ostatní, stačí ho rozbalit. Máte to jako náhled pod pokličku do kastrolu aby jste věděli co v té polévce všechno je. Tak jak to je to můžete použít na instalaci již zmiňovaného nakopírování. Nebo můžete skripta upravovat či poznávat a třeba se něco i naučit, ode mě ...od amatéra. Třeba někoho napadne nějaké vylepšení. No a já frčím makat.

Příloha:
Nová složka.rar [791.17 KiB]
Staženo 37 x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2021 - 12:00 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 549
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 32 krát
ahoj tak jsem to nakopíroval do DM920 Newnigma2 a jde to spustit , ale skoro u všeho to píše
/bin/sh: /usr/script/spojenisez.sh: Premission denied


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2021 - 18:59 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
grund napsal:
ahoj tak jsem to nakopíroval do DM920 Newnigma2 a jde to spustit , ale skoro u všeho to píše
/bin/sh: /usr/script/spojenisez.sh: Premission denied


Všem souborům (skriptům) v /usr/script/ ... dej práva 755
Jsou dvě možnosti jak to můžeš udělat.

Otevřeš si Total Commander připojíš se k přístroji otevřeš si .../usr/script/ označíš tam všechna skripta a nahoře v levém rohu zmáčkneš ...soubor ....změna atributů vyskočí ti okno tam napíšeš 755 a zmáčkneš OK.

Pak je druhá možnost. Připojíš se k přístroji pomocí (putty) a v příkazovém řádku zadáš tyto příkazy ...
chmod -R 755 /usr/script/DEL/
chmod -R 755 /usr/script/
chmod -R 755 /usr/script/IPTV/
chmod -R 755 /usr/script/INFO/

každý z příkazů má za úkol dát všem souborům v adresáři na konci .... práva 755
skripta pokud nemají práva 755 ...nejdou spustit

Obě zmiňované varianty předpokládají že znáš IP adresu přístroje, a ... jméno a heslo. Bez toho se do přístroje nedostaneš.
Příklad ...AZBOXHD má jméno root a heslo azbox
IP adresu ti může zjistit (tento Zoom plugin) v ...INFO
jméno root bývá časté, heslo bývá různé, někdy i žádné.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2021 - 19:19 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Ač jsem psal že na to nemám čas, což je pravda, vyšvihnul jsem rychle něco. Jen úpravu a doplněk.
Tam kde minule vznikla NOVAonline se nachází i Nova zprávy. Je to dobré, mít možnost se podívat na zprávy, ale pokud vlastníte starý stroj jako já s procesorem 300Mhz, máte pak problém pustit ze streamu vše, co je blízko FullHD rozlišení.
A jelikož myslím i na uživatele s dědečky jako mám já, tak jsem funkci upravil, aby stáhla od každých zpráv, troje rozlišení.
Už o jeden stupeň nižší rozlišení na AZBOXu jede svižně. Hotový seznam po stažení, naleznete pouze v settingu.
A druhá funkce se nachází v Doplňcích ... a je umístěna v rubrice pro AZBOX ... a jmenuje se picons.
Kdo by nevěděl, ...picons jsou malé obrázky na kterých jsou loga kanálů. Které se pak zobrazují v přehledu kanálů.
Dostal jsem je od jednoho uživatele a otestoval na AZBOXu. Po instalaci se zobrazují na hlavním INFO kanálu.
Pro zobrazení v seznamu kanálů je nejspíš potřeba picons ještě povolit v menu přístroje.
Netuším na jaké jsou družice, já používám jen Astru 3A a sky**link a tam vše OK.
Teoreticky by se dalo možná použít i na jiné přístroje, ale raději jsem to dal pro ...AZBOX s enigmou na USB!!!
U AZBOXu není vhodné toto instalovat, pokud máte enigmu na DOMu. Toto zabírá 5Mb!!!
Tak a frčím na noční. Hezký večer.
:poklona:

Příloha:
cfg_Zoom_Final_FIX7b_all.ipk [580.96 KiB]
Staženo 32 x


Příloha:
Zoom.png
Zoom.png [ 3.83 KiB | Zobrazeno 1138 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2021 - 12:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Budes prosim podporovat take atv 6.5 pise me to neco o radku 14 ze tam neco neni.
Diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2021 - 10:34 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
Quicksilver napsal:
Budes prosim podporovat take atv 6.5 pise me to neco o radku 14 ze tam neco neni.
Diky


Už se to někde řešilo. Je to novej python a to už jde mimo mě.
Co se týká nějaké hlášky na řádku č. 14 muselo by se najít na konkrétním řádku, určitého souboru, co tam je za problém.
Ale předpokládám že by se mu pak v zápětí nelíbil, další jiný řádek. Nezbývá ti nic jiného, než používat atv 6.4 nebo zkusit konkurenční free server downloader, jestli ti třeba nebude fungovat správně.
Já mám na Octagonu tuším atv 6.4 a na AZBOXu OpenPLI 7.0 a oba pracují dobře. Na jinou enigmu už se nechystám. Vše funguje jak má, tak není potřeba. Navíc jsem tak nějak skočil i když už jsem to psal mnohokrát. Vše čeho jsem jako amatér mohl docílit, to už jsem dokázal. Víc už je na Vás. To co jsem dokázal já, to by dokázal každý z Vás, pokud by se pár měsíců učil používat základní příkazy a poté je reálně použil a různě zkombinoval, než by se dostal ke kýženému výsledku a realizoval tak svůj nápad. Nic na tom není, chce to pouze čas, chuť a vytrvalost a v neposlední řadě nějaký ten nápad v hlavě kterého chcete docílit. Věk není překážkou. Pokud si jako já ve čtyřiceti pamatujete prd, stačí si dělat poznámky a ty pak ve správný čas znovu vytáhnout a použít. Stačí si ze začátku hrát, zkoušet co který příkaz dělá a nedělá, dělat si u toho poznámky a potom časem začít sestavovat jednoduchá skripta (sled příkazů) a sledovat co to dělá, popřípadě přemýšlet na co by se dala použít a jak je zkombinovat. Z pár hloupých skript, může být časem funkce jako bejk. Toť vše.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2021 - 12:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Mě poslední dobou zlobí oscam prostě se sám od sebe sekne, že nejde web musím ho
manuálně restartovat a takhle to jde třeba 15 min a zas to udělá.Proto jsem tam dal 6.5
A už to nezlobilo ,ale nemohl jsem zpustit tvůj plugin.Je možný že se tam něco samo
Zpusti ? Šel jsem na zpět na 6.4 a zase to dělá.Potreboval by jsem zjistit kde najdu chybu
Proč to dělá.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2021 - 21:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2013 - 13:18
Příspěvky: 44
satelitni prijimac: vu zero 4k
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 4 krát
Quicksilver napsal:
Mě poslední dobou zlobí oscam prostě se sám od sebe sekne, že nejde web musím ho
manuálně restartovat a takhle to jde třeba 15 min a zas to udělá.Proto jsem tam dal 6.5
A už to nezlobilo ,ale nemohl jsem zpustit tvůj plugin.Je možný že se tam něco samo
Zpusti ? Šel jsem na zpět na 6.4 a zase to dělá.Potreboval by jsem zjistit kde najdu chybu
Proč to dělá.


zalohuj oscam config z ATV 6.5 a prekopiruj do ATV 6.4

_________________
vu zero 4k, ATV 6.4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2021 - 23:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Ten jsem měl skopirovany i z 6.4 a bylo to v pohodě.Mozna je to tím Amikem
že při použití pluginu na klíče se tam něco zpusti az to zahlti oscam , po případě
To tam přepíše nastavení což potom vede k problémům ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2021 - 15:24 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
Quicksilver napsal:
Ten jsem měl skopirovany i z 6.4 a bylo to v pohodě.Mozna je to tím Amikem
že při použití pluginu na klíče se tam něco zpusti az to zahlti oscam , po případě
To tam přepíše nastavení což potom vede k problémům ?


Vyzkoušej Ncam. Já na něj jedu už dlouho a max třeba jednou denně proběhnou obrazem kostičky a jede dál.
Někdy vůbec nic. Já měl kdysi problém když se mě hádaly IP adresy zařízení, pak se to občas zaseklo.
Nebo zkus jinej Oscam, všeho je mraky.

ps. to slovo (odborník) u mého nicku neberte zas až tak vážně, já ho tam nenapsal, ale vždy se snažím nějak pomoct


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2021 - 15:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Byl čas a trocha štěstí. Našel jsem jeden dobrý server, tak proč Vám ho nedat, dokud funguje.
Hezký den.
:poklona:

Příloha:
cfg_Zoom_Final_FIX7c_all.ipk [581.19 KiB]
Staženo 61 x


Příloha:
Zoom.png
Zoom.png [ 3.83 KiB | Zobrazeno 683 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2021 - 12:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Nainstaloval jsem Ncam a dělá to stejně. Pokud odinstaluju tvůj plugin tak už to nepadá.
Nechápu kde je problém.Samo od sebe se zástavy Ncam a nejde web. Provedu restart
Driveru opět to šlape pár minut a zase se to sekne. Tak by jsem to chtěl řešit jiným zpusobem
Používat script přes Cron časovac, ale nedaří se mě nainstalovat na Amiko Viper Combo HDD curl
Píše mě to po instalaci 0 / 0.0 . Škoda že mě to nejde :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: curl
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2021 - 15:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2015 - 20:26
Příspěvky: 72
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
curl

Spusť telnet, nebo konzoli v OpenWebif a tam napiš

opkg update
opkg install curl


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2021 - 8:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Super tak už mě to celé funguje a zatím ani jeden pád.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2021 - 9:29 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 372
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 199 krát
To jsem ani nevěděl že Amiko dělá přístroj s Enigmou2. Ze zajímavosti jsem ho našel a za ty peníze, okolo dvou tisíc a navíc Combo to nevypadá špatně. Ale zase na druhou stranu, bych si asi raději pár stovek připlatil za Octagon 8008 a měl by jsi procesor 1600Mhz (čtyřjádro) o proti původním 750Mh. Navíc je to také Combo a má funkční Kodi a HbbTV. Má to 1Gb RAM a 8Gb flash a wifi a (4K zobrazení). Takže za těch pár kaček navíc nesrovnatelné. Mám AZBOXHD 300Mhz protože je to srdcovka a po dobrém nastavení je to hodně dobrý společník na sledování satelitu atd. Ale co se týká toho Octagonu, tam zase neexistuje slovo nejde, nebo nestíhá. Když vím že je něco náročné na procesor, pustím to na Octagonu a naskočí to. A to ihned.
Neber to jako nějakou reklamu či něco podobného, jen tip. Třeba na druhý přístroj.

ps. jsem rád, když si dokážete vzájemně pomoct i beze mě a nekoukáte jen se založenýma rukama v klíně, co se bude dít dál.
Pokud bys někdy instaloval (curl) z toho mého stahovače, tak tam jsou verze CURL pro různé cpu a když nevíš co by ti mohlo fungovat, tak použiješ volbu instalace curl z feedu a za předpokladu že máš feed funkční, udělá to za tebe sled příkazů jako psal ...zbyneksk s jediným rozdílem, nemusíš vůbec chodit k PC a pouštět telnet. Jen zmáčkneš ten nápis a ono se to nainstaluje.
Takže ...třeba příště.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 507 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 2226 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk