AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Srpen 2022 - 12:51

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 613 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 127 28 29 30 31 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2022 - 19:00 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Včera večer jsem zjistil, že to na druhém přístroji na konci stažení všech serverů nerestartuje CAM*.
Chtěl jsem to nějak opravit, ale kluk do mě hučel, že chce jít na čarodějnice, tak jsem to musel nechat být.
Dnes jsem se stím celý den mořil. Tím že jsem vytvořil ten systém dvou souběžně běžících skript, jsem si nadělal problém s tím restartem. První restart v pohodě a na druhý to nedokáže v běžících procesech detekovat spuštěný CAM aby ho mohl restartovat. Tak jsem nakonec vymyslel i když to není úplně nejlepší varianta, že se z prvního restartu uloží detekovaný proces a ten se v druhém restartu pomocí jiného skriptu vypne a zapne. (restartuje) ....například Oscam Takže teď dobrý, ale netuším jestli to bude do budoucna to nejlepší řešení. Když jsem zkusil dát předchozí variantu stahování v jednom skriptu, doba stažení všech serverů se rapidně prodloužila. Jelo to hodně dlouho a stále to někde čekalo.
Takže tedy tato varianta jak jsem psal víše. Pokud by někdo při viditelném stažení zaznamenal nápis zhruba ve stylu ...proces No Killed. Tak restart neproběhl. Dyštak mě případně informujte. Na každém zařízení se to může chovat různě. Na AZBOXu to bylo v pořádku předtím i teď. Octagon až teď nepíše hlášku a restartuje i podruhé. Jinak toto dvojí stahování je zatím provedeno pouze v základním nastavení. Tam kde jsou volby na vypnutí restartu nebo konverze, tam se to pak přepne na jiný skript, kde to ještě není po novu. Čas ukáže, zatím v testovacím režimu. Do budoucna uvidíme, jestli nebudou společnosti vlastnící servery, dělat nějaké další protiopatření ...kuli stahování, aby ho co nejvíc znemožnily.
Do budoucna by možná nebyla špatná možnost, ....nainstalovat předchozí verzi ZOOMu
Ale tím bych si zase zkomplikoval víc život a měl bych další věc na hlídání její stálé funkčnosti.
pro změnu ....aktualizujte ZOOM
Hezký večer.
:poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2022 - 22:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2019 - 21:51
Příspěvky: 179
satelitni prijimac: Dreamplex 8000
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 58 krát
Vola sa to paralelizmus, kebyze toto nefunguje tak ziadny operacny system by neexistoval...

Kód:
sh -c './sc1.sh & ./sc2.sh & wait'
./after_finish.sh

_________________
Dreamplex 8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 9:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Děkuji za postrčení. Trochu jsem hledal, ale zatím jsem na mrtvém bodě.
Tam je problém, jak jsem psal, že když běží skript a z něho odstartuje druhý rourou, tak když se ten první dostane na konec, je tou dobou již druhý ukončený ...(má v sobě na konci exit) nevím jestli je to dostatečné ukončení. Tak potom vyvolaný další skript na restart CAMu nedokáže najít v běžících procesech například Oscam. A i když ho najde, nedokáže ho pomocí killall zastavit. Mě to připadá jakoby toto byl náročný proces, kdy se to nějak přehltí prací a pak už to nedokáže zpracovat jednoduché věci. Ale je zvláštní že stařičký AZBOX to dá v pohodě a čtyřjádro Octagon už má problém identifikovat běžící proces například Oscamu. Tím nechci říct že by na to ten CPU neměl, naopak vše zpracuje podstatně dřív než AZBOX.
To co jsi napsal musím nejdřív zkusit pochopit. To je spuštění souběžně dvou skript a jejich ukončení po práci?
Já zkoušel spuštěný druhý skript v procesech po ukončení zabít podle čísla PID, ale ono už není co, když je ukončen. Tak jestli tam i tak někde zůstává viset ? No celkově jsem se pustil těma souběžnýma skriptama na tenký led. Možná jsem se měl na to raději vyprdnout a nechat to pomalé, ale spolehlivé. No mělo by to v současné verzi pracovat dobře i druhý restart. Jen se může nejspíš stát, že pokud by někdo chtěl stahovat znovu hned potom, nemusel by restart CAM znovu proběhnout.
Ale díky za postrčení, pokusím se z toho nějak načerpat další kroky. Jen nevím kdy za mnou bude vidět nějaký výsledek. Čekají mě teď 4 dvanáctky. A tím nemyslím že jdu na pivo :wink:


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 30.Květen 2022 - 18:19, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 9:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Je spousta věcí které mě dodnes dělají starosti, ale vždy se snažím z nich tak nějak vybruslit.
Například se mě stalo, že jsem měl ve skriptu proměnnou a v ní dosazenou nějakou hodnotu a když je to celé pustil z telnetu, vše bylo v pořádku a když ze skriptu, tak to tu proměnnou nenačetlo. Musel jsem nakonec proměnnou nejdřív uložit a z toho to pak vyčíst a dosadit. Nebo se mě stalo že mě to ve spuštěném skriptu přeskočilo nějaký příkaz, tak jsem to musel v tom místě zpomalit pomocí sleep a pak to vzalo. Ale je zajímavé, že zase jen třeba na jednom přístroji ze dvou. Pak je zvláštní že WGET dokáže stáhnout pomocí telnetu i stránku HTTPS, ale ve skriptu to nejde, tam jde jen HTTP. Proto mám všude curl, který stáhne i HTTPS. To je jen pro zasvěcení do problémů s kterými jsem se za tu dobu setkal, když jsem se souběžně vše sám učil během vytváření tohoto našeho pluginu ....ZOOM Stále jsou pro mě věci, mezi nebem a zemí, kdy si říkám, ....proč to sakra nejde :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 11:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2019 - 21:51
Příspěvky: 179
satelitni prijimac: Dreamplex 8000
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 58 krát
Ano pusti dva skripty sucasne a prikaz 'wait' ti pocka na ich ukoncenie cize dobehnutie (je jedno ci ti tam nieco zlyha alebo nie) a potom sa spusti posledny skript ktory ti asi restartuje oscam.

Ked uz tak oscam sa restartuje skor takto a nie killovat procesy. A to co popisujes nedava zmysel asi bude chyba niekde inde.

Kód:
cd /etc/init.d
./softcam.Oscam restart

_________________
Dreamplex 8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 11:18 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Pokud ti to nebude vadit, napiš na BextrH@seznam.cz nechci tady moc zasekávat forum. Mě by to nevadilo, ale správcům by mohlo. Jinak ten skript co mám na restart nahrazuje jednoduché restartování. Když byl tento plugin v plenkách, tak tam bylo jednoduché killall -9 CCcam a dále už jen CCcam pro start
Časem se rozrostla možnost používat i Oscam a další. Musel jsem tedy vymyslet univerzální skript, který lokalizuje spuštěný CAM a ten restartuje. Bylo okolo toho problémů a někomu nemusí jít restart do teď. Ale většině jde. Problém je v tom, že ne vždy stačí použít pro start určitého camu, napsat jeho název. U některých zařízení je potřeba i k němu předepsat cestu. Pak jsou různé CAMy a mají různé názvy, někdy i čísla za sebou atd. Není to vše tak jednoduché.
A zde musím vyzdvihnout velkou práci a pomoc uživatele ....chocholoušek
Hodně mě pomohl a na tomto restartu asi nejvíc. Je v něm dokonce použita i lokalizace systému na kterém to běží atd.


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 30.Květen 2022 - 18:20, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 11:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
...........mfpman
Pokud by jsi chtěl, vyzkoušej ten náš restart. Restartuje dá se říct každý CAM v každé enigmě2.
Jen je u většiny přístrojů tak rychlý, že ho ani okem nezaznamenáš, takže pokud bys chtěl restart vidět i na obrazu, tak si na konci přepiš sleep 1 na několik vteřin. Včera jsem si tam ještě připsal meziuložení proměnné, pro druhý restart. Uloží se to do /tmp/ jako c1 a c2
Protože mě tento restart z neznámých důvodů nefunguje po zpracování dvou souběžných skript, asi se to nějak zahltí.
Proto jsem vytvořil ještě druhý skript, který na druhý restart použije ty uložené proměnné v /tmp/
Vyzkoušej a dej vědět, zda ti funguje a jestli bys to chtěl zkusit třeba i ještě nějak vylepšit.
Skript je zabalen, aby sem šel umístit, tak si ho rozbal rarem, nebo zipem.

Příloha:
restart.rar [517 Bytů]
Staženo 31 x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 14:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 850
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 468 krát
mfpman napsal:
Ked uz tak oscam sa restartuje skor takto a nie killovat procesy. A to co popisujes nedava zmysel asi bude chyba niekde inde.
Kód:
cd /etc/init.d
./softcam.Oscam restart

Neda mi to musim...
Ano takto nejak se bezne CAM mozna spousti, ale hledat jak je "to" udelano v tom kterem image si myslim ze neni prilis stastne. Nevim nevim, ale musel by si nejprve zjistit ktery spoustec je aktivni muze jich byt naistalovano vice nez jeden vetsinou vsak aktivni je jen jeden. /etc/init.d umisteni taky neni vyhradne zde uz jsem videl umisteni spousteciho skriptu uplne jinde. Musel by si tedy najit vsechny a hledat kde se nachazeji prohledat a zjistit ktery je aktivni, pak pomoci paramestu provest reset. A nesmis zapomenou ze ne vsechny skrypty maji stejne parametry u mne treba neni pritomen restart ale jen start a stop.

Najdu si ve spustenych procesech vypis i s cetama, najdu cam a ten ulozim do promenne a po vypnuti o5 spustit. Me to prijde jednodussi. Mimochodem vis ze ty skripty v init.d to stejne delaji pomoci kill? No to nic to jen tak...

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě nebo zde


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 15:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2019 - 21:51
Příspěvky: 179
satelitni prijimac: Dreamplex 8000
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 58 krát
Tak zjavne som nedomyslel ale zas kazdy nemoze vediet vsetko ja moc imagov nepouzivam neni dovod a v tych co pouzivam oscam restartujem tak.

Sry ale nevyskusam lebo to ani nemam nainstalovane ani nechcem lebo to nepotrebujem. Ja ti tu len tak obcas cosi placnem aby si sa posunul ...

Zabave zdar

_________________
Dreamplex 8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 15:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Oběma děkuji za reakci. Jinak vyzkoušet skript není zas až tak velký problém. Nemusíš nic instalovat.
Vložíš ho například do adresáře /tmp/
Pomocí příkazu .... chmod 755 /tmp/restart.sh mu dáš práva, aby šel spustit.
A pak už jen příkaz pro spuštění skriptu ... /tmp/restart.sh a už jede restart právě běžícího CAMu.
Řekl bych že toto vše víš. To já raději i pro ostatní.

K tomu co bylo řečeno od obou. No není to sranda a je to navíc velká odpovědnost, abych Vám, .....tím myslim všechny uživatele, nedal k instalaci něco co nebude někomu fungovat a v horším případě, aby to nedělalo nějakou neplechu, jemně řečeno.
Takže vždy když se vyskytne nějaký problém a vím o něm, snažím se ho hned řešit.
Jinak současná verze by měla fungovat dobře i s problémem druhého restartu CAMu, který se snažím vyřešit, ale i tak by mělo k druhému restartu dojít. Jen už ne klasickou metodou, kterou bych chtěl do budoucna opět zprovoznit.
Klasickou tím myslím .... super skript od *********chocholouška********* díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2022 - 16:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
:arrow: Vážení přátelé a kamarádi.
Dnes Vám žádnou novinku nepřináším.
Od rána se mořím, jak zjistit, proč původní restart nejde použít dvakrát.
Nakonec jsem došel k závěru, že tak jak to je teď je to asi nejlepší.
Oba restarty proběhnou a vše funguje. Takže už to dál řešit nebudu, nebo se do toho akorát zamotám.
Prozatím si dám nejspíš na pár dní pauzu. Čekají mě dvanáctky až do soboty do rána.
Takže přeji hezký podvečer a přikládám fotografie z AZBOXU i Octagonu, jak by mělo ...viditelné stažení všech serverů, tak nějak vypadat. Na obou obrázcích je ukončené stažení serverů, plus převod i restart CAMu. Vše OK.
Mějte se dobře
:wink:

Příloha:
AZ.jpg
AZ.jpg [ 20.66 KiB | Zobrazeno 1688 x ]


Příloha:
OC.jpg
OC.jpg [ 27.95 KiB | Zobrazeno 1688 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2022 - 23:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Zdravim mistra !
Mel by jsem dotaz je nejakym zpusobem mozny aby pres Emigma2
slo treba scriptem pustit upload souboru na webzdarma.cz ? Tak aby se soubor
prepisoval ? Diky za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2022 - 9:47 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Ahoj. Toho mistra bych raději vynechal. Jen dělám to co jsem se trochu naučil.
Budeš muset tu otázku trochu rozepsat. Předpokládám že (upload) myslíš odeslat nějaké soubory na nějaký server www.
Hned ze začátku bych napsal raději že ne, že to nedokážu, ale určitě to nemožné není.
(curl) který používáme ke stažení souborů a www stránek dokáže i odesílat. Dokonce mám v několika příkazech použité POST příkazy na odeslání požadavku pro stažení. Ale abych přímo někam odesílal soubory, to jsem ještě nezkoušel. Bylo by to na delší čtení a zkoušení. Nevím co přesně chceš, ale předpokládám, něco jako ukládání svých nahrávek na nějaké www úložiště.
To je jen odhad. Opravdu netuším co chceš odesílat. Ono by asi záleželo ještě i na té stránce, aby to nějak podporovala.
Pokus se rozepsat, pak třeba něco vymyslíme. Ze ZOOMu je možné spustit jakýkoliv skript. On to je v podstatě jen spouštěč skriptů. Stačí si v menu vytvořit nějakou položku a cestu k skriptu, nic víc. Nebo si můžeš existující funkci přejmenovat a k němu existující skript přepsat. Jinak jak už jsem řekl, odesílání souborů pomocí (curl) je pro mě zatím neznámá. Nedávno jsem bádal jak si stahovat svoje emaily, ale nakonec už nevím proč jsem to nechal být. Asi jsem měl pak na práci něco jiného.
Trochu odbočím. Včera jsem pro známého dělal jeden HDBOX. Měl original FW tak jsem tam dal Enigmu2 Open ATV.
Po instalaci, ano vypadá to hezky, ale funkčnost? Nemám rád tyto přístroje s CPU (sh4). Je to průser samo o sobě. Když už na tom něco funguje tak podivně. Každý CAM jaký jsem tam dal v určitých časech zasekává obraz a nebo úplně zastaví. Řekl bych že tento CPU nestíhá přepínat tyto pomalejší free servery. Nakonec jsem vytvořil do DOPLŃKŮ do ZOOMu tam kde je pro HDBOX, přímo balík CAMů (sh4). Je v něm Oscam,Ncam a Gcam. Tyto tam chodí docela dobře, ale musím vždy ještě aktivovat funkci FILTR aby tam byly opravdu pouze ty funkční. Možná by stačilo se trochu povrtat v nastavení conv těch CAMů. Ale to je pro mě taky neznámá. Řekl bych že by stačilo tam přepsat čísla rychlosti čtení, ale jak už jsem řekl, nerozumím tomu.
Ještě doplním že na tomto přístroji občas blbnul restart CAMu. Tak jsem u něj ve skriptu restart.sh přepsal složitý skript na jednoduché kilnutí například Ncamu a následné spuštění. Co pak chodí bez problému. Bohužel nelze použít univerzálně plošně pro všechny lidi, protože každý používá jiný CAM. V garáži mám rozdělanou motorku a stihl jsem přehodit motor. Pak mě chytla srajda, asi ze sluníčka. Takže teď trávím dovolenou v blízkosti záchoda, tedy doma.
Takže pokud by jsi něco ještě chtěl, napiš, klidně i někdo jiný.
Měj se.

ps. omlouvám se Pokud jsem neodpověděl dřív, nebylo to tím, že bych se na to vykašlal, jen jsem sem dlouho nekoukal a tak si dotazu nevšimnul.


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 15.Květen 2022 - 12:15, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2022 - 11:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Říjen 2019 - 21:51
Příspěvky: 179
satelitni prijimac: Dreamplex 8000
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 58 krát
Kedze to co si napisal je webhosting tak mas dve moznosti.

Prva spravit si na svojej stranke "handler" teda url kde cez post mozes poslat subor, tu potrebujes vediet nejaky programovaci jazyk najskor php. A potom uz cez curl vies poslat cez post subor.

Druha moznost je upload suboru cez ftp kedze kazdy hosting ti poskytuje tento pristup. Prepisanie suboru je asi jasne z prikladu. Cele si to hodis do .sh skriptu a potom si s tym uz rob co uznas za vhodne ci uz pustat manualne alebo cez cron v presny opakujuci sa cas.
Kód:
curl -T /etc/enigma2/subor.txt ftp://username:password@hosting.cz/upload/subor.txt

_________________
Dreamplex 8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2022 - 16:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Předpokládám že z toho ....Quicksilver nebude moc moudrý. Ale každé toto nakopnutí, nebo postrčení není nikdy na škodu.
Alespoň je z čeho čerpat možnosti. Děkuji ....mfpman
Budeme moudřejší až nám ....Quicksilver nastíní, na co to vlastně potřebuje, pokud to ovšem není tajné.
Já prozatím jen dodám, že jsem se doteď zabíral pouze stažením souborů a to pomocí (wget nebo curl).
Plugin ...ZOOM do teď žádné odesílání neměl zapotřebí. Krom potvrzovacího požadavku na stažení.
Ale určitě se rád naučím něco nového, pokud budu mít tedy zrovna čas a nebudu v práci či jinde.
Hezký den Všem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 15.Květen 2022 - 19:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2007 - 14:29
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Místo/Bydliště: Pardubice
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 275 krát
Dnes jsem zkoušel pomocí ...curl odesílat nějaké soubory na ...drive.google.com kde mám uloženy všechny pluginy a soubory které stahuje ...ZOOM Ale bezúspěšně. Mám v tom guláš. Různé Acess Tokeny a ID a key atd. Toto už jde mimo mě.
Postupů jsem našel taky víc, ale.... Vzdávám to. Stejně to pro ...ZOOM momentálně k ničemu nepotřebujeme.
Naštěstí nám funguje stahování z ...drive.google.com které jsem kdysi uschopnil po často zlobícím ...uloz.to
Díky té náhradní volbě, může ze ZOOMu stahovat každý z celého světa.
Raději zůstanu jen u toho co trochu ovládám.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2022 - 13:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
FTP.sh

Kód:
#!/bin/sh
echo "stahuji z : M3u"

echo "ukládám server..."

echo "zobrazuji...."
echo ""
echo ""

curl -T /var/volatile/tmp/VIDEA.m3u ftp://WEBZDARMA:HESLO@WEBZDARMA/M3U/VIDEA.m3u
exit


Ke zpusteni pouzivam denni casovac. ( Cron ).
Tak jsem to udelal takhle a funguje to dokolane :-)
Diky mockrat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2022 - 9:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2013 - 13:18
Příspěvky: 81
satelitni prijimac: vu zero 4k
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 6 krát
Quicksilver napsal:
Ke zpusteni pouzivam denni casovac. ( Cron ).


kde sa to nastavuje?

_________________
vu zero 4k, ATV 7.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2022 - 17:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Březen 2010 - 21:09
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: AMIKO VIBER COMBO HDD
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
OpenATV 6.4 nebo jina verze a v nastaveni bude : Casovace / Casovace Cron
a nebo staci editovat soubor Enigma2 ___ etc/cron/crontabs/root
a tam je v soboru : root

30 * * * * /usr/bin/ntpdate-sync silent
40 07 * * * /usr/script/cccam.sh
00 17 * * * /usr/script/cccam.sh

Treba tohle. 40 07 je cas to znamena : 7:40 hodiny a minuty jsou prohozene takze se tam misto toho muze dat cokoliv
aby to cele fungovalo. Dulezity je zachovat soubor tak jak je.A Cron musi byt zapnuty.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: by BextrH
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2022 - 21:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2013 - 13:18
Příspěvky: 81
satelitni prijimac: vu zero 4k
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 6 krát
BextrH napsal:
...........mfpman
Pokud by jsi chtěl, vyzkoušej ten náš restart..
Příloha:
restart.rar

ATV7.1 - PY3 nejde. mozes urobit update prosim

_________________
vu zero 4k, ATV 7.1


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 613 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 127 28 29 30 31 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk