e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Říjen 2019 - 22:43

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2019 - 15:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1141
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
jak doporučil v ArchivCZSK Premium mtester270, tak jsem založil samostatné téma aby jsme to tam nezaplavily něčím co není k tématu, dal jsem sem citace z "ArchivCZSK Premium" k tématu "Problém se zvukem v doplňku O2TV v Archivu CZ/SK", tak snad to nebude nikomu vadit

minestra napsal:
1801 napsal:
jak jsem zjistil, tak nejenom já mám v doplňku O2TV problém s rozjíždějícím se zvukem od obrazu, ale také s vypadáváním zvuku, nemohl by si s tím něco udělat? jestli je to tedy problém doplňku O2TV? jestli to třeba není problém pluginu Archiv CZSK pro E2? nebo přímo E2?

U mně je situace: sporty bez problémů včetně Ok zvuku, HBO najede, ale vždy v řádu sekund se sekne a uz se nerozběhne. Dělají to všechna image co mám v popisu stejně.
Dále často nenaběhnou, neukážou se všechny O2tv kanály: musím v pluginu několikrát tam a zpět, než se tam objeví ten, co chci spustit.


1801 napsal:
- přesně to co popisuješ jak u toho zvuku tak u toho načítání programů se mi taky stává, akorát že já mam zaplacen O2 TV Sport Pack, takže mě se to stává u některých sportovních programů
- u O2TV Tenis a ČT Sport je zvuk v pořádku, ale u O2TV Fotbal u O2TV Sport až O2TV Sport 8 a u Premiere Sport zvuk ujíždí od obrazu, a nebo se sekne a už se nerozběhne
- nenačítání všech programů se mi začalo dít až poslední dobou, ale ten problém se zvukem mám už od samotného začátku doplňku O2TV
- přijímač víz můj podpis a image Stable (opendreambox 2.5)


1801 napsal:
- odkaz na video jak zvuk ujíždí od obrazu jsem dal tady https://uloz.to/file/1i3I7lOptbC3/o2tv- ... zsk-e2-mp4, sekání zvuku že se už pak nerozběhne, jsem nenatočil, to trvá i desítky minut než se to stane, a je to dost náhodný jev
- zvuk ujíždějící od obrazu, a nebo se sekající že už se pak zvuk nerozběhne se stává jak když přehrávám stream v doplněk O2TV, tak i když v přijímači přehraji nahraný stream v .MP4
- screen nenačtení všech programů jsem zatím neudělal, je to také dost náhodný jev, někdy se to nestane celí den, někdy se to stane pokaždé když otevřu doplněk O2TV
- logy viz přílohy, logování běželo když u O2TV Fotbal a u Premiere Sport se zvuk rozjížděl od obrazu, sekal se až už se nakonec zvuk nerozběhl


1801 napsal:
poradíte kdo by s tímto problémem mohl nejenem mě pomoci? nebo kde by mohl být problém?


oneeeee napsal:
zo synchronizáciou audio-video , ti nik nepomôže . chyba je na strane vysielateľa .


1801 napsal:
díky za informace, tak to není dobrý když je to věc O2, ty ňáká E2 nezajímá


oneeeee napsal:
otestuj si . audio-video synchronizácia O.K.
#SERVICE 4097:0:1:1:0:0:0:0:0:0:http%3a//213.215.105.10%3a8025/udp/239.1.2.209%3a1234: Nova International HD
#DESCRIPTION Nova International HD


minestra napsal:
oneeeee napsal:
zo synchronizáciou audio-video , ti nik nepomôže . chyba je na strane vysielateľa .

Je to k zamýšlení. Jak jsem psal výš, sportovní kanály O2tv pod libovolným image jdou Ok, včetně zvuku. Zaseknou se naopak všechny kanály HBO po 10-12s. Vytáhl jsem z webif linky streamů a zkusil napřímo bez pluginu: situace stejná. Podle mně je to tedy problém E2, protože android box přehraje vše bez rozdílu a se správnou synchronizací zvuku jak apkou o2tv, tak v prohlížeči (opera, chrome). Ale není to problém archivů a Mtestera.


oneeeee napsal:
a nebude to robiť image ? .
pod vti aj pod blackhole stream ok . či už pod E2 alebo cez m3u player . ja s tým nemám žiadny problém . O2 ale nemám tak tam to posúdiť neviem.
edit -
tak som skúsil turkvod a HBO zone . audio je posunuté asi o 2 sekundy . dal som adresu do E2 a tam je ok .
tak že ? čiastočná chyba pluginu .


minestra napsal:
Díky za info, zkusil jsem všechna image, co mam v popisu... na druhou stranu: nerozumím co píšeš, řeč je pouze o streamech 02tv, všechny ostatní chodí i mně Ok!


minestra napsal:
Pro pořádek jsem adresu streamu hbo2 dal do mxplayeru v android tabletu - zvuk Ok (orig-cz), obraz se nesekne... neukážou se ale žádné vlastnosti streamu (kodeky, zvuk...) jen rozlišení... :?:
Ještě přidám: proti tomu u o2tenis se zjevně jedná o jiný typ streamu a vše k dohledání


landys.cz napsal:
Taky jsem zkusil OpenPLi, PurE2 a ještě 2 další a zatím nic. Někde to vydrží déle přehrávat, ale taky to není ono.
Už se tu podobné věci řešily:
https://www.parabola.cz/forum/topic-90438/


Přílohy:
logy.zip [15.07 KiB]
Staženo 5 x

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Září 2019 - 15:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1141
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
jestli někdo poradíte s tímto problémem, tak budu rád nejenom já

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2019 - 13:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1141
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
nikdo nic? tak to tedy bohužel vypadá že řešení není? a že ani není známo u čeho ten problém se zvukem je, u E2 nebo u pluginu nebo u doplňku?

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 6:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
No - když vytáhnu stream a dam napřímo do e2 bez pluginu, tak se po chvíli všechna HBO seknou, takže plugin v tom nejede. Nevím, ale v Kodi (tam je vlastní přehrávač) O2tv nejde...v android boxu v apce O2 taky bez problémů...

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 8:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4033
Poděkoval: 215 krát
Poděkováno: 440 krát
minestra napsal:
No - když vytáhnu stream a dam napřímo do e2 bez pluginu, tak se po chvíli všechna HBO seknou, takže plugin v tom nejede. Nevím, ale v Kodi (tam je vlastní přehrávač) O2tv nejde...v android boxu v apce O2 taky bez problémů...

V Kodi O2tv samozřejmě jede

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 9:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Já mám běžný krypton17 a opravdu nic, v android boxu leiu18 a tam je to ok. :?:

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 10:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4033
Poděkoval: 215 krát
Poděkováno: 440 krát
Mám i Zgemma H7.S image poslední SatLodge 8 tam je Kodi 17.6 už předinsatovaný a v něm O2tv funkční. Zrovna tak i v Kodi ve Win10. V obou případech je však nutná úprava na verzi O2tvgo 1.2 Tedy alespoň u mne který dle odborníků na archivy a pod. tomu nerozumí.

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 14:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2498
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 136 krát
minestra napsal:
No - když vytáhnu stream a dam napřímo do e2 bez pluginu, tak se po chvíli všechna HBO seknou, takže plugin v tom nejede. Nevím, ale v Kodi (tam je vlastní přehrávač) O2tv nejde...v android boxu v apce O2 taky bez problémů...

daj ho ako 4097 a 5002 do buketu, spusti enigmu s debugom , sleduj co vypisuje pri seknuti - toto zistenie potom daj na forum

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 15:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Září 2007 - 12:33
Příspěvky: 68
Poděkoval: 1 krát
Dělá to cca měsíc, chtěl jsem si koupit ohledně toho verzi premium ale mám obavy, že by to nepomohlo. Jak říkáš nejsi zdaleka sám co ti nefunguje doplněk O2TV v archivu, pořád nějaké úpravy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 15:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
@Enosat
Dobře, pokusím se o víkendu ;-)

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 15:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
@Marvin123
Ale v tomhle není na vině archiv, když z webif vytáhnu adresu streamu, udělá to taky. zkusím co píše Enosat.

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2019 - 16:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Září 2007 - 12:33
Příspěvky: 68
Poděkoval: 1 krát
Archiv ne ale E2 anebo OPEN ATV6.3, ostatní image jsem nezkoušel. Nevím co stím, ale jsem ochoten přispět na opravu. Přes notebook se mi nechce dívat. Údajně se chystá oficiální doplněk do TV Samsung, a postupně do ostatních TV, snad potom bude klid.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2019 - 7:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Dělají to všechna img, co mám v podpisu...

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2019 - 19:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
georg11 napsal:
Mám i Zgemma H7.S image poslední SatLodge 8 tam je Kodi 17.6 už předinsatovaný a v něm O2tv funkční. Zrovna tak i v Kodi ve Win10. V obou případech je však nutná úprava na verzi O2tvgo 1.2 Tedy alespoň u mne který dle odborníků na archivy a pod. tomu nerozumí.

Dnes jsem pro pořádek vyzkoušel poslední pli7.2 - situace je stejná: nejdou, zastaví se všechna Hbo, ať v archivech nebo v kodi17.6 - Tobě opravdu na zgemmě jdou Hbo?

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2019 - 19:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4033
Poděkoval: 215 krát
Poděkováno: 440 krát
Už jsem si zaplatil jen Sport Pack takže už hbo z O2 nemůžu znovu zkusit

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2019 - 11:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4033
Poděkoval: 215 krát
Poděkováno: 440 krát
V Octagon SF 8008 Hisilicon procesor funguje v Kodi HBO z O2 bez problémů. Mám to spuštěné už hodinu. Funguje i v archivech CZSK

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2019 - 19:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Prosím - na jakém image? Já včera zkusil Pli-rc-72, dnes HDF6.4 a bez úspěchu...
EnoSat mě v debuglog upozornil na:
Citovat:
Gstreamer error: Internal data stream error. (1) from hlsdemux0

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2019 - 19:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4033
Poděkoval: 215 krát
Poděkováno: 440 krát
OpenDroid image. "Půjčil" jsem si přihlašovací údaje do Zgemmy a tam se HBO skutečně po chvíli zastaví. V tom Octagonu to funguje bez problémů.

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2019 - 19:56 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1226
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Chtěl jsem zítra zkoušet OpenSpa, když to půjde tak zkusím Droid... (minulé verze mi ale v boxu moc nechodily).

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2019 - 21:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1141
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
minestra napsal:
Ten problém s .hls streamy jsem nakonec vyřešil HBO v O2TV pluginu se už neseknou, zvuk také nedrhne (ATV6.4 - 6.2). Stáhnout : systemplugins - serviceapp, pak: sprava software - pokročil.volby - správa balíčku - exteplayer3 (funguje i eplayer5), restart a O2TV v nastavení změnit na příslušný player ;-)

mohl by si mě nevést kde stáhnu systemplugins - serviceapp deb verzi, nikde žádnou nenacházím, a nebo případně ffmpeg, ten taky nikde nenacházím v deb verzi, jestli to tedy vůbec jde do image opendreambox 2.5?

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 9000peter a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk