e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Září 2019 - 11:40

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2019 - 21:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2010 - 20:55
Příspěvky: 20
Tak jsem si udělal radost a koupil jsem si 8008. Mám 2 dotazy. mám tam fw openatv, mám ho nechat, nebo přehrát jiným? 2. jak tam rozchodim cccam clienta? skoro 10 let už se v tom nehrabu, takže se potřebuji chytit. dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2019 - 21:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1787
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 294 krát
Klidně tam OATV 6.2 nech. Funguje jak má. Běží v něm bez problémů oscam.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2019 - 21:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2010 - 20:55
Příspěvky: 20
no a jak ten oscam rozchodim? jaké balíčky musim nainstalovat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2019 - 21:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4622
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 307 krát
Factory image asi bude nepouzitelny. Nahraj novy, kludne aj openatv, vyber je siroky.



http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 42&t=15869


viewtopic.php?f=76&t=71265

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Naposledy upravil(a) peter54 dne 02.Únor 2019 - 21:44, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2019 - 21:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2432
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 51 krát
https://www.youtube.com/watch?v=uzE55zX1y1U

takto třeba

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 29.Květen 2019 - 20:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2010 - 17:42
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: drive AB 600HD, nyni SF8008
Poděkoval: 3 krát
já bych se teda taky přidal k nakopnutí, mám to teď před sebou asi dvě hodiny, oscam sem rozjel, ale jak ho nastavit jako clienta??? tak tady sem se zastavil :D, predtim sem mel cryptobox a tam to bylo o dost jednodussí.

EDIT: tak už jsem na to přišel, nakonec mě nakopl návod úplně jinde na netu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 8:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4622
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 307 krát
Co to znamena rozjel? Ide ti webif? Ide ti lokalna karta ci ako to treba chapat?
Na youtube skus hľadať oscam cccam config a nájdeš.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 30.Květen 2019 - 17:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2010 - 17:42
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: drive AB 600HD, nyni SF8008
Poděkoval: 3 krát
no já potřeboval rozjet klienta, tj READER (byl jsem trochu zmatený z toho web inteface, oproti AB-COM o dost víc věcí na konfig), právě že těch návodů sem prolistoval několik, ale je tam tolik "variant použití", že mi to chvíli trvalo, jsem v rozhraní E2 nováček, ale podařilo se mi už i rozjet nahrávání na NAS, což byl primární důvod, proč jsem toto železo pořizoval, protože u nahrávek s Cryptoboxem sem měl mnohem víc práce a zabralo to i více času.

takovéto věci si kupuji také pro studijní účely, nejenom okolo SAT techniky, zajímá mě kde co... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2019 - 16:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2009 - 13:09
Příspěvky: 49
satelitni prijimac: Octagon SF8008
Poděkováno: 1 krát
Zdravím,mám problém s instalací cccam 2.3.2-r1 nebo 2.3.8 do image 6.2-20190706 a 6.3.-20190706.
Provedu zkopírování do tmp a přes plugin ,místní rozšíření instaluji,hláška provedena instalace, ale cccam se nezabrazí v pluginech přes modré tlačítko.A samozřejmě není zobrazení ,nastavení softcamu,symbol klíče.

_________________
VU UNO last BH 2....
VU DUO last BH 2....
HD BOX 7119


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2019 - 19:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2464
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 133 krát
A samozrejme to instalujes v OpenATV , ze ?

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2019 - 17:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Červen 2007 - 20:06
Příspěvky: 165
Naisnstalovat CCcam, ktery je urceny pro OpenPLi, takto ted funguje softcam i pro OpenATV. Osobne doporucuji nakopirovat originalni softcam pro OpenPLi, ten novy pro OpenATV je takovy paskvil, ale urcite lepsi, nez kdyz byl soucasti infopanelu...

henry1372 napsal:
Zdravím,mám problém s instalací cccam 2.3.2-r1 nebo 2.3.8 do image 6.2-20190706 a 6.3.-20190706.
Provedu zkopírování do tmp a přes plugin ,místní rozšíření instaluji,hláška provedena instalace, ale cccam se nezabrazí v pluginech přes modré tlačítko.A samozřejmě není zobrazení ,nastavení softcamu,symbol klíče.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2019 - 17:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
V ATV softcame je všetko v poriadku a vždy čerstvé....


Přílohy:
dreamDroid_1562859751354.jpg
dreamDroid_1562859751354.jpg [ 270.47 KiB | Zobrazeno 602 x ]
dreamDroid_1562859805228.jpg
dreamDroid_1562859805228.jpg [ 20.9 KiB | Zobrazeno 602 x ]
dreamDroid_1562860042934.jpg
dreamDroid_1562860042934.jpg [ 19.7 KiB | Zobrazeno 602 x ]

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2019 - 9:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Říjen 2008 - 21:01
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: DREAMSKY NXP256HD
Ahoj chlapi,

Mám na Vás prosbu, jestli mi můžete poslat platný plugin na OSCAM. Už jsem zkoušel nahrát několik verzí, ale asi jsem vždy vybral neplatný. Po spuštění pluginu OSCAM se mi nezobrazuje Panel na spuštění OSCAMu a tak nemohu OSCAM spustit.
Už se s tím peru několik dní a bojím se, že za.eru Octagon. Dival jsem se na videa, stahoval pluginy co jsou na videu a nic.
Nebo kde můžu mít chybu ?
Když spustím plugin OSCAM, tak se mi na pravé strané nezobrazuje ten PANEL OSCAM, kde se spouští OSACM.

díky každému, Jimmy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2019 - 11:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4622
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 307 krát
V kazdom image je to inak - musis uviest, ktory image mas.
Obecne po instalacii oscamu modre tlacitko.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2019 - 13:29 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1787
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 294 krát
jimmy napsal:
Ahoj chlapi,

Mám na Vás prosbu, jestli mi můžete poslat platný plugin na OSCAM. Už jsem zkoušel nahrát několik verzí, ale asi jsem vždy vybral neplatný. Po spuštění pluginu OSCAM se mi nezobrazuje Panel na spuštění OSCAMu a tak nemohu OSCAM spustit.
Už se s tím peru několik dní a bojím se, že za.eru Octagon. Dival jsem se na videa, stahoval pluginy co jsou na videu a nic.
Nebo kde můžu mít chybu ?
Když spustím plugin OSCAM, tak se mi na pravé strané nezobrazuje ten PANEL OSCAM, kde se spouští OSACM.

díky každému, Jimmy
Podle mne máš problém v tom, že instaluješ oscam jako samostatný spustitelný soubor, který ale potřebuje něčím spustit. A to zajišťuje buď ten softcampanel (přes svůj skript) nebo nějaký jiný spouštěcí skript. A ten ti chybí.
Pokud nemáš ten softcampanel, můžeš použít i GSU (GlassSystemUtility). Pomocí GSU si stáhneš příslušný softcam (oscam) a ten potom jen nakonfiguruješ (třeba přes webrozhraní). Spouštění ti potom bude zajišťovat příslušný modul GSU. Například v OpenATV 6.2 to mám vyzkoušené a je to plně funkční bez jakýchkoliv problémů. GSU tu někde je ke stažení jako ipk plugin.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2019 - 17:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Říjen 2008 - 21:01
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: DREAMSKY NXP256HD
děkuji za pomoc, poslal jsem žádost na prodejce o záložní nastavení. Snad to dojde. Jimmy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2019 - 20:07 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
jimmy napsal:
děkuji za pomoc, poslal jsem žádost na prodejce o záložní nastavení. Snad to dojde. Jimmy

A preto treba čo??? Zálohovať!!!

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2019 - 21:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 323
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 38 krát
9000peter napsal:
jimmy napsal:
děkuji za pomoc, poslal jsem žádost na prodejce o záložní nastavení. Snad to dojde. Jimmy

A preto treba čo??? Zálohovať!!!

viewtopic.php?f=464&t=74362&p=786436#p786436

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2019 - 12:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Říjen 2008 - 21:01
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: DREAMSKY NXP256HD
9000peter napsal:
jimmy napsal:
děkuji za pomoc, poslal jsem žádost na prodejce o záložní nastavení. Snad to dojde. Jimmy

A preto treba čo??? Zálohovať!!!


Máš pravdu, to jsem podělal......


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk